Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas-4

Siaip tai kas liecia Artmanija, noreciau pasiskusti, nes buvau uzsisakiusi siuntini, tai oi kiek strioko turejau. Uzsisakiau pries sventes, laukiau beveik dvi savaites, kol pati nepaskambinau, pasirodo jie net nebuvo man jo issiunte, tai tik vakar issiunte, siandien gavau. Maza to, kiekviena normali imone, kuri siuncia siuntini, pries atvesdami siuntini, paskambina, ar zmones gales ji priimti ar ne, ar bus tuo momentu namuose, o siandien taip ikiriai skambino, turejau is lovos lipti, pusiau apsirengusi, ir be to siuntinuke serveteles buvo suglamzytos doh.gif Nu tragedija, ne nezinau ka apie ta artmanija galvoti, bijau daugiau uzsakineti, ypac serveteliu. Beje, gal yra kas pardavineja, negaliu rasti senesnese temose?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *saulyte*: 20 balandžio 2007 - 14:20
IF..., o kai tuo rėžimu spausdini tai nėra to rašalo išpurvinimo, nes ir man tas pats?
Atsakyti
QUOTE(*saulyte* @ 2007 04 20, 16:18)
Siaip tai kas liecia Artmanija, noreciau pasiskusti, nes buvau uzsisakiusi siuntini, tai oi kiek strioko turejau. Uzsisakiau pries sventes, laukiau beveik dvi savaites, kol pati nepaskambinau, pasirodo jie net nebuvo man jo issiunte, tai tik vakar issiunte, siandien gavau. Maza to, kiekviena normali imone, kuri siuncia siuntini, pries atvesdami siuntini, paskambina, ar zmones gales ji priimti ar ne, ar bus tuo momentu namuose, o siandien taip ikiriai skambino, turejau is lovos lipti, pusiau apsirengusi, ir be to siuntinuke serveteles buvo suglamzytos doh.gif Nu tragedija, ne nezinau ka apie ta artmanija galvoti, bijau daugiau uzsakineti, ypac serveteliu. Beje, gal yra kas pardavineja, negaliu rasti senesnese temose?

gal ne i tema mes cia su skundais,bet mergaites kurios uzsisakinejat is artmanijos bukit budrios unsure.gif as du kartus uzsisakinejau is ten,tai viena karta buvo sumaisytas dekupazinis popierius.Antra karta apsilamdes,serveteles irgi....ir abiem atvejais medines dezutes su brokais.Nezinau ar ten visos tokios dezutes,ar cia tokias brokuotas tik pastu uzsisakiusiems ideda.Viena buvo su kampeliu apluzinejusiu,o kita su dangciu kreivoku.Jau sakiau kitakart jei tokias i des,tai grazinsiu atgal verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(pavonija @ 2007 04 20, 15:18)
IF..., o kai tuo rėžimu spausdini tai nėra to rašalo išpurvinimo, nes ir man tas pats?

Tada viskas tvarkoj, tik nelabai suprantu kame čia kampas??? g.gif
Atsakyti
QUOTE(IF... @ 2007 04 20, 14:47)
Užtenka ir 3, na geriausiu atveju - nulakavus 3-is kartus imi švelnų švitrinį (toks kaip kempinėlė) nuglūdini visus nelygumus/susiraukšlėjimus ir nulakuoji 4-ą kartą.
Na lakuotas daug kartų daiktas turi tokį gilesnį vaizdą - ar kaip čia pasakius.
O lakuoti bent kartą tai manau būtina, nes antraip nuo to daikto net dulkių nenuvalysi drėgnu skudurėliu  blink.gif

ak stai kaip blush2.gif bet turbut kad isgauti toki efekta reiketu maziausiai koki 20kartu lakuoti blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Latelle @ 2007 04 20, 15:02)
mergytes,a kur jus ta bambuka gavot? nu gi fainas.....
Dar noriu paklausti,.kad suskilinetu paveiksliukas man reikia nusipirkti Antik 1 ir Antik2 ar Krakla? Aciu

