Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas-4

ačiu blush2.gif bet tobulėti ir tobulėti ,su šešėliais norėčiau išbandyti ,bet truputi bijau g.gif
Atsakyti
as irgi prisibijau tu seseliu,atrodo ir piesti moku bet kai pabandziau seseliuot tai kazkokia marmalyne gaunasi doh.gif Kitavertus nebandysi - neismoksi,bet jau taip gaila to laiko,atrodo tik naktimis ir sedeti, o tai kada miegoti blink.gif smile.gif
Papildyta:
QUOTE(QWERTI @ 2007 04 13, 10:08)
užsikrėčiau ir aš šia liga kolkas mano bandymai  ax.gif  štai čia

grazus bandymai 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
uzsikabinau ir as smile.gif
mano blynukai stai cia http://www.biteplius...860-=(944731027
jau daiktu nebeturiu ka dekupazuot lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pakeliautoja @ 2007 04 13, 17:18)
uzsikabinau ir as  smile.gif
jau daiktu nebeturiu ka dekupazuot  lotuliukas.gif

tai jau tikrai kad uzsikabinai lotuliukas.gif ir kada tiek speji visko prigrazint 4u.gif

o as siaip taip vazona prisedau padirbt,bet tik dar nudaziau, uztai atradima padariau tongue.gif ant sadolino raso kad tik 1karta reik dazyt nes nesimatys itrukimu, kadangi man nelabai graazu buvo, tai galvoju uzdazysiu nesimatys, bet kur tau islindo skilinejimai per visus sluoksnius tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(IF... @ 2007 04 12, 22:00)
Štai šiek tiek apie dekupažą ir šėšėlius Čia
Ir čia
Viskas lenkiškai, bet paveikslėliai labai aiškūs.

P.S. Tikrai nenorėjau įžeisti, ar pasakyti, kad negražu - pasakiau ko  trūksta  4u.gif

Ačiū ,aš neįsižeidžiau rolleyes.gif
mane sakė vyras pamokys šėšėliusdaryti,nes jis moka piešti ir žino kaip tai daryti.Jam patinka ką aš darau,todėl nupirko įrangą ,kad galėčiau visokiu stikliukų priklijuoti ir t.t. thumbup.gif
Atsakyti
nu pagaliau priklijavau rozytes, bet man lyg kazko truksta g.gif duokit patarimu kaip patobulint ax.gif (seseliuo bijau, sugadinsiu visaai ax.gif nors gal ..

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Skorpionas @ 2007 04 13, 18:51)
nu pagaliau priklijavau rozytes, bet man lyg kazko truksta  g.gif duokit patarimu kaip patobulint ax.gif (seseliuo bijau, sugadinsiu visaai  ax.gif nors gal ..

user posted image

as tai gal kokiu vabaliuku bandyciau pritupdyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Skorpionas @ 2007 04 13, 19:51)
nu pagaliau priklijavau rozytes, bet man lyg kazko truksta  g.gif duokit patarimu kaip patobulint ax.gif (seseliuo bijau, sugadinsiu visaai  ax.gif nors gal ..

user posted image

man atrodo nieko netruksta g.gif nes perkraut irgi nereikia, kai isisodins gele manau bus liux mirksiukas.gif

o savo dekupaziukus kelpiau kol maze miega doh.gif tai toks ir darbas paskubom biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Skorpionas @ 2007 04 13, 20:51)

user posted image

niu super thumbup.gif tik seseliuku ir truksta 4u.gif smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Pakeliautoja @ 2007 04 13, 18:18)
uzsikabinau ir as  smile.gif
jau daiktu nebeturiu ka dekupazuot  lotuliukas.gif

blink.gif blink.gif oho kokia saunuole,labai smagus darbeliai mirksiukas.gif norejau paklausti o kokias jus cia pakabas dekupazinat? tas kur buna parduotuvei pirkti? siaip jos lakuotos buna,jei neklystu.Ar laikosi paveiksliukas priklijuotas? oi kaip as cia padrikai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(o-pa-pa @ 2007 04 13, 21:19)
blink.gif  blink.gif oho kokia saunuole,labai smagus darbeliai mirksiukas.gif norejau paklausti o kokias jus cia pakabas dekupazinat? tas kur buna parduotuvei pirkti? siaip jos lakuotos buna,jei neklystu.Ar laikosi paveiksliukas priklijuotas? oi kaip as cia padrikai blush2.gif

as tai tas paprastas pakabas is MAXIMOS nusiperku, bet pries klijuodama servetele su smulkiu svitriniu nusveiciu ta laka, kad geriau prisiklijuotu...nezinau, kaip kitos daro schmoll.gif
Atsakyti
aciu uz pasiulymus, reik sukaupt drasa ir bandyt kazka rolleyes.gif

pakeliautoja vyras irgi ta pati pasake, kad tik geles truksta tongue.gif

cia dar ne i tema, bet paaiskinkit kas nors kaip reik cituot ? blush2.gif kai keliu zmoniu pasakymus nori pacituot blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skorpionas: 13 balandžio 2007 - 20:30
QUOTE(Skorpionas @ 2007 04 13, 21:29)
aciu uz pasiulymus, reik sukaupt drasa ir bandyt kazka  rolleyes.gif

pakeliautoja vyras irgi ta pati pasake, kad tik geles truksta  tongue.gif

cia dar ne i tema, bet paaiskinkit kas nors kaip reik cituot ?  blush2.gif kai keliu zmoniu pasakymus nori pacituot blush2.gif

ten apačioje matai yra "cituoti " ir atsakyti",paspaudi "cituoti " prie kiekvienos kuria nori cituoti,o paskui spaudi "atsakyti " ir tada galėsi prie kiekvienos parašyti ką norėjai.Nežianu ar aiškaii paaiškinau g.gif
Atsakyti