Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas-4

QUOTE(vitta @ 2007 04 14, 19:39)
o su fenu tai kaip: džiovinti jau kai ant sendinančio uždėtas dažas, tada  g.gif ? (šiaip tai čia dariau šiąnakt, tai nelabai būtų su tuo fenu, nekalbant apie saulę hihihi.gif )

aha -kai ant sadolino uztepi dazo -tada galima fenu padziovinti
Atsakyti
QUOTE(Ciocia Polia @ 2007 04 14, 14:25)
Šaunuolės, Voveriuk ir Vitta  thumbup.gif
Mokėmės kartu, tik jūs turit laiko tam malonumui, o aš su viena puodyne taip ir sėdžiu...  verysad.gif

O brangioji,pas mani to laiko irgi nė fontanai ....... tu gi žinai kiek šeimynos turiu.....(3vaikai). schmoll.gif O dabar per 2 savaites atostogų net prisėdus nebuvau prie darbų doh.gif o va kai visą dieną atidirbu darbe,pareinu namo kur laukia šutvė vaiku alkanom akim smile.gif tai tada man dar užtenka laiko ir darbeliam.....Taigi nusprendžiau kuo mažiau jo turi ,tuodaugiau pasidarai...... thumbup.gif
Atsakyti
thumbup.gif
QUOTE(vitta @ 2007 04 14, 14:36)
aš jokių spec priemonių šešėliavimui nededu
1. O kokios medžiagos konkrečiai ta lempa?
2. Skalbiu rankomis, spaudydama, o ne trindama, iš blogosios pusės, tai pat ir lyginu  mirksiukas.gif Beja, dekupažinant medžiagos, odos, reikia specialaus mediumo (liaudiškai tariant klijų) tekstilei  ax.gif

action=view&current=dezute.jpg]Va čia naujos dėžutės motyvas[/url]

lempa tokia metaline.li kaip staline lempute, o virs jos kokie 5 cm metalinis dangtis. tai as galvoju ta metalini dangti dekupazint. tik ar jis nesusvils... g.gif ?

tai kaip supratau ant medziagos irgi servetele deti ir su spec klijais na tuo mediumu tepliot ant virsaus.ir kaip suprantu tada jau jokio lako nereikia? o kur to mediumo gaut ir kiek jis kastuoja?

dar tox klausimelis maciau pagyru puode ar kur viena mergaite batus nusidekupazavo atrodo thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif na, bet kaip su jais vaiksciot? as tai labai bijociau kad jie vienkartiniai na tipo misija neimanoma, ar as klystu?

labai aciu merghaites kad dalinates informacija pas jus labai draugiska atmosfera
va visoms po baliona- gaudykit 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
niu, mergaites, jusu darbeliai, kaip visada thumbup.gif ideju pasisemiu nauju.
kazin ar galima popierini lempos gaubta dekupazint? kazin ar jis nebus per silpnas, isivaizduojat?
Atsakyti
laba visoms super meistrems 4u.gif jusu darbai tiesiog thumbup.gif bandziau skaityti si foruma nuo pradziu,taciau net akys paskaudo doh.gif tad noriu kreiptis i patyrusias meistres,draugas is darbo partempe toki staliuka i soda,man jis labai patinka ,beje jis medinis,taciau jau ne kokios isvaizdos tad noreciau kazka pakeist,galvojau ispradziu kazka piest ant jo ,taciau kai pamaciau jusu darbus uzsimaniau padaryti taip kaip darot jus ,taciau jei kas galit papasakokit nuo ko man pradet ir kaip,kaip rasiau staliukas medinis ar galiu det kokius is zurnalu ar tik is serveteliu karpinius,prasau patarkit 4u.gif matau cia yra labai gabiu zmoniu dekoju jums labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vikaPika @ 2007 04 14, 23:10)

na metalinis nemanau, kad susviltų unsure.gif
tekstilinio mediumo bent jau seniau Klaipėdos Artmanijoje nebuvo, kaip dabar nežinau, man viena gerietė forumietė iš užusienio parūpino ax.gif
ant batų irgi deda su mediumu odai, tekstilei, svarbiausia kad ilgai drėgmėj nebūtų

