Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas-4

QUOTE(kunigunda78 @ 2007 04 20, 14:33)
taigi rasiau  blink.gif , kad ten specialus klijai, o ne dazai

rimtai g.gif ?? o atrode,kad dazai purskiami balti.
idomu senukuose tokio dalyko galima rast butu. g.gif
nu ir varna doh.gif jau buciau nulekus ir prisipirkus purskiamu dazu lotuliukas.gif
jei nudazius ta serveteles antra puse kazkuo,kogero jos neitu atkelt ,suplystu g.gif ?
pas prancuzus tai nupurksta ji tvirta atrode...
aha....???? g.gif
Atsakyti
QUOTE(seava @ 2007 04 20, 14:12)
ne man nedideliu kolkas reikia.bituciu,gali but ir naturalaus dydzio biggrin.gif

bet noreciau aisku ir didesniu atsispausdint .
tada dar paikyresiu blush2.gif  su ryziniu popierium neteko susidurt,kur jo ieskot?

ryžinio nusipirkau Kaune, kažkur semaniesty doh.gif Kur tiksliau nepasakysiu... gal Meno mūza mastau.gif Bet nieko dar su juo nedariau, tad patarėja nelabai kokia....

QUOTE(kunigunda78 @ 2007 04 20, 14:16)
zinai, as tai turiu atsispausdinus ant ryzinio, bet jis storas-tai nezinau ar kur panaudosiu tuos paveiksliukus  g.gif
bandysiu dar ieskoti to plono, arba nusipirksiu spec lako paveiksliukams supurksti -gal tada ir slapinamas neplys  g.gif

o koks tas spec lakas paveiksliukams? Mažu, ir man jo reikia laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jutare: 20 balandžio 2007 - 13:50
QUOTE(seava @ 2007 04 20, 14:28)

as ir galvojau apie tai,bet jis suglamzytas dazniausiai buna ir kaip ji per spausdinimo aparata prakist g.gif

Pasiimi lygintuvą ir išsilygini tą popierių, bent aš taip darau, būna popierius batų dėžėse ir juodas arba su logotipais tai jau jo nepanaudosi, o baltą galima išlyginti. Dar ir išspausdinus kartelį išlyginu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(seava @ 2007 04 20, 13:38)
rimtai g.gif ?? o atrode,kad dazai purskiami balti.
idomu senukuose tokio dalyko galima rast butu. g.gif
nu ir varna doh.gif  jau buciau nulekus ir prisipirkus purskiamu dazu lotuliukas.gif
  jei nudazius ta serveteles antra puse kazkuo,kogero jos neitu atkelt ,suplystu g.gif ?

labai abejoju, kad senukuose butu tokio tipo produktai blink.gif
esu bandziusi undergass principu pelenine daryti -tai priklijavus servetele ir paskui ja nudazius ir kitos puses - pasidare baltas blynas doh.gif
liepa gal i Prancuzija isleksiu -tai ir paieskosiu as ten to lako
Atsakyti
Ryžinis storokas, tik gerai sumirksta klijuojamas, tai žiūrint ant ko klijuojat, jei pataikot, kad išspausdintas paveikslėlis tiksliai su dekoruojamo daikto kraštais sutampa,tai gerai, o jei didesnis ar mažesnis, tai matysis popieriaus kontūrai.
Atsakyti
http://labilloute.boanita.com/

va sita nuoroda kur maciau kaip uzpurskiama kazkas balto ant serveteles blogosios puses.

gal jau ir mate buvot,as ta nuoroda kazkur cia ir radau
Atsakyti
QUOTE(Jutare @ 2007 04 20, 13:46)
o koks tas spec lakas paveiksliukams? Mažu, ir man jo reikia laugh.gif

kol kas jo nebandziau, bet jis vadinasi Fixative ir jo buna maximose prie rastines prekiu
Atsakyti
pirmiausia reikia ziuret videos o tada antra nuoroda nuo virsaus Voir la vidéo .
va ten kazkuo nupurskia.
Atsakyti
QUOTE(seava @ 2007 04 20, 13:59)
pirmiausia reikia ziuret videos o tada antra nuoroda nuo virsaus Voir la vidéo .
va ten kazkuo nupurskia.

taip taip, butent apie situos colle masquant ir kalbejau -spec maskuojantys klijai servetelems ir kitiems ploniems popieriams klijuoti
Atsakyti
mergytes,a kur jus ta bambuka gavot? nu gi fainas.....
Dar noriu paklausti,.kad suskilinetu paveiksliukas man reikia nusipirkti Antik 1 ir Antik2 ar Krakla? Aciu
Atsakyti
QUOTE(Latelle @ 2007 04 20, 14:02)
mergytes,a kur jus ta bambuka gavot? nu gi fainas.....
Dar noriu paklausti,.kad suskilinetu paveiksliukas man reikia nusipirkti Antik 1 ir Antik2 ar Krakla? Aciu

antiq abu
Atsakyti
Tai jau taip ir aš batų popierių ant mažiausio karščio lyginau, o kai spausdinau pasirinkau funkciją kur ant plėvelių/skaidrių spausdint (Media type -Transparency), taip man geriau, nes kai pasirenki paprastą popierių - vietomis juodu rašalu išpurvina kažkodėl? g.gif
Atsakyti