Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas-4

wub.gif wub.gif kaip gražu cool.gif
Atsakyti
sveikos nuostabiu daiktu kurejos! vis pasigroziu darbukais...visi tokie thumbup.gif ka tik is artmanijos siuntinuka gavau su dvikomponenciu cracku...ir jau pabandziau... uzklijavau servetele, tada Antik1, nudziovinau, tada Antik2, padziovinau...tada patina patryniau...be itrukimai tokie mikroniniai, kad ciut iziuriu. Ka daryt, kad itrukimai stambesni butu? gal as ka ne taip darau? o gal kazkurio Antik daugiau reik tepti? Aciu labai uz konsultacijas is anksto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(justess22 @ 2007 04 16, 22:00)
be itrukimai tokie mikroniniai, kad ciut iziuriu. Ka daryt, kad itrukimai stambesni butu? gal as ka ne taip darau? o gal kazkurio Antik daugiau reik tepti? Aciu labai uz konsultacijas is anksto 4u.gif

as tai tepu ir to, ir ano daug, bet man lengviau tepasi antrasis, tas pirmas toks lipnesnis -tai sunkiau tepasi
Atsakyti
justess22, pagal mano praktika, stambesni trūkimai su tuo gaunasi kai tepu Antik 1 laku storaiu ir neskubu užtepti patina palaukiu minimum 3 val., maksimum per nakti( paprastai vakare užtepu ta laka)
Papildyta:
Čia užtepiau vakare pirma ir antra Antik dali, o ryte įtryniau patina
user posted image
user posted image
Atsakyti
O čia irgi ant ryžių popieriaus? Tai kiek to lako tepti? Kiek įmanoma storiau? Nes man tai lyg susigėrė... O ant paprasto popieriaus nebandei?
Atsakyti
QUOTE(barbe9darbe @ 2007 04 16, 23:22)
O čia irgi ant ryžių popieriaus? Tai kiek to lako tepti? Kiek įmanoma storiau? Nes man tai lyg susigėrė... O ant paprasto popieriaus nebandei?

dabar čia pasišnekėsim sunglasses2.gif
Taip ryžinis, paprasto nenorėjau, kitiems darbams taupau, o mano lakas kiek supratau kitos firmos iš Artmanijos, o tavo lygtai, prancūzų, o aš jo nebandžius, tai gal su juo kitaip ir elgtis reikia?
Atsakyti
Net nuėjau pažiūrėt. Aha, lyg prancūzų. Firma LEFRANS & BOURGEOIS. Kažkuris dar ir dvokia normaliai, net per slogą jaučiau smile.gif Klausyk, aš dabar užtepiau kelis sluoksnius akrilinio lako, tai gal galima vėl iš naujo tept tuos smirdalus, dabar jau nesigers į popierių? Kaip manai, nesureaguos?
Ale tave nemiga kankina... bye1.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo barbe9darbe: 16 balandžio 2007 - 22:35
QUOTE(kunigunda78 @ 2007 04 17, 00:06)
as tai tepu ir to, ir ano daug, bet man lengviau tepasi antrasis, tas pirmas toks lipnesnis -tai sunkiau tepasi

QUOTE(pavonija @ 2007 04 17, 00:12)
justess22, pagal mano praktika, stambesni trūkimai su tuo gaunasi kai tepu Antik 1  laku  storaiu ir neskubu užtepti patina palaukiu minimum 3 val., maksimum per nakti( paprastai vakare užtepu ta laka)

aciu labai uz operatyvia informacija bigsmile.gif tai reiskia cia kantrybes reik tureti lotuliukas.gif gerai....tepsim lakus siandien, o patina rytoj! lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(barbe9darbe @ 2007 04 16, 22:33)
Net nuėjau pažiūrėt. Aha, lyg prancūzų. Firma LEFRANS & BOURGEOIS. Kažkuris dar ir dvokia normaliai, net per slogą jaučiau smile.gif Klausyk, aš dabar užtepiau kelis sluoksnius akrilinio lako, tai gal galima vėl iš naujo tept tuos smirdalus, dabar jau nesigers į popierių? Kaip manai, nesureaguos?
Ale tave nemiga kankina... bye1.gif

