Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas-4

[quote=Voveriuks,2007 04 13, 21:43]
labai aiskiai parasei, laaaaaaaaaaaaabai aciu aciuks.gif aciuks.gif vis nedrisdavau paklaust, bet atsibodo juodai nemokejimas tai paklausiau tongue.gif aciu

o vazono neseseliavau schmoll.gif , paziurejau, kad prie kiekvienos rozytes jei reik seseliuot ,tai man ,kaip pradinukei tai per sudetingas darbas doh.gif teks kita syki bandyt.va kaip tik ryt varau i sendaikciu turgu, tikiuos rast kazka gero rolleyes.gif

tiesa, norejau paklaust, ar verta pirkt patina? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skorpionas: 13 balandžio 2007 - 21:30

Nežinau, aš neturiu jos ,nes nėra pas mus kur pikti.
Kai cituoji neištrink [ ] ,tada matysis ką cituoji mirksiukas.gif
Dar norėjau paklausti merginų,kaip priklijuoti kiaušinio lukštus,ieškau internete ,bet dar neradau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Voveriuks: 13 balandžio 2007 - 21:34
QUOTE(Voveriuks @ 2007 04 13, 21:33)
Dar norėjau paklausti merginų,kaip priklijuoti kiaušinio lukštus,ieškau internete ,bet dar neradau  doh.gif

ax.gif sioje temoje rasiau ne viena karta cool.gif
tepi lipala ir ant virsaus deti kiausinio luksta ir prispaudi, kad prisiklijuotu, o kartu ir sutrukinetu
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2007 04 13, 23:44)
ax.gif  sioje temoje rasiau ne viena karta  cool.gif
tepi lipala ir ant virsaus deti kiausinio luksta ir prispaudi, kad prisiklijuotu, o kartu ir sutrukinetu

Labai ačiū mirksiukas.gif
vakar su vyrų dėjom šešėli,tai nežinau kaip gausis,nes neturiujokios patinos ir šešėliams skirtų dalykų,tai paprastai su dažais ir kempinėlę darėm. g.gif
Atsakyti
QUOTE(QWERTI @ 2007 04 13, 09:08)
užsikrėčiau ir aš šia liga kolkas mano bandymai  ax.gif  štai čia

labai gražūs darbeliai thumbup.gif wub.gif

QUOTE(Pakeliautoja @ 2007 04 13, 17:18)
uzsikabinau ir as  smile.gif
mano blynukai stai cia http://www.biteplius...860-=(944731027
jau daiktu nebeturiu ka dekupazuot  lotuliukas.gif

jau tie rėmeliai kur rankytė ir pėdutė...trūksta žodžių wub.gif wub.gif wub.gif

QUOTE(Voveriuks @ 2007 04 14, 09:48)
Labai ačiū  mirksiukas.gif
vakar su vyrų dėjom šešėli,tai nežinau kaip gausis,nes neturiujokios patinos ir šešėliams skirtų dalykų,tai paprastai su dažais ir kempinėlę darėm. g.gif

kaip miela,kai vyras padeda tokiuose darbuose wub.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
sweikos, mergaites
vis bandau padekupazinti ir va velykom kelis kiausinukus padekupazinau atrode thumbup.gif dabar bandysiu "rimtesniais" darbeliais uzsiimti , na bet pries pradedant noreciau sio to paklaust. zinau kad jau daug temu prirasyta ir galbut kartosis mano klusimas, bet tikiuosi atsakysit.... ax.gif
turiu as namie tokia sena mociutes staline lempa, na ir galvoju ja siek tiek savaip "patvarkyt" klausimas butu tox, ar neprades ji man svilt ir ar nepajuoduos ?
kitas klausimelis butu ar nebandot dekupazint ant rubu, rankiniu, staltiesiu? maciau kelis pavyzdelius, tik nelabai suprantu, kokia poto prieziura tokiu dalykeliu? taip isivaizduoju, kad nelabai juos isskalbsi? ir kaip padaryt? g.gif

isanksto dekui
Atsakyti
Šešėliams nereikia jokių spec. priemonių: tereikia kelių atspalvių (kurie atitiktų klijuojamo motyvo spalvas) dažų. Prie servetėlės krašto dažoma tamsiau, einant tolyn spalva šviesėja kol susilieja su fonu. Bet šešėlių spalva neturi būti labai intensyvi, kad per daug neišryškėtų - tai tarsi akvarelės liejimas smartass.gif

P.S. patina skirta kreko įtrūkimams ryškinti 4u.gif

Spec. priemonė šešėliavimui yra Easy Float - bet ją gauti - problema, tikėkimės greitu laiku ji atsiras Lietuvoj... rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IF...: 14 balandžio 2007 - 09:53
QUOTE(IF... @ 2007 04 14, 10:52)