bambukus is jysko as pirkau,gal dar ir kitur yra.
Atsakyti
QUOTE(o-pa-pa @ 2007 04 20, 13:58)
gal ne i tema mes cia su skundais,bet mergaites kurios uzsisakinejat is artmanijos bukit budrios unsure.gif as du kartus uzsisakinejau is ten,tai viena karta buvo sumaisytas dekupazinis popierius.Antra karta apsilamdes,serveteles irgi....ir abiem atvejais medines dezutes su brokais.Nezinau ar ten visos tokios dezutes,ar cia tokias brokuotas tik pastu uzsisakiusiems ideda.Viena buvo su kampeliu apluzinejusiu,o kita su dangciu kreivoku.Jau sakiau kitakart jei tokias i des,tai grazinsiu atgal verysad.gif

kad serveteles apsilamde, tai baika...dekupazui nesvarbu ir ne tik ARTmanija taip pardavineja....decu popierius, aishku, problema.....o su dezutem, tai manau, cia ne ju kalte,- kiek ju matau rankdarbiu pardutuvese tai visos kazkokios tai shleivos, tai apsilaupiusios doh.gif kartais noriu pirkt, bet is arciau paziurejus noras praeina... unsure.gif
Atsakyti
Sveikos,gal ne čia klausiu,bet nusipirkau šiandien patinos ir krakel lako,na niekaip man nesigauna skilinėjimas? Jau ir rusų saitose skaičiau,gal gi kas paaiškins?
Ačiū ax.gif
Atsakyti
Neseniai aptikau šią ir kitas temeles apie dekupažą smile.gif , tai visų darbeliai tokie faini, o ir pirmi blynai kai kurių oho thumbup.gif

uups, o kokioje parduotuvėje dėžutes perki? Mat aš vis ieškau, ką dekupažuot galėčiau... Tik mokytis kol kas ax.gif . (Na, ne vien aš kiek pastebėjau - kai kurios irgi ieškot dėžučių ir pan. Vakar radau šį tą tinkamo – servetėlių dėžutę Maximoj už 2,99lt)...

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BaltairJuoda: 20 balandžio 2007 - 19:34
QUOTE(rulle @ 2007 04 20, 17:15)
Sveikos,gal ne čia klausiu,bet nusipirkau šiandien patinos ir krakel lako,na niekaip man nesigauna skilinėjimas? Jau ir rusų saitose skaičiau,gal gi kas paaiškins?
Ačiū ax.gif

patina naudojama su dvikomponenciu kraku! Ty, tepi mediuma ish vieno buteliuko, dziovini, tada tepi mediumaish kito buteliuko ir tik tada tepi patina. Itariu, ne tas priemones naudoji g.gif

QUOTE(BaltairJuoda @ 2007 04 20, 17:31)
Neseniai aptikau šią ir kitas temeles apie dekupažą smile.gif , tai visų darbeliai tokie faini, o ir pirmi blynai kai kurių oho thumbup.gif

uups, o kokioje parduotuvėje dėžutes perki? Mat aš vis ieškau, ką dekupažuot galėčiau... Tik mokytis kol kas ax.gif .

as vokietijoj gyvenu ax.gif tai cia daugoka rankdarbiu parduouviu rolleyes.gif Mergaites gal pasakys kur...kaune kazkokia veiveriu g yra unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rulle @ 2007 04 20, 19:15)
Ačiū ax.gif

man ir atrodo, kad tu cia apie vienkomponenti kalbi -o jam patinos nereikia schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(uups @ 2007 04 20, 19:37)
as vokietijoj gyvenu ax.gif  tai cia daugoka rankdarbiu parduouviu rolleyes.gif  Mergaites gal pasakys kur...kaune kazkokia veiveriu g yra  unsure.gif

jei tu cia apie hobbycentra -tai ten yra tik popierines dezutes
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kunigunda78: 20 balandžio 2007 - 19:45
[quote=kunigunda78,2007 04 20, 20:44]
man ir atrodo, kad tu cia apie vienkomponenti kalbi -o jam patinos nereikia schmoll.gif
Taip,apie vienakomponenti kalbu,bet tai ką dabar daryti,kad suskilinėtu,dar kažką nusipirkti?
Atsakyti