Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas-4

QUOTE(MamaDiana @ 2007 03 26, 10:53)
issistudijavau visa tema, bet kazkaip nuo tokio informacijos kiekio neuzsifiksavo gal, tai norejau paklausti jusu profes
1.jeigu kede dazyta dazais? tai ant jos klijuojam lipalu, o po to lakuojam?
2. turiu baisu stala, bet jis lakuotas, tai pries klijuojat reikia matyt laka nusveisti, ar galima ant lako klijuoti lipalu ir po to lakuoti?
buciau labai dekinga, jei kuri patartu
  4u.gif

uups idetos nuorodos nestudijavai g.gif
1. kede turi buti dazyta akriliniais dazais,tada ant jos klijuojama servetele su skiestu lipalu ir tada lakuojama.
2. stala butina nuskusti, tada su svitriniu popierium gerai nusveista -tada dazyti akriliniais dazais ir .t.t.
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2007 03 26, 09:01)
uups idetos nuorodos nestudijavai  g.gif
1. kede turi buti dazyta akriliniais dazais,tada ant jos klijuojama servetele su skiestu lipalu ir tada lakuojama.
2. stala butina nuskusti, tada su svitriniu popierium gerai nusveista -tada dazyti akriliniais dazais ir .t.t.

taigi gal ji nori ant naturaliai medinio stalo paveiksliuku g.gif bet siaip tai jei servetele klijuot, tai mediena persimatys g.gif
o del taburetes, tai, manau, gali but ir aliejiniais dazais dazyta,jei viskas tvarkingai unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2007 03 26, 11:04)
taigi gal ji nori ant naturaliai medinio stalo paveiksliuku g.gif  bet siaip tai jei servetele klijuot, tai mediena persimatys  g.gif
o del taburetes, tai, manau, gali but ir aliejiniais dazais dazyta,jei viskas tvarkingai unsure.gif  unsure.gif

aliejiniais dazais dazyta
nes man kazkaip pasirode, kad ant bet kokio dazyto pavirsiaus galima klijuot
o cia butinai akrilinis sakot g.gif
pabandysiu padaryt ir taip, paziuresiu kas gausis
nes jei sugadinsiu tikrai negaila bus
jei nesigaus parasysiu, kad kitos klaidu nekartotu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MamaDiana: 26 kovo 2007 - 11:13
QUOTE(Voveriuks @ 2007 03 25, 16:06)
na dabar kitaip įkėliau,čia naujausi darbai 1044;1045;1046;1047(mano mažosios darbelis,jie visi dar nelakuoti  ax.gif

http://public.fotki....juta/page4.html

nuostabūs dalykai thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, sakykit, kur Vilniuje galima nusipirkti nebrangių rėmeliu. Noriu rėminti piešinius į dekoruotus rėmelius, bet kai paskaičiuoju bendrą sumą, truputį daugokai gaunasi. Gal kuri žinot kur galima pigiau gauti?
Atsakyti
QUOTE(MamaDiana @ 2007 03 26, 11:11)
aliejiniais dazais dazyta
nes man kazkaip pasirode, kad ant bet kokio dazyto pavirsiaus galima klijuot
o cia butinai akrilinis sakot g.gif
pabandysiu padaryt ir taip, paziuresiu kas gausis
nes jei sugadinsiu tikrai negaila bus
jei nesigaus parasysiu, kad kitos klaidu nekartotu

pabandyk ant dalies kaip reaguos aliejiniai dazai su akriliniu laku ( g.gif man atrodo, kad gali buti nekokia reakcija unsure.gif ), o siaip tai vargu ar servetele priliptu prie aliejiniu dazu su skiestu lipalu.Gali buti, kad ant virsaus tepant laka - ji tiesiog nuvaziuos g.gif
Siaip tai jei jau naudoji aliejinius dazus -tai teks, manau, pirkti ir aliejini laka-bet jei noresi ka deroruoti su akrilinem priemonem -teks atskirai pirkti vandens pagrindu priemones.
jei gali sau leisti devynias galybes priemoniu -tai tada pirmyn mirksiukas.gif
o ir kraku jokiu nelabai padarysi LT salygomis ant su aliejiniais blink.gif
Atsakyti
Sveikos, labai smagu, kad tėmelė vėl atgijo. Pasirodau nelabai vykusį savo darbelį blush2.gif .

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Indrijana @ 2007 03 27, 13:30)
Sveikos, labai smagu, kad tėmelė vėl atgijo. Pasirodau nelabai vykusį savo darbelį  blush2.gif .

O KODEL JIS NELABAI VYKES? g.gif g.gif g.gif
man tai grazu smile.gif
Atsakyti
nelabai vykęs dėl to, kad dažai truputį pasenę ir yra kruopelyčių kietų, o be to patingėjau pridėti kokią nors juostelę, kad apvedimai lygūs gautųsi blush2.gif . Norėjau kuo greičiau padaryti, nes čia pirmą kartą bandžiau spauzdinti ant batų popieriaus, ir baisiai rūpėjo rezultatas lotuliukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(Indrijana @ 2007 03 27, 11:54)
nelabai vykęs dėl to, kad dažai truputį pasenę ir yra kruopelyčių kietų, o be to patingėjau pridėti kokią nors juostelę, kad apvedimai lygūs gautųsi  blush2.gif . Norėjau kuo greičiau padaryti, nes čia pirmą kartą bandžiau spauzdinti ant batų popieriaus, ir baisiai rūpėjo rezultatas  lotuliukas.gif .

kaip tik todel jis ir grazus thumbup.gif (bent jau man,- jei butu visas lygus, tiksliais apvedimais,- kur kas prasciau atrodytu)
Atsakyti
QUOTE(kalissta @ 2007 03 27, 14:47)
O KODEL JIS NELABAI VYKES?  g.gif  g.gif  g.gif
man tai grazu smile.gif

Aha ir man labai gražus, gal jei būtų idealus ir pedantiškai tvarkingas, nebūtų toks šiltas ir ypatingas. g.gif O nuo pasenusių dažų jis kaip tik toks autentiškas atrodo. Super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2007 03 27, 15:22)
kaip tik todel jis ir grazus thumbup.gif (bent jau man,- jei butu visas lygus, tiksliais apvedimais,- kur kas prasciau atrodytu)

Būtent. drinks_cheers.gif Aš irgi tą patį norėjau pasakyt. Man tie nelygumai kaip tik labai meniškai ir gerai atrodo. thumbup.gif
Atsakyti