P.S. patina skirta kreko įtrūkimams ryškinti  4u.gif

Spec. priemonė šešėliavimui yra Easy Float - bet ją gauti - problema, tikėkimės greitu laiku ji atsiras Lietuvoj...  rolleyes.gif

Labai ačiū už patarimus.
Bet pavizdžiui aš ant orandžinio fono užklijavau tamsiai mėlyną gėlytę,tai kaip man dabar šėšialiuoti?
Atsakyti
QUOTE(Voveriuks @ 2007 04 14, 09:48)
nes neturiujokios patinos ir šešėliams skirtų dalykų,tai paprastai su dažais ir kempinėlę darėm.

aš jokių spec priemonių šešėliavimui nededu

QUOTE(vikaPika @ 2007 04 14, 10:49)
1. turiu as namie tokia sena mociutes staline lempa, na ir galvoju ja siek tiek savaip "patvarkyt" klausimas butu tox, ar neprades ji man svilt ir ar nepajuoduos ?
2. kitas klausimelis butu ar nebandot dekupazint ant rubu, rankiniu, staltiesiu? maciau kelis pavyzdelius, tik nelabai suprantu, kokia poto prieziura tokiu dalykeliu? taip isivaizduoju, kad nelabai juos isskalbsi? ir kaip padaryt? g.gif

1. O kokios medžiagos konkrečiai ta lempa?
2. Skalbiu rankomis, spaudydama, o ne trindama, iš blogosios pusės, tai pat ir lyginu mirksiukas.gif Beja, dekupažinant medžiagos, odos, reikia specialaus mediumo (liaudiškai tariant klijų) tekstilei ax.gif

QUOTE(IF... @ 2007 04 14, 10:52)
tereikia kelių atspalvių (kurie atitiktų klijuojamo motyvo spalvas) dažų. Prie servetėlės krašto dažoma tamsiau, einant tolyn spalva šviesėja kol susilieja su fonu. Bet šešėlių spalva neturi būti labai intensyvi, kad per daug neišryškėtų - tai tarsi akvarelės liejimas smartass.gif

čia norėčiau truputį paprieštarauti ax.gif . Šešėlio spalva gali būti tiek klijuojamo motyvo, tiek ir pagrido, žiūrint kokį efektą nori išgauti. Sekantis dalykas jei klijuojamas motyvas yra tarsi tapytas tai ir šešėliuot geriau "sunkiai", tokiu atveju šešėlis nebūtinai turi susilyginti su pagrindo spalva, netgi priešingai gali tiksliai atkartoti motyvo kontūrus ir būti ryškus, čia vėlgi reikia žiūrėti kokio sieki galutinio rezultato mirksiukas.gif

Būkit žmonės priminkit, sendinant su vienkomponenčiu, kad gautųsi didesni įtrūkimai ko reikia tepti daugiau sendinančio lako, ar paskui dažo? Beja, bandžiau skaldyti servetėlę su vienkomponenčiu, paskui užtepant lako ir įtrinant spalvą į plyšius, servetėlėje man įtrūkimų nesimato, įtariu kažko per mažai, įtrūkimai smulkūs, o įtrinant vietomis liko gelsvi, o vietomis spalva įsitrynė ax.gif
Va čia naujos dėžutės motyvas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vitta: 14 balandžio 2007 - 12:57
Šaunuolės, Voveriuk ir Vitta thumbup.gif
Mokėmės kartu, tik jūs turit laiko tam malonumui, o aš su viena puodyne taip ir sėdžiu... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(vitta @ 2007 04 14, 12:36)
Būkit žmonės priminkit, sendinant su vienkomponenčiu, kad gautųsi didesni įtrūkimai ko reikia tepti daugiau sendinančio lako, ar paskui dažo? Beja, bandžiau skaldyti servetėlę su vienkomponenčiu, paskui užtepant lako ir įtrinant spalvą į plyšius, servetėlėje man įtrūkimų nesimato, įtariu kažko per mažai, įtrūkimai smulkūs, o įtrinant vietomis liko gelsvi, o vietomis spalva įsitrynė ax.gif
Va čia naujos dėžutės motyvas

man tai fainai ji atrodo - tokia tikrai sena
norint didesniu -reikia tepti daugiau dazo ir dar galima efekta isgauti su fenu kaitinant arba ant saules dziovinti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2007 04 14, 20:34)
man tai fainai ji atrodo - tokia tikrai sena
norint didesniu -reikia tepti daugiau dazo ir dar galima efekta isgauti su fenu kaitinant arba ant saules dziovinti  ax.gif

o su fenu tai kaip: džiovinti jau kai ant sendinančio uždėtas dažas, tada g.gif ? (šiaip tai čia dariau šiąnakt, tai nelabai būtų su tuo fenu, nekalbant apie saulę hihihi.gif )
Atsakyti