as ir toki turiu, del smarves tai pritariu doh.gif
tie is Artmanijos man milijona karta labaiu patinka, tik kad to prancuzisko grazesnis skaldymas ax.gif
kai as pirma karta dariau -tai man su juo nieko nesigavo schmoll.gif , antra kartta dariau ant kiausinio -tai itrukimai gavosi tik pacioje apacioje kur viskas sutekejo -tai sakyciau, kad jo reikia tepti daug
Tik dar vienas dalykelis -ant kiausinio kuris buvo dazytas akriliniais dazais ir dekoruotas servetele -jis nelabai kaip prilipo, nes isdziuves (jei ta nuolatini lipnuma galima pavadinti isdziuvimu) vietomis atsoko -kaip pvz apsilupa seni lakuoti baldai doh.gif
tuo tarpu paprasta plastmasine lentute, niekaip nedekoruota ir nedazyta - gavosi super suskilinejimai, vos per keleta minuciu isryskejo ir isdziuvo -jokio lipnumo nebeliko
Tai nelabai ryztuosi gadinti koki grazu paveiksliuka su situo krakliu
Atsakyti
Tikrai, man irgi ant akrilinių dažų krašteliuose kai kur gavosi lyg pūslelės, tokios trapios, tikrai kaip seno lako. Tai aš jas atsargiai nugramdžiau ir dabar teplioju akrilinį laką ant viršaus. Uždėjau jau 5 sluoksnius, tai lyg lipnumas dingsta.
O ant plastmasės tinka... Keista. Žinosim ateičiai. Šitas lakas, vanasi, ant akrilinių paviršių nelabai...
Atsakyti
Sveikos darbštuolės biggrin.gif !!! Ir aš pamilau jūsų užiėmimą . Bet gyvent neduoda man tie sendinimo lakai, nei vienkomponentis, nei dvikomponentis, mano iš meno mūzos, tas smirdantis prancūziškas LEFRANS & BOURGEOIS firmos. Neišeina man suskaldyt, nesigauna. verysad.gif

PADĖKIT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Papildyta:
Visaip bandžiau, ir daugiau ir mažiau lako, ir vieno ir kito, ir daugiau padžiovint ir mažiaus, prieš tepant. Ką darau netaip!!!!!!!!! Baigiu laką išnaudot, o norimo rezultato dar negavau. Ir su vienkomponenčiu ta pati dainelė ir dažais.
Papildyta:
Mano pirmi blynai http://s151.photobuc.../s153/armane79/
Dar vieną liko tik nulakuoti
Atsakyti
QUOTE(armane @ 2007 04 18, 17:18)
PADĖKIT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Papildyta:
Visaip bandžiau, ir daugiau ir mažiau lako, ir vieno ir kito, ir daugiau padžiovint ir mažiaus, prieš tepant. Ką darau netaip!!!!!!!!! Baigiu laką išnaudot, o norimo rezultato dar negavau. Ir su vienkomponenčiu ta pati dainelė ir dažais.

skaiciau pasiulyma daryti skaldima ant lako-t.y. nudazai, apklijuoji -tada nulakuoji - o tada darai kraka su situo dvikomponenciu
labai knieti naguciai tai isbandyti, bet dar kuris laikas neturesiu laiko - tai jei pabandysi ir pavyks parasyk arba palauk -kol as pabandysiu, bet ne ansciau kaip po keliu savaiciu verysad.gif

o su vienkomponenciu -tai kazkaip visada pavyksta -svarbiausia tepti priesinga puse
Papildyta:
nu ta dezute tai net thumbup.gif labai
kaip ta a la marmura darei? Ir tas skaldymas ant nuotraukos jau buvo -ar vis tik pavyko g.gif
Atsakyti