Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas-4

Sveikos. Reikia pagalbos, nors truputį ir gėdijuosi klausti ax.gif , visgi ne naujokė... niekad nebuvau susidūrus su dekupažiniu popierium ir nežinau kaip jį klijuoti blush2.gif . Ar kaip servetėlę - iš viršaus? Patarkit, prašau.
Atsakyti
Oaze, pamirkyk paveiksliuką vandenyje, nebijok, nenusiplaus smile.gif po to šlapią nudžiovink tarp popierinių rankšluosčių, tepk klijais ir klijuok paprastai, kaip popierių, viskas smile.gif
Atsakyti
Aš dar pridūrsiu smile.gif
Tepk paviršių, o ne piešinėlį, kaip servetėlės atveju. Tada ant paviršiaus dėk piešinuką iš decu popieriaus ir dar karta patepk klijais.
Papildyta:
barbe9darbe o kodėl čia neparodai savo gražiųjų lentučių? Nenori sulaukt pagyrų? biggrin.gif
Atsakyti
oaze,Tu cia kalbi apie ta popieriu,kuri pirkai is manes? jeigu taip, tai as jo ne nemirkau - tepu ant daikto kliju praskiestu vandeniu ir dedu popieriu. ant virsaus dar patepu kliju. turiu as ir popieriaus, koks yra ir Artmanijoj. ji butina mirkyti vandeny, sito ne, nes jis plonesnis, bet patvarus - man bent jau ne kart neplyso. gero darbo smile.gif
Atsakyti
Sveika. Vakar pamirkiau ta popieriu, nu nieko , prisiklijavo.... tik labai plysta. Da bar žinosiu tongue.gif
Atsakyti
zinau, kad cia profesionales susirinkusios, bet as labai noriu pasirodyti su savo pirmu darbuku, kur sendinimo technika isbandziau ax.gif ...niu ne sedevras, bet... lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
Gražiai gavosi, Justess thumbup.gif
Na, bet jau tie Tavo rėmeliai - taip ir norisi kopijuot. Kažkas panašaus jau seniai ir man galvoje sukosi, bet taip dailiai padaryti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(BaltairJuoda @ 2007 04 29, 20:25)
Gražiai gavosi, Justess thumbup.gif
Na, bet jau tie Tavo rėmeliai - taip ir norisi kopijuot. Kažkas panašaus jau seniai ir man galvoje sukosi, bet taip dailiai padaryti smile.gif

aciu labai ax.gif o tu cia apie tuos remelius, kur mano parduotuvelej? kazkaip jie tikrai pasisekima turi, daug kas nori tokiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Labai patiko visų mamyčių darbeliai, net pati susigundžiau kokį nors paprastą "šedevrą" sukurt, bet nieko man nesigavo schmoll.gif Bandžiau bandomąjį darbelį padaryt ant medinės pjaustymo lentos, tikėjausi, kad nebus labai jau sudėtinga, bet turiu pripažint esanti atgrubnagė. Servetėlė tempiasi, plyšta, glamžosi doh.gif Jaučiu, kad šiam darbui kantrybės reikia daugiau ,nei aš jos turiu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(elfė @ 2007 04 29, 21:26)
Labai patiko visų mamyčių darbeliai, net pati susigundžiau kokį nors paprastą "šedevrą" sukurt, bet nieko man nesigavo schmoll.gif Bandžiau bandomąjį darbelį padaryt ant medinės pjaustymo lentos, tikėjausi, kad nebus labai jau sudėtinga, bet turiu pripažint esanti atgrubnagė. Servetėlė tempiasi, plyšta, glamžosi doh.gif Jaučiu, kad šiam darbui kantrybės reikia daugiau ,nei aš jos turiu verysad.gif

tai gal labai dideli piesini bandei priklijuoti? tada visiskai suprantama, kad sunku buvo. bandyk smulkesnem detalem piesinuka sukarpyti ir tada klijuoti - pamatysi, daug lengviau eisis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(justess22 @ 2007 04 29, 21:31)
tai gal labai dideli piesini bandei priklijuoti? tada visiskai suprantama, kad sunku buvo. bandyk smulkesnem detalem piesinuka sukarpyti ir tada klijuoti - pamatysi, daug lengviau eisis 4u.gif

Visai mažom nebandžiau, bet ir ne tokios jos didelės man pasirodė g.gif todėl ir nusprendžiau, kad esu visiška nevykėlė šioj srity. Ką gi ,sukaupsiu visą drąsą ir kantrybę o tada bandysiu dar kartelį ax.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif pagaliau ir as prisedau padekupazint smile.gif ,va pasirodau, dar nelakauota, ir ant virsaus nesugalvojau ka daryt rolleyes.gif (nors salia jusu darbu tai tik sleptis ax.gif )
tiesa vel atradimas(nu jei zinojot tai nepykit cool.gif ). patepus sadolinu, visai nereik laukt 30-40min kaip raso bigsmile.gif is kart tepiau kitos spalvos dazus ir su fenu puciau ir viskas ok thumbup.gif

user posted image
Atsakyti