Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas-4

QUOTE(rulle @ 2007 04 23, 10:28)
Sveikos,na vis tik nesigavo man nuotraukėlės suskaldyti,perskaičiau daug info apie tai,kaip lakuoti,kaip dažyti,bet ne tas priemones naudoju,matomai.
Nes nudažiau akriliniais dažais,paskui užklijavau tą savo paveikslėlį (iš laikraščio)
paskui nulakavau Klarke,10 min laukiau,paskui parketiniu lakų lakavau į kitą pusę,suskilo aišku,bet labai smulkiai ir beveik nieko nesimato.Sorry,kad knisu protą su savo smulkmenon,net norėčiau,kad kuri iš vilniečių pamokytu(ne dykai),dekupažo kursų nenoriu,tik tą vieną procedurą noriu mokėti mirksiukas.gif

ta prasme nori - suskaldyti paveiksliuka? tuomet tau reiktu dvikomponencio krako
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2007 04 23, 11:42)
tam cia ir susirinkom smile.gif  o tu tuos suskilimus paskui patina itrynei? nes jei jie yra, tai tik ishryshkint juos tereikia,- jei patina per shviesi, tepk juodais akriliniais dazais ir nuvalyk su skuduriuku kad liktu tik plysheliuose unsure.gif

Ne,as su seseliais itryniau,paskui vel nulakavu,su parketiniu,bet jau visai baisiai gavosi doh.gif Na,pabandysiu su patina,nes turiu
Papildyta:
QUOTE(kunigunda78 @ 2007 04 23, 11:43)
ta prasme nori - suskaldyti paveiksliuka? tuomet tau reiktu dvikomponencio krako

drinks_cheers.gif ,cia dailininku parduotuveje,kaip suprantu,bet tai kodel jie man nedavė tokio,jug prasiau,bet gal neturi?
Atsakyti
QUOTE(rulle @ 2007 04 23, 10:49)
drinks_cheers.gif ,cia dailininku parduotuveje,kaip suprantu,bet tai kodel jie man nedavė tokio,jug prasiau,bet gal neturi?

meno muzoje jie turi ir dvikomponenti prancuziska, bet man, kaip ir daugumai kitu-jis nepatiko, nes su juo ziauriai daug vargo doh.gif - o rezultatas retai kada gaunasi
mes is artmanijos siunciames-su tuo viskas gaunasi
Atsakyti
mergytes viena klausimuka turiu:
ar norint,kad suskeldetu darbelis butinai reikia tureti antik1 ir antik2,nes ziuriu cia ir Sadolinu sendina,ar tiktu medinei dezutei?
Atsakyti
QUOTE(Latelle @ 2007 04 24, 14:04)
mergytes viena klausimuka turiu:
ar norint,kad suskeldetu darbelis butinai reikia tureti antik1 ir antik2,nes ziuriu cia ir Sadolinu sendina,ar tiktu medinei dezutei?

jei nori tik dezutes pavirsiu pasendinti, o tada ant pasendinto pavirsiaus klijuoti servetele, tai uztenka Sadolino. Jei nori, kad suskilinetu ir serveteles piesinukas, tai reikia Antik1 ir Antik2.
Atsakyti
išsamiau čia
user posted image
Atsakyti
dar klausimukas: ar mediuma atkirai irgi reikia nusipirkti,ar tinka lipalas?
Atsakyti
Parduodu servetėles
Pataisiau seną albumą, dabar su kainom ir sunumeruota

http://servetkos.keep4u.ru/

Aš Vilnietė, tad atsiimt galima susitikus,o ne Vilniečių atsiprašau, bet nesiųsiu į kitus miestus. Buvo atvejų kai laiškai dingdavo, o aš nenoriu rizikuot.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marzde: 24 balandžio 2007 - 19:26
QUOTE(Latelle @ 2007 04 24, 18:31)
dar klausimukas: ar mediuma atkirai irgi reikia nusipirkti,ar tinka lipalas?

skiestas lipalas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Marzde @ 2007 04 24, 21:22)
Parduodu servetėles
Pataisiau seną albumą, dabar su kainom ir sunumeruota

http://servetkos.keep4u.ru/
Aš Vilnietė, tad atsiimt galima susitikus,o ne Vilniečių atsiprašau, bet nesiųsiu į kitus miestus. Buvo atvejų kai laiškai dingdavo, o aš nenoriu rizikuot.

niu va,tiek dauk graziu serveteliu radau pas tave,baisiai gaila verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(o-pa-pa @ 2007 04 24, 23:24)
niu va,tiek dauk graziu serveteliu radau pas tave,baisiai gaila verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

betgi galima registruota laiska siust,tada niekas nedingsta,berods ax.gif
Atsakyti
pasidalinsiu savo isradimu. lotuliukas.gif netycia gavosi.pomidorais prasom neapmetyt,jei nusisnekesiu labai pomidorai2.gif blush2.gif

dariau nediduka daikciuka su atspausdinta nuotrauka.reikejo daug kartu lakuot,kad lygu butu,man nusibodo dziovint,tai paskubinimui, tik uztepus laka, dziovintuvu dziovinau.akrilinis (paprastas)lakas suskilinejo kuo puikiausiai ir smulkiai !skirtingom kryptim tepant labai grazus kvadratukai gavosi.aisku sugadinau visa savo darba doh.gif(nes lygaus pavirsiaus reikejo) iskilimai nelabai gilus gavos,bet as ir lako nestorai tepiau.juodais akriliniais dazai patryniau.nu kazkas gavosi biggrin.gif gal pasitreniravus ir visai neblogai butu.
ai ...paskui bandziau suskilimus tiesint lotuliukas.gif ikisau i orkaite,kepant siektiek issilygino lotuliukas.gif
siandien labai protinga as lotuliukas.gif jei pavyks tai ka dabar galvoju,turetu iseit ir paveiksiuka suskaldyt.. ryt jauciu bandysiu
Atsakyti
Taip, nulakavus ir džiovinant karšta oro srove lakas šiek tiek suskilinėja. Tas pats galioja ir dažam.
Atsakyti