Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas-4

Armane, puiki dėžutė thumbup.gif Greitai pasakok, kaip darei. Ten labai gražūs krašteliai aplink nuotrauką - kas ten per daiktas? Atrodo klasiškai, labai tinka. Jei tai tavo vienas iš pirmųjų darbų, tai toli žengsi wink.gif Aš tai pirmus nuo šešėliukų pradėjau, o tu iškart į skaldymus puoli tongue.gif
Beje, aš naudoju vienkomponentį laką Antique firmos Sadolin, pirktas Senukuose pusė litro už dvidešimt kelis litus, tai dar nė karto manęs nepavedė, tiesiog malonumas dirbt.
Atsakyti
Ačiu mergaitės už įvertinimus mirksiukas.gif
Jei atvirai, tai antrą kartą, dėžutės ornamentų neišgaučiau ir jai jūs būtumėt mačiusios proceso eiga ir trukme verysad.gif . Žodžiu dažiau ploviau ir dėjau krakle labai ilgai, kol medinė dėžele pradėjo dalintis i kelias dalis, o tada pagrindą nudažius juodai ir nuplovus dėjau vienkomponenti, o jam dar gana šlapiam esant dažiau baltu ir man taip sutraukė, užuot suskilinėja:D . Tada nusispjoviau, kai išdžiuvo, užklijavau paveikslėlį ir tada dėjau dvikomponenti tik ant paveikslėlio. Negalėjau patikėti kai man kažkas pavyko(bet labai jau nežymiai).
Žodžiu tokia mano istorija. verysad.gif
Papildyta:
Bandysiu skaldymą daryt ant nulakuoto, kaip tik dėžutė padaryta laukia tik lakavimo.
Rezultatus pranešiu, tikiuosi bus tokie kokių noriu, o nevėl koks marmuras biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(armane @ 2007 04 19, 09:54)
Ačiu mergaitės už įvertinimus mirksiukas.gif 
Jei atvirai, tai antrą kartą, dėžutės ornamentų neišgaučiau ir jai jūs būtumėt mačiusios proceso eiga ir trukme  verysad.gif . Žodžiu dažiau ploviau ir dėjau krakle labai ilgai, kol medinė dėžele pradėjo dalintis i kelias dalis, o tada pagrindą nudažius juodai ir nuplovus dėjau vienkomponenti, o jam dar gana šlapiam esant dažiau baltu ir man taip sutraukė, užuot suskilinėja:D . Tada nusispjoviau, kai išdžiuvo, užklijavau paveikslėlį ir tada dėjau dvikomponenti tik ant paveikslėlio. Negalėjau patikėti kai man kažkas pavyko(bet labai jau nežymiai).
Žodžiu tokia mano istorija. verysad.gif

tai gal ne akriliniais dazais dazei, kad suvire g.gif
nes as bandziau toki dalyka su aerozoliniais dazais ant butelio, t.y. ant baltai nupuksto butelio uztepiau Sadoline, kai isdziuvo - uzpuskiau sidabriniu -tai taip viskas susiraite doh.gif
Dabar prie paveikliuko konkreciai -ar siuo atveju tepei daug abieju sluoksniu ar ne. Koks laiko tarpas tarp pirmo ir antro tepimo?
Nes man tai gavesi yra tik tokie po smulkiai itrukiai, nors tepiau tikrai daug ir laukiau tik kokia valanda g.gif
Atsakyti
Gal galite pasakyti, kuom skiriasi patina vandens ir aliejaus pagrindu?
Atsakyti
QUOTE(aguliero @ 2007 04 19, 16:27)
Gal galite pasakyti, kuom skiriasi patina vandens ir aliejaus pagrindu?

g.gif nu as tai kaip ne dailininke maniau, kad vandens pagrindu labiau orientuota i pavirsius vandens pagrindu (dazytus akrilu), o aliejinis- aliejiniu pagrindu. Nu bet ta prancuziska patinai, kuria turiu is rinkinio - yra aliejaus pagrindo, nes ja reikia skiesti su vaitpiritu,o pavirsius ant kurio, ja reikia tepti yra vandens pagrindu, taciau jos uztepti sekmingai dar nera pavyke schmoll.gif , nors kai kam visai puikiai sekasi
mano rekomendacija -jei naudoji akrilinius dazus -imk ir patina vandens pagrindu-kol kas ja niekas nera skundesis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2007 04 19, 10:03)
tai gal ne akriliniais dazais dazei, kad suvire  g.gif
nes as bandziau toki dalyka su aerozoliniais dazais ant butelio, t.y. ant baltai nupuksto butelio uztepiau Sadoline, kai isdziuvo - uzpuskiau sidabriniu -tai taip viskas susiraite  doh.gif
Dabar prie paveikliuko konkreciai -ar siuo atveju tepei daug abieju sluoksniu ar ne. Koks laiko tarpas tarp pirmo ir antro tepimo?
Nes man tai gavesi yra tik tokie po smulkiai itrukiai, nors tepiau tikrai daug ir laukiau tik kokia valanda  g.gif

Su akriliniais dažiau tokiais kaip reikalauja kraklė deco, kad būtų.
Ir as panasiai, tepiau nemazai ir laukiau neilgiau 1 val.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo armane: 19 balandžio 2007 - 19:20
Mano taburetka jusu teismui
pries
user posted image

po
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Pakeliautoja @ 2007 04 19, 21:47)
pries
user posted image

po
user posted image

super thumbup.gif thumbup.gif labai nuotaikinga taburetke tongue.gif
Atsakyti
mano naujausias darbeliukas...aisku, ne sedevras, bet pradzia visada labai sunki buna lotuliukas.gif blink.gif

user posted imageuser posted image

Atsakyti
QUOTE(justess22 @ 2007 04 19, 23:14)
mano naujausias darbeliukas...aisku, ne sedevras, bet pradzia visada labai sunki buna lotuliukas.gif  blink.gif

user posted imageuser posted image

Fainiai thumbup.gif dailus darbelis, tik galetu to uzraso nebuti biski man kliuna, o siaip tai liux, pirmyn toliau darbuotis ir rodytis savo sedevriukus mirksiukas.gif
Atsakyti
justess22 thumbup.gif , man net užrašas gerai atrodo. O dėžutės metalinės?Jei taip , tai su kuo klijavai ir ar lakavai ant viršaus?
Atsakyti
QUOTE(Pakeliautoja @ 2007 04 19, 20:47)
pries
user posted image

po
user posted image

GERAS!!!!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

o atrode,kad jau tik ismetimui betikus.

Atsakyti