Atsakyti
Vitta, didesni į trūkimai gausis, jei storiau tepsi LAKO, O NE DAŽŲ. Fenas taip pat padėtų, bet jei naktį negali jungt, tai storiau tepk laką. Nuo feno plyšinėdami dažai kartais lyg pasiraitoja, tai gali netikti, žiūrint, koks daiktas - grubesniam gal ir tiktų.
Ir dar. Vienkomponentis servetėlės nesuskaldys, jis tepamas PO SERVETĖLE. Jis todėl ir vienkomponentis, kad tepamas tarp dažų sluoksnių. Na įsivaizduok kaip tortą;
1-as sluoksnis - dažai Nr.1
2-as sluoksnis - vienkomponentis
3-as sluoksnis - dažai Nr.2
4-as sluoksnis - servetėlė
5-as sluoksnis - lakas akrilinis ar kt. tiek sluoksnių, kiek reikia.
Tik taip vienkomponentis suskaldo dažus Nr.1 ir Nr.2 tarp savęs. Ir kai užklijuoji servetėlę ant suskilinėjimų, ji persišviečia ir atrodo kaip "suskaldyta".
ANT SERVETĖLĖS tepamas dvikomponentis pagal instrukciją, kuris pirmas, kuris antras. Jie tarp savęs reaguoja ir suskyla, o į plyšius įtrinama kokia nors medžiaga.
Atsakyti
Kaip padaryti, kad sendinant apvalu dezutes dangti itrukimai butu ratu? Tikiuosi, kad suprasit, ko norejau paklausti ax.gif Ar cia priklauso nuo tepamo lako ir dazu krypties? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(barbe9darbe @ 2007 04 15, 21:52)

aciuks.gif visą šitą žinau, čia eksperimentas buvo:
Dažai
servetėlė
sendinantis
lakas
įtrinimas
lakas
Dabar bandysiu su storesniu sendinančio sluoksniu, nes trūkinėja gi ne servetėlė, o viršutinis dažas, mano atveju lakas, tai va per mažai, mano manymu, to sendinančio ir buvo ax.gif
QUOTE(Spinduliux @ 2007 04 16, 14:41)
Kaip padaryti, kad sendinant apvalu dezutes dangti itrukimai butu ratu? Tikiuosi, kad suprasit, ko norejau paklausti ax.gif Ar  cia priklauso nuo tepamo lako ir dazu krypties? blush2.gif

na su sendeinimu aš kol kas tik pradedu, tai negaliu pasakyti, deja, kai sužinosi, garsiai pranešk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Spinduliux @ 2007 04 16, 11:41)
Kaip padaryti, kad sendinant apvalu dezutes dangti itrukimai butu ratu? Tikiuosi, kad suprasit, ko norejau paklausti ax.gif Ar  cia priklauso nuo tepamo lako ir dazu krypties? blush2.gif

cia jau aukshtasis pilotazhas unsure.gif
berods, briedziuke sake,kad yra specialus 'subtle' crack'as ir kazkaip, matyt, kryptingai ji tept dar reikia... zodziu, be spec priemoniu nelabai padarysi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(barbe9darbe @ 2007 04 15, 20:52)
Vitta, didesni į trūkimai gausis, jei storiau tepsi LAKO, O NE DAŽŲ.

Kursuose sake, kad kuo daugiau dazo- tuo didesni itrukimai (kelis kartus dariau -abu pasiteisino), bet jei tavo praktika rodo kitaip -tada tebunie daugiau lako (nebandziau nezinau)
Papildyta:
QUOTE(Spinduliux @ 2007 04 16, 13:41)

turi omeny taip?
user posted image
cia as dariau su dvikomponenciu - tai tepiau spyrales principu 1 antika o paskui ta pacia kryptimi 2 antika
manau taip pat pavyktu ir su vienkomponenciu -tik reiketu i kita puse tepti g.gif
Atsakyti
wow kiap grazu mirksiukas.gif
Atsakyti