O man serveteliu neatidaro, nors ir as labai noreciau uzsakyti, jei dar ne per velu
Dar vienas klausimukas kilo, nusipirkau hiper rimi stiklini puoduka, ir ji ruosiuosi dekoruoti beje tai bus pirmas kartas, norejau paklausti, kai nudazysiu ji akriliniais dazais, ar jis bus tinkamas naudojimui pvz arbatu geirmui, ar jau nelabai?
QUOTE(*saulyte* @ 2007 04 22, 22:02)
Dar vienas klausimukas kilo, nusipirkau hiper rimi stiklini puoduka, ir ji ruosiuosi dekoruoti beje tai bus pirmas kartas, norejau paklausti, kai nudazysiu ji akriliniais dazais, ar jis bus tinkamas naudojimui pvz arbatu geirmui, ar jau nelabai?
jei nori naudoti ta puoduka, tai reikia tureti specialaus mediumo stiklui, kuriuo yra klijuojamos serveteles. Tada iskepti orkaitej puodeli ir tuomet jau bus galima naudoti i valias...
O tai tada, reiskias to puoduko akriliniais dazais dazyti negalima?As norejau fona nuspalinti. As turiu to mediumo. kaip man aiskino, is pradziu priklijuoji paveiksliuka, po to iskepi, tada nudazai akriliniais dazais. tai vat ir pagalvojai, ar galima bus gerti istokio puoduko nudazyto?
QUOTE(*saulyte* @ 2007 04 22, 22:31)
O tai tada, reiskias to puoduko akriliniais dazais dazyti negalima?As norejau fona nuspalinti. As turiu to mediumo. kaip man aiskino, is pradziu priklijuoji paveiksliuka, po to iskepi, tada nudazai akriliniais dazais. tai vat ir pagalvojai, ar galima bus gerti istokio puoduko nudazyto?
na, jei po kepimo akriliniais dazysi, tai tikrai jo nebus galima naudoti. Jei nori dazyti fona, tai mano supratimu, turi pirma nudazyti ta fona, tada klijuot servetele ir visa fona su piesinuku padengti tuo mediumu stiklui...tada iskepti ir tada jau naudoti. Bet labai daug to mediumo reikes...gi jis brangokas. Na, bet cia tik mano nuomone kazkuriam sio forumo puslapyje kazkas minejo, kad dar yra naudojamas kazkoks vitrazinis lakas...bet gal geriau reiketu palaukti dideliu profesionaliu nuomones
QUOTE(*saulyte* @ 2007 04 22, 21:02)
O man serveteliu neatidaro, nors ir as labai noreciau uzsakyti, jei dar ne per velu
gal fona dazyt geriau su stiklui skirtais dazais tokiu atveju, jei nori dengti ir ta vieta, kur lupos liesis su puodeliu ?
Gerai, dekui uz patarimus, palauksiu
Tik nezinau, kaip kepti tuos akrilinius dazus?Tai ant ju turbut dar uzdazyti sluoksni to lako?visa puoduka?oho
Tik nezinau, kaip kepti tuos akrilinius dazus?Tai ant ju turbut dar uzdazyti sluoksni to lako?visa puoduka?oho
QUOTE(*saulyte* @ 2007 04 22, 20:02)
jei dazysi akrilu -turesi visa puodeli istepti mediumu ir kepti
Papildyta:
QUOTE(justess22 @ 2007 04 22, 20:55)
kazkuriam sio forumo puslapyje kazkas minejo, kad dar yra naudojamas kazkoks vitrazinis lakas...bet gal geriau reiketu palaukti dideliu profesionaliu nuomones
as minejau, tik kazin as jis tinkamas salyciui su maistu , nes skaiciau, kad kitos juo tepdavo blogaja lekstes puse, t.y. naudojo underglass'ui
As tai audziu minti kada nudazius akriliniais dazais ir nudekupazinus -nunesti i Jurates keramika, kad ten padengtu glazura ir iskeptu - bet stiklo ten nekepa
O dujinej viryklej taip pat 160 laipsniu temperaturoj kepti 30 min kaip ir parasyta ant glass medium?Ar su dujine kitaip negu su elektrine?
Sveikos,na vis tik nesigavo man nuotraukėlės suskaldyti,perskaičiau daug info apie tai,kaip lakuoti,kaip dažyti,bet ne tas priemones naudoju,matomai.
Nes nudažiau akriliniais dažais,paskui užklijavau tą savo paveikslėlį (iš laikraščio)
paskui nulakavau Klarke,10 min laukiau,paskui parketiniu lakų lakavau į kitą pusę,suskilo aišku,bet labai smulkiai ir beveik nieko nesimato.Sorry,kad knisu protą su savo smulkmenon,net norėčiau,kad kuri iš vilniečių pamokytu(ne dykai),dekupažo kursų nenoriu,tik tą vieną procedurą noriu mokėti
Nes nudažiau akriliniais dažais,paskui užklijavau tą savo paveikslėlį (iš laikraščio)
paskui nulakavau Klarke,10 min laukiau,paskui parketiniu lakų lakavau į kitą pusę,suskilo aišku,bet labai smulkiai ir beveik nieko nesimato.Sorry,kad knisu protą su savo smulkmenon,net norėčiau,kad kuri iš vilniečių pamokytu(ne dykai),dekupažo kursų nenoriu,tik tą vieną procedurą noriu mokėti
QUOTE(rulle @ 2007 04 23, 08:28)
paskui nulakavau Klarke,10 min laukiau,paskui parketiniu lakų lakavau į kitą pusę,suskilo aišku,bet labai smulkiai ir beveik nieko nesimato.Sorry,kad knisu protą su savo smulkmenon,
tam cia ir susirinkom o tu tuos suskilimus paskui patina itrynei? nes jei jie yra, tai tik ishryshkint juos tereikia,- jei patina per shviesi, tepk juodais akriliniais dazais ir nuvalyk su skuduriuku kad liktu tik plysheliuose