[quote=Voveriuks,2007 04 13, 21:43]
labai aiskiai parasei, laaaaaaaaaaaaabai aciu vis nedrisdavau paklaust, bet atsibodo juodai nemokejimas tai paklausiau aciu
o vazono neseseliavau , paziurejau, kad prie kiekvienos rozytes jei reik seseliuot ,tai man ,kaip pradinukei tai per sudetingas darbas teks kita syki bandyt.va kaip tik ryt varau i sendaikciu turgu, tikiuos rast kazka gero
tiesa, norejau paklaust, ar verta pirkt patina?
Nežinau, aš neturiu jos ,nes nėra pas mus kur pikti.
Kai cituoji neištrink [ ] ,tada matysis ką cituoji
Dar norėjau paklausti merginų,kaip priklijuoti kiaušinio lukštus,ieškau internete ,bet dar neradau
QUOTE(Voveriuks @ 2007 04 13, 21:33)
Dar norėjau paklausti merginų,kaip priklijuoti kiaušinio lukštus,ieškau internete ,bet dar neradau
sioje temoje rasiau ne viena karta
tepi lipala ir ant virsaus deti kiausinio luksta ir prispaudi, kad prisiklijuotu, o kartu ir sutrukinetu
QUOTE(kunigunda78 @ 2007 04 13, 23:44)
sioje temoje rasiau ne viena karta
tepi lipala ir ant virsaus deti kiausinio luksta ir prispaudi, kad prisiklijuotu, o kartu ir sutrukinetu
Labai ačiū
vakar su vyrų dėjom šešėli,tai nežinau kaip gausis,nes neturiujokios patinos ir šešėliams skirtų dalykų,tai paprastai su dažais ir kempinėlę darėm.
QUOTE(QWERTI @ 2007 04 13, 09:08)
labai gražūs darbeliai
QUOTE(Pakeliautoja @ 2007 04 13, 17:18)
uzsikabinau ir as
mano blynukai stai cia http://www.biteplius...860-=(944731027
jau daiktu nebeturiu ka dekupazuot
mano blynukai stai cia http://www.biteplius...860-=(944731027
jau daiktu nebeturiu ka dekupazuot
jau tie rėmeliai kur rankytė ir pėdutė...trūksta žodžių
QUOTE(Voveriuks @ 2007 04 14, 09:48)
Labai ačiū
vakar su vyrų dėjom šešėli,tai nežinau kaip gausis,nes neturiujokios patinos ir šešėliams skirtų dalykų,tai paprastai su dažais ir kempinėlę darėm.
kaip miela,kai vyras padeda tokiuose darbuose
sweikos, mergaites
vis bandau padekupazinti ir va velykom kelis kiausinukus padekupazinau atrode dabar bandysiu "rimtesniais" darbeliais uzsiimti , na bet pries pradedant noreciau sio to paklaust. zinau kad jau daug temu prirasyta ir galbut kartosis mano klusimas, bet tikiuosi atsakysit....
turiu as namie tokia sena mociutes staline lempa, na ir galvoju ja siek tiek savaip "patvarkyt" klausimas butu tox, ar neprades ji man svilt ir ar nepajuoduos ?
kitas klausimelis butu ar nebandot dekupazint ant rubu, rankiniu, staltiesiu? maciau kelis pavyzdelius, tik nelabai suprantu, kokia poto prieziura tokiu dalykeliu? taip isivaizduoju, kad nelabai juos isskalbsi? ir kaip padaryt?
isanksto dekui
vis bandau padekupazinti ir va velykom kelis kiausinukus padekupazinau atrode dabar bandysiu "rimtesniais" darbeliais uzsiimti , na bet pries pradedant noreciau sio to paklaust. zinau kad jau daug temu prirasyta ir galbut kartosis mano klusimas, bet tikiuosi atsakysit....
turiu as namie tokia sena mociutes staline lempa, na ir galvoju ja siek tiek savaip "patvarkyt" klausimas butu tox, ar neprades ji man svilt ir ar nepajuoduos ?
kitas klausimelis butu ar nebandot dekupazint ant rubu, rankiniu, staltiesiu? maciau kelis pavyzdelius, tik nelabai suprantu, kokia poto prieziura tokiu dalykeliu? taip isivaizduoju, kad nelabai juos isskalbsi? ir kaip padaryt?
isanksto dekui
Šešėliams nereikia jokių spec. priemonių: tereikia kelių atspalvių (kurie atitiktų klijuojamo motyvo spalvas) dažų. Prie servetėlės krašto dažoma tamsiau, einant tolyn spalva šviesėja kol susilieja su fonu. Bet šešėlių spalva neturi būti labai intensyvi, kad per daug neišryškėtų - tai tarsi akvarelės liejimas
P.S. patina skirta kreko įtrūkimams ryškinti
Spec. priemonė šešėliavimui yra Easy Float - bet ją gauti - problema, tikėkimės greitu laiku ji atsiras Lietuvoj...
Spec. priemonė šešėliavimui yra Easy Float - bet ją gauti - problema, tikėkimės greitu laiku ji atsiras Lietuvoj...
QUOTE(IF... @ 2007 04 14, 10:52)
Labai ačiū už patarimus.
Bet pavizdžiui aš ant orandžinio fono užklijavau tamsiai mėlyną gėlytę,tai kaip man dabar šėšialiuoti?
QUOTE(Voveriuks @ 2007 04 14, 09:48)
nes neturiujokios patinos ir šešėliams skirtų dalykų,tai paprastai su dažais ir kempinėlę darėm.
aš jokių spec priemonių šešėliavimui nededu
QUOTE(vikaPika @ 2007 04 14, 10:49)
1. turiu as namie tokia sena mociutes staline lempa, na ir galvoju ja siek tiek savaip "patvarkyt" klausimas butu tox, ar neprades ji man svilt ir ar nepajuoduos ?
2. kitas klausimelis butu ar nebandot dekupazint ant rubu, rankiniu, staltiesiu? maciau kelis pavyzdelius, tik nelabai suprantu, kokia poto prieziura tokiu dalykeliu? taip isivaizduoju, kad nelabai juos isskalbsi? ir kaip padaryt?
2. kitas klausimelis butu ar nebandot dekupazint ant rubu, rankiniu, staltiesiu? maciau kelis pavyzdelius, tik nelabai suprantu, kokia poto prieziura tokiu dalykeliu? taip isivaizduoju, kad nelabai juos isskalbsi? ir kaip padaryt?
1. O kokios medžiagos konkrečiai ta lempa?
2. Skalbiu rankomis, spaudydama, o ne trindama, iš blogosios pusės, tai pat ir lyginu Beja, dekupažinant medžiagos, odos, reikia specialaus mediumo (liaudiškai tariant klijų) tekstilei
QUOTE(IF... @ 2007 04 14, 10:52)
tereikia kelių atspalvių (kurie atitiktų klijuojamo motyvo spalvas) dažų. Prie servetėlės krašto dažoma tamsiau, einant tolyn spalva šviesėja kol susilieja su fonu. Bet šešėlių spalva neturi būti labai intensyvi, kad per daug neišryškėtų - tai tarsi akvarelės liejimas
čia norėčiau truputį paprieštarauti . Šešėlio spalva gali būti tiek klijuojamo motyvo, tiek ir pagrido, žiūrint kokį efektą nori išgauti. Sekantis dalykas jei klijuojamas motyvas yra tarsi tapytas tai ir šešėliuot geriau "sunkiai", tokiu atveju šešėlis nebūtinai turi susilyginti su pagrindo spalva, netgi priešingai gali tiksliai atkartoti motyvo kontūrus ir būti ryškus, čia vėlgi reikia žiūrėti kokio sieki galutinio rezultato
Būkit žmonės priminkit, sendinant su vienkomponenčiu, kad gautųsi didesni įtrūkimai ko reikia tepti daugiau sendinančio lako, ar paskui dažo? Beja, bandžiau skaldyti servetėlę su vienkomponenčiu, paskui užtepant lako ir įtrinant spalvą į plyšius, servetėlėje man įtrūkimų nesimato, įtariu kažko per mažai, įtrūkimai smulkūs, o įtrinant vietomis liko gelsvi, o vietomis spalva įsitrynė
Va čia naujos dėžutės motyvas
QUOTE(vitta @ 2007 04 14, 12:36)
Būkit žmonės priminkit, sendinant su vienkomponenčiu, kad gautųsi didesni įtrūkimai ko reikia tepti daugiau sendinančio lako, ar paskui dažo? Beja, bandžiau skaldyti servetėlę su vienkomponenčiu, paskui užtepant lako ir įtrinant spalvą į plyšius, servetėlėje man įtrūkimų nesimato, įtariu kažko per mažai, įtrūkimai smulkūs, o įtrinant vietomis liko gelsvi, o vietomis spalva įsitrynė
man tai fainai ji atrodo - tokia tikrai sena
norint didesniu -reikia tepti daugiau dazo ir dar galima efekta isgauti su fenu kaitinant arba ant saules dziovinti
QUOTE(kunigunda78 @ 2007 04 14, 20:34)
man tai fainai ji atrodo - tokia tikrai sena
norint didesniu -reikia tepti daugiau dazo ir dar galima efekta isgauti su fenu kaitinant arba ant saules dziovinti
o su fenu tai kaip: džiovinti jau kai ant sendinančio uždėtas dažas, tada ? (šiaip tai čia dariau šiąnakt, tai nelabai būtų su tuo fenu, nekalbant apie saulę )