Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas-4

Sveikutės, pagaliau ir aš baigiau dėžute. Jūsų teismui mirksiukas.gif

http://public.fotki....ne/rankdarbiai/
Atsakyti
QUOTE(IF... @ 2007 04 21, 14:42)
Ne, su antik1 ir antik2  4u.gif
P.S. Aš sužavėta tavo (Justess22) darbais  rolleyes.gif

aciu uz ivertinima 4u.gif biggrin.gif atidziau pastudijavau tavo deku darbelius ir turiu dar viena klausima...maciau, kad esi dekoravusi balta lekste. Ar mediuma stiklui reikia tepti tik ant paveiksliuko, ar visa lekste reikia juo nutepti ir tada kepti? g.gif

armane - super dezute...labai daug darbo turbut idejai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo justess22: 21 balandžio 2007 - 14:25
QUOTE(justess22 @ 2007 04 21, 15:24)
...turiu dar viena klausima...maciau, kad esi dekoravusi balta lekste. Ar mediuma stiklui reikia tepti tik ant paveiksliuko, ar visa lekste reikia juo nutepti ir tada kepti? g.gif

Aš tepiau tik ant paveiksliuko (tiksliau ant lėkštės, toje vietoje kur bus klijuojamas pav, ir ant paties paveiksliuko). Bet labai nepatinka, kad tas lakas matosi aplink paveikslėlius g.gif
Bandžiau iškepus poliruoti su švelniu švitriniu, ir įtariu kad persistengiau, nes viena lėkštė "nuplaukė", kai palikau su vandeniu doh.gif

Taip rėmelius pirkau Jogailos gtv. esančioje dailininkų parduotuvėje smile.gif

Armane labai fainai bigsmile.gif , iš kur tokie baldai? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IF...: 21 balandžio 2007 - 15:20
QUOTE(IF... @ 2007 04 21, 15:19)
Bet labai nepatinka, kad tas lakas matosi aplink paveikslėlius  g.gif 

o tu pries kepima ta laka nugramdyk su peiliuku popieriui pjaustyti, nes man tai pavyko viska pasalinti, neliko ne zymes schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Niu @ 2007 04 21, 22:25)
4u.gif  Ačiu už palaikimą.
QWERTI, dežutė  thumbup.gif
Kiek sluoksnių dažų reikia? Kaip aš supratau, tai nuo sausainių geležinė dežė?

Ačiu 4u.gif ,taip ten geležine,aš dažiau tris sluoksnius
armane thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo QWERTI: 21 balandžio 2007 - 16:12
Aciu bis.gif
Toje dėžutėje buvo supakuoti dušo žele, kremas ir putos voniai, kažkada seniai nuo vyro dovanų gavau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo armane: 21 balandžio 2007 - 17:03
armane thumbup.gif

Nu va turiu paveiksliuku spausdintu ant batu popieriaus - tai ka as galiu pasakyti -sviesus paveiksliukai -tai gan padoriai atrodo, o vat tamsus -tai su tokiais dryziais doh.gif
kaip jums pavyksta taip priklijuoti popieriu, kad jis graziai priglustu, be jokiu rauksliu g.gif
As turiu ideju spausdinti ir didesnius paveikliukus, bet jei bus tokie dryziai -tai tik veltui spausdinsiu verysad.gif
Atsakyti
Kunigunda, pasidalinsiu savo patirtim. Pirmiausiai popierių išlyginu nekarštu lygintuvu, net galima su trupučiu garo. Iškerpu mažesnį gabalą nei lapas. Sunkiausia dalis - priklijuoti su izoliacija be raukšlių. Todėl klijuoju ne visą lapą iškart, o nuo pusės į vieną kraštą, po to į kitą, vėliausiai - viršų ir apačią. Kai kas siūlo spausdinti ant šiurkštesnės pusės, bet tai priklauso nuo popieriaus - jei storesnis ar šiurkštesnis, tai nebūtinai.
Spausdinant pareguliuoju savybes, kad kitoks popierius (pas mane - Other injekt papier), kitos, girdėjau, užstato kaip skaidrių spausdinimą. Režimas - Normal, užtenka, nes gali išsilieti, kai per daug dažų. Ir būtinai po to atsargiai, po truputį ir iš toliau nupurškiu kelis kartus laku, galima paprasčiausiu plaukų, o kas turi - specialiu fiksaciniu.
Juodi dryžiai atsiranda nuo raukšlių.
Tai tiek. Sėkmės.
Atsakyti
QUOTE(barbe9darbe @ 2007 04 21, 19:39)
Juodi dryžiai atsiranda nuo raukšlių.
Tai tiek. Sėkmės.

4u.gif dekui, popieriaus dar turiu -tad bandysiu ax.gif
Atsakyti
Sveikos dekupažininkės. smile.gif
Smagu, kad šiuo menu atsirado tiek besidominančių. Prieš metus, buvo vos tik kelios smile.gif
Pamaniau,kad dekupažo video kursas jum nepatrukdytų, nes daug naujokų, daug klausimų ir ieškojimų...
Video lenkų kalba, bet gal suprasit iš pačio vaizdelio. Ten viskas labai aiškiai, suprantamai parodyta. Tad gaudykit drinks_cheers.gif

Pirmas filmukas: tai paprastas dekupažas. Paviršius dažomas norima spalva, klijuojamas paveiksliukas (decu popierius) ir darbui užtvirtinti lakuojamas laku.

http://wideo.gazeta....,0,3867817.html

Antras filmukas: kaip pasidaryt gražų suskilinėjimą. Dažomas paviršius tamsia spalva. Tada sendinimo lakas, o trečias sluoksnis-šviesus. Tada jau paveiksliukas klijuojamas ir pabaigai laku užtvirtinama.

http://wideo.gazeta....,0,3983509.html

P.S. neseniai aptarinėjot kiek sluoksnių lako dėt pabaigai. Tai priklauso nuo jūsų norų, ką norit išgaut. Tarkim tam pirmam video filmuke, moteris siūlo dėt 20-30 sluoksnių. Tad pasirinkimas jūsų.
Atsakyti
sveikutes bendramintes.
is briuselio parsiveziau nemazai serveteliu, kurias nusprendziau ne tik pati naudoti, bet ir jums parduoti. prasome ziureti cia http://s169.photobuc...e10/serveteles/

norincios rasykite kilm.ne10@yahoo.com

turiu ir dekupazinio popieriaus. jeigu ka domintu, rasykit, parvesim:)
Papildyta:
kas del artmanijos, tai as irgi siunciausi vienakart. bet as tik mediumus ir kelias serveteles, tai ma nusiskundimu nebuvo. bet as tik padariau uzsakyma ir jau iskart jiems rasiau.
del objektu dekoravimui, tai tikrai ju lietuvoj truksta. as is briuselio vezuosi ivairias dezutes, padeklus ir pan. ten ju nemazai. ir sendaikciu turguj kainos prieinamos. ten perku ir ivairius mediumus.
Atsakyti
Ale puse (jei ne daugiau) grozhio serveteliu nukandai befotografuodama doh.gif

dar, tiesa, pamirshau pagirti darbelius siandien idetus
Niu,- ypac suzhavejo tom krupu dezhutem wub.gif
Owerti rozheta dezute irgi fantastishka pas mane tokia pati eilej guli
IF,- kaip visada blink.gif
armane,- dezute gal ir sunkiai darei, bet rezultatas stulbinantis thumbup.gif
Ir is kur jus laika perkat tokiom grozhybem padaryt doh.gif
Prie manes ikea atsidare...netekau sielos ramybes...vis vaikstau ir mintyse dekoruoju remelius, laistytuvus, dezhutes, bliudus ....jauciu, vaziuodama i LT parveshiu jums veidrodziu siunta smile.gif va tokiu
user posted image
tik po 1.99eur thumbup.gif nu tiesiog prashosi apdekupazhinami wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uups: 21 balandžio 2007 - 23:13