Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas-4

QUOTE(Marzde @ 2007 04 24, 23:28)
Taip, nulakavus ir džiovinant karšta oro srove lakas šiek tiek suskilinėja. Tas pats galioja ir dažam.

anksciau nebuvau susidurus su tokiu reiskiniu.niekad nebandziau.
suskilinejo ne siek tiek,o kaip reikiant lotuliukas.gif
Atsakyti
tai reiškias gerą feną turi ir lako nepagailėjai tepdama smile.gif
Atsakyti
Dar yra kuking.ru, bet irgi panašiai, net žiūriu tos pačios veikėjos, tik vardai skirtingi (iš darbų pažįsti smile.gif ).
Šiaip tai man labiausiai patinka batų popierius, jis daug plonesnis ir tvirtesnis už servetėles. O spausdinant gaunasi įvairiai, ir geriau, ir prasčiau. Reikia reguliuot pagal popierių. Jei iš gerų svetainių nukopijuota, kur gera raiška, tai ir rezultatas geras. Kiekvieną paveiksliuką vistiek reikia apdirbti su kokia nors programa. Užtat originalumas garantuotas.
O batų popierius tuo geras, kad jam kokybė nelabai groja, nes kai jis persišviečia priklijuotas, o ypač ant krakliaus, tai pasislepia visi brokeliai.
Kiek kainuoja, tai sunku pasakyt. Neseniai keičiau spalvoto ir juodo rašalo kasetes, tai žiūrėsiu, kiek užteks. Aišku, dar ir pašalinius darbus spausdinam, bet kad reikia tai reikia.
Atsakyti
Sveikutes biggrin.gif . sakykit, o kaip tą batų popierių priklijuot? iš apačios tept grynu lipalu? neatrodo grubiai?
Atsakyti
QUOTE(oaze @ 2007 04 25, 11:22)
Sveikutes  biggrin.gif . sakykit, o kaip tą batų popierių priklijuot? iš apačios tept grynu lipalu? neatrodo grubiai?

as klijavau su lipnia juostele, bet priklijuoti, kad nesigautu rauksles -menas doh.gif
jei darysi su lipalu -tai reiktu tik krastelius klijuoti, tik kaip sureaguotu klijai printeryje g.gif nezinau
jei bandysi -papasakok kas gausis
Atsakyti
QUOTE(barbe9darbe @ 2007 04 25, 11:49)
Dar yra kuking.ru, bet irgi panašiai, net žiūriu tos pačios veikėjos, tik vardai skirtingi (iš darbų pažįsti smile.gif ).

Dėl batų popieriaus žinau thumbup.gif alternatyva. Bet man ir pats procesas patinka, kai klijuoji servetėles, viena klijuojasi lengvai, kita įnoringesnė ir pan.,o raukšlės neproblema smile.gif
Kuking žinau, užeinu nuotraukų pasižiūrėt, na pasiskaitinėju, bet retai, nes kaip jau tu rašei, tos pačios dekupažininkės ten lankos, o tiek skaitinėt laiko neturiu.
Papildyta:
o-pa-pa parašyk AŽ kokių servetėlių nori.
Atsakyti
Sveikutės mergaitės 4u.gif

noriu savo pirmus blynus jūsų teismui atiduoti blush2.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Mano benradarbei atsitiko tokia bėdukė, nulakavus išsiryškino sena spalva, kažkaip atsiskiedė dažai. Kodėl?
Atsakyti
Parduodu servetėles
Papildžiau albumą dar keliomis naujomis servetėlėmis smile.gif

http://servetkos.keep4u.ru/
Papildyta:
Atsiprašau dėl perpildytos dėžutės. Nemaniau, kad atsiras tiek daug norinčių įsigyt servetėlių. Šiandien patvarkysiu dėžutę, tad galit rašyt AŽ.
Atsakyti
Mardze,

Susidomėjau servetkom, už kiek parduodi? ax.gif
P.S. Aš taip pat iš Vilniaus
Atsakyti
gooda, visai ne blynai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Marzde @ 2007 04 25, 10:10)
Mane smile.gif  melissoj jau senokai sėdžiu, tik nelabai rašinėju,nes rusiškai rašyt ilgai gaunas, raidės klaviatūroj painiojas. O be to ką ten joms rašyt, jos ir taip daug žino, geriau iš jų pasimopkyt..
O decoupage/fanforum neseniai radau..

Sveikos,
o kokiu adresu jūs einate į Melisos psl., nes senuoju negaliu įeiti. verysad.gif
Atsakyti