Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas-4

QUOTE(uups @ 2007 03 27, 14:22)
kaip tik todel jis ir grazus thumbup.gif (bent jau man,- jei butu visas lygus, tiksliais apvedimais,- kur kas prasciau atrodytu)

QUOTE(onyx @ 2007 03 27, 15:29)
Aha ir man labai gražus, gal jei būtų idealus ir pedantiškai tvarkingas, nebūtų toks šiltas ir ypatingas. g.gif O nuo pasenusių dažų jis kaip tik toks autentiškas atrodo. Super  thumbup.gif

QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 03 27, 15:37)
Būtent.  drinks_cheers.gif Aš irgi tą patį norėjau pasakyt. Man tie nelygumai kaip tik labai meniškai ir gerai atrodo. thumbup.gif

Labai ačiū už gerus žodžius 4u.gif . Dar nemesiu tada tų senų dažų ir ką nors nudekupažinsiu biggrin.gif
Atsakyti
oi kunigunda labai aciu uz sita nuoroda aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif visko priskaitinejau karsta.gif , o jau kiek groziu pamaciau good.gif good.gif
pabandysiu ikelt ir savo pirma darbeli, tikiuosi neapmetysit pomidorais ax.gif (dazai dar buvo neisdziuve kai lakavau, tai negraziai atrodo , nu bet pirmas blynas, sako visada apsviles tongue.gif )

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Skorpionas @ 2007 03 28, 14:51)
pirmas blynas, sako visada apsviles 

blink.gif tai kurioj vietoj jis apsvilęs g.gif man labai gražu thumbup.gif , jei parodyčiau savo pirmą va ten tai jau gerokai apsvilęs lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Skorpionas @ 2007 03 28, 14:51)
oi kunigunda labai aciu uz sita nuoroda  aciuks.gif  aciuks.gif  aciuks.gif visko priskaitinejau  karsta.gif , o jau kiek groziu pamaciau  good.gif  good.gif
pabandysiu ikelt ir savo pirma darbeli, tikiuosi neapmetysit pomidorais  ax.gif (dazai dar buvo neisdziuve kai lakavau, tai negraziai atrodo , nu bet pirmas blynas, sako visada apsviles  tongue.gif )

Labai gražu ir skoninga, o apsvyla ir ne pirmi blynai biggrin.gif .
Atsakyti
[quote=Skorpionas,2007 03 28, 14:51]
oi kunigunda labai aciu uz sita nuoroda aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif visko priskaitinejau karsta.gif , o jau kiek groziu pamaciau good.gif good.gif
pabandysiu ikelt ir savo pirma darbeli, tikiuosi neapmetysit pomidorais ax.gif (dazai dar buvo neisdziuve kai lakavau, tai negraziai atrodo , nu bet pirmas blynas, sako visada apsviles tongue.gif )
Man tai labai gražu, gak kiek dažai išsitepę lakuojant turbūt. g.gif O šiaip tai tikrai gražu
Oi kažkodėl citatą pamečiau... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cipa007: 28 kovo 2007 - 15:52
[quote=cipa007,2007 03 28, 16:51]

Man tai labai gražu, gak kiek dažai išsitepę lakuojant turbūt. g.gif

butent ax.gif

aciu kad neapmetet pomidorai2.gif smile.gif o teisinga kritika ir patarimai tai laaabai laukiami ax.gif
vakare leksiu i senukus ieskot to sendinancio lako, tikiuos pavyks su juo susitvarkyt smile.gif nes servetelem viskas isklijuota, tai noris pabandyt kazka naujesnio rolleyes.gif
Atsakyti
o jums taip nera? as pradet pradedu ir turiu staigiai padaryt, arba jei kazkas mane uzdarytu ir neislestu, kol nebaigciau, butu gerai, nes kitaip nebaigiu doh.gif
pradejau toburete, nudaziau, gelyciu prikarpiau...ir laukiu sventu kaledu doh.gif
Atsakyti
gerai saket, kad ne tik pirmi blynai prisvyla verysad.gif dariau dariau, galvoju dar biski, dar kazka ir gavos marmalyne cray.gif ech, o kaip nors viska nuvalyt nuplaut neina?

bulkute man visa gyvenima taip ax.gif bet dabar stengiuos taisytis tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Skorpionas @ 2007 03 28, 21:36)
gerai saket, kad ne tik pirmi blynai prisvyla  verysad.gif dariau dariau, galvoju dar biski, dar kazka ir gavos marmalyne  cray.gif ech, o kaip nors viska nuvalyt nuplaut neina?

viskas nusiplauna su vandeniu kol nera lakuota laku ax.gif
Atsakyti
nu,ash irgi, atrodo, prisidirbau bijau.gif ,- ishkarpiau graziausia savo servetele su aguonom ir nusprendziau supurksht vandeniu, tipo, kad paskui maziau raukshletusi kai klijuosiu...tai kaip sulipo visos aguonos belekaip mega_shok.gif nezinau kas bus kai isdzius g.gif vdrug sulips? blink.gif

QUOTE(kunigunda78 @ 2007 03 28, 20:38)
viskas nusiplauna su vandeniu kol nera lakuota laku  ax.gif

man tai nenusiplauna, nes klijuoju iskart su laku-klijais doh.gif tenka paskui shvitriniu shveist ir vel viska perdazinet doh.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2007 03 28, 22:48)
nu,ash irgi, atrodo, prisidirbau bijau.gif ,- ishkarpiau graziausia savo servetele su aguonom ir nusprendziau supurksht vandeniu, tipo, kad paskui maziau raukshletusi kai klijuosiu...tai kaip sulipo visos aguonos belekaip  mega_shok.gif  nezinau kas bus kai isdzius g.gif  vdrug sulips? blink.gif
man tai nenusiplauna, nes klijuoju iskart su laku-klijais doh.gif  tenka paskui shvitriniu shveist ir vel viska perdazinet doh.gif

as ir taip esu padarius -tai gavosi visiskas s....
skaiciau, kad tokia servetele reikia palyginti lygintuvu, bet to neisbandziau g.gif

Kai mes tokiu mandru priemoniu neturim rolleyes.gif - tai puikiai tinka ir vanduo

Beje nusipirkau kraka nauja, bet dar neisbandziau ax.gif , bet rankos tai labai niezti
Kai tik ka nors nuveiksiu butinai pasirodysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
scare.gif scare.gif tai ko tu cia neparashei bash.gif
ragas,- busiu sudirbus pacia geriausia savo servetele doh.gif ir nera tokiu pirkt daugiau cray.gif bandysiu lygint ryt, gal pagerinsiu situacija kaipnors unsure.gif

o krakas koks? gal koks 'subtle'? bigsmile.gif
Atsakyti