Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas-4

QUOTE(Spinduliux @ 2007 04 12, 12:24)
Ar ka nors ne taip darau? Gal lakuoti reikia su kokia kempinele ar pan.?
Ir dar. O jei ant blizgaus lako uztepsiu matini, tai darbelis taps matiniu, ar tas blizgesys lys i pavirsiu vistiek?
Dar bandziau lakuoti matiniu laku, bet ne vandens pagrindu, o kazkokiu kitokiu. Jis skiedziamas vaitspiritu. Tai lyg ir nieko gavosi. Bijojau sugadinti darbeli, nes dazai buvo vandens pagrindu.

Pamegink nusipirkti nedideli porolonini voleli. O jei ant blizgaus uztepsi matini laka, tai tikrai neislys blizgumas, ne toks jis aktyvus biggrin.gif
As irgi pagalvojau, kazin kaip dazai vandens pagrindu sureaguotu su kitokiu laku...Tai reiks pamegint, kaip suprantu, nepakenke. Grazus darbeliai 4u.gif
Man irgi tas pats rupestelis, su mazu vaiku neiseina dekupazais uzsiiminet, o velai naktimis nebelieka ikvepimo doh.gif
Atsakyti
labai gražūs darbeliai, Spinduliux thumbup.gif

QUOTE(Spinduliux @ 2007 04 12, 12:24)
As nusipirkau latviska pusiau blizgu laka, nes jis 3x pigesnis nei Sadolin. Bet nezinau, man jis nepatiko. Visu pirma, darbelis kazkaip pagelto. Antra, per kursus sake, kad geriau pirkti blizgu, nes is jo galima padaryti lengvai matini. Bet kur tau doh.gif Kiek sveiciu, netampa jis matiniu. Nezinau, kiek kartu reikia lakuoti, tada, kad issilygintu visi teptuko potepiai ir kad betrinant nenusitrintu paveiksiukas. Nesamone kazkokia su tuo blizgiu laku. Ar ka nors ne taip darau? Gal lakuoti reikia su kokia kempinele ar pan.?
Ir dar. O jei ant blizgaus lako uztepsiu matini, tai darbelis taps matiniu, ar tas blizgesys lys i pavirsiu vistiek?
Dar bandziau lakuoti matiniu laku, bet ne vandens pagrindu, o kazkokiu kitokiu. Jis skiedziamas vaitspiritu. Tai lyg ir nieko gavosi. Bijojau sugadinti darbeli, nes dazai buvo vandens pagrindu.

Pagelto gal būtent dėl to, kad 3x pigesnis lakas, (čia ne visai rimtai mirksiukas.gif)
O teptuko potėpiai gali išlikti dėl to, kad lakuoji gana kietu, storais šereliais teptuku, tai jo šereliai tarsi dryžinį pėdsaką palieka lake.na nežinau,gal ir kitų priežasčių yra, bet ši pirmiausia man šovė į galvą, nes pati tai patyriau.
dėl lako blizgumo/matiškumo - manau geriausia turėti du lakus ir naudoti pagal poreikį ir paskirtį. Kadangi mažais kiekiais neparduoda, geriausia-kooperuotis dviems-trims ir nusipirkus pasidalinti(persipilti į užsukamus stiklainėlius).Ir nebus tikrai brangu mirksiukas.gif

P.S. Tiesa, prisiminiau,kad kursuose briedžiukė sakė,kad nulakavus pora sluoksnių vandeniniu laku paskutinįkart galima lakuoti vandeniui atspariu, ypač jei daiktas turės būti valomas, plaunamas ir pan.Tai manau,kad ir ant vandeninių dažų su tokiu laku galima, nieko neatsitiks.Esu lakavusi guašu dažytą paviršių kažkokiu smirdančiu baldiniu laku-super, jokių problemų thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievuschka: 12 balandžio 2007 - 14:20
QUOTE(ievuschka @ 2007 04 12, 15:14)
P.S. Tiesa, prisiminiau,kad kursuose briedžiukė sakė,kad nulakavus pora sluoksnių vandeniniu laku paskutinįkart galima lakuoti vandeniui atspariu, ypač jei daiktas turės būti valomas, plaunamas ir pan.

Kur mano ausys tuo metu buvo doh.gif blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Aciu uz pagyras ax.gif
O man guasu dazytas pavirsius uztepus vadeninio lako nuplauke... verysad.gif Bet galvoju, kad gal del to, kad nespejo pilnai isdziuti.
Reiks tikrai nusipirkti porolononi voleli. O kooperuotis tikrai sutikciau, nes zutbut reikia matinio sadolino lako. Gal kas noretu? ax.gif 4u.gif
Na, o jei jau taip giriat, ikeliu dar viena savo kurineli tongue.gif Tai pirmas sendintas, nelabai vykes gal, nors man patinka. Visus darbelius jau spejau isdovanoti biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Sveikos merginos,
Labai gražūs jūsu darbeliai thumbup.gif
Aš irgi pasidarbavau truputuką ax.gif
http://public.fotki....Voveriuks/juta/
ir naujų servetėlių turiu.
Labai norėčiau gauti visokių mediumų,bet vienai užsisakinėti truputi brangoka.Gal kuri iš Panevėžio užsisakinėja ar gali pasidalinti (sumokėsiu) mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Spinduliux @ 2007 04 12, 16:45)

O kooperuotis tikrai sutikciau, nes zutbut reikia matinio sadolino lako. Gal kas noretu? ax.gif  4u.gif
Visus darbelius jau spejau isdovanoti biggrin.gif

na jei tu panevežietė,tai galėčiau pagelbėti aš turiu visokio lako :matinio ir pusiau matinio ir blizgaus(bet jