IF, nu geras raktine superine
bet ir vazonai ypac tas nashlaitinis man kaip ta fona tokimargai sena padarei?
justess22 bishki offtopic bet tavo darbelius paziurejau nu tie deginti tai nerealus...gal kur parashius turi kaip darai?
niekad nei nebandyciau, aishku, bet baisiai idomu
nu labai darbeliai,ypatingai patiko vazonai tokie sendinti.....gal pasidalintum kaip juos darei
IF..., raktinė sužavėjo, super
IF super
NIU kaip pradedanciai tai labai grazu
mano nauja dezute su rozytem ,tik ji man dabar sunkiai uzsidaro ,gal nereikejo is vidaus dazyti ,cia buvo nuo sausainiu tokia metaline
NIU kaip pradedanciai tai labai grazu
mano nauja dezute su rozytem ,tik ji man dabar sunkiai uzsidaro ,gal nereikejo is vidaus dazyti ,cia buvo nuo sausainiu tokia metaline
QUOTE(Niu @ 2007 04 21, 10:20)
labai grazu
Ačiu už palaikimą.
QWERTI, dežutė
Kiek sluoksnių dažų reikia? Kaip aš supratau, tai nuo sausainių geležinė dežė?
QWERTI, dežutė
Kiek sluoksnių dažų reikia? Kaip aš supratau, tai nuo sausainių geležinė dežė?
Smagu , kad darbuojaties Niu ir Qwerti!!!
Va pasigirsiu savo dar vienais remeliais:
QUOTE(IF... @ 2007 04 21, 14:03)
nu jau kokie grazus remeliai...tokie subtilus labai labai patiko man! o cia su vienkomponenciu sendinima darei?
Ne, su antik1 ir antik2
P.S. Aš sužavėta tavo (Justess22) darbais
P.S. Aš sužavėta tavo (Justess22) darbais
IF... kur perki tokius plačius rėmelius, man niekaip su jais nesiseka Visų darbeliai labai gražūs , gal jau man pats laikas būtų tą savo padėklą pasidaryt, o tai stovi pas mane jis nuo gruodžio niekaip rankos iki jo nenueina
QUOTE(vitta @ 2007 04 21, 13:10)
IF... kur perki tokius plačius rėmelius, man niekaip su jais nesiseka Visų darbeliai labai gražūs , gal jau man pats laikas būtų tą savo padėklą pasidaryt, o tai stovi pas mane jis nuo gruodžio niekaip rankos iki jo nenueina
manau jogailos g. esancioje dailininku prekiu parduotuveje, nes ir as tokius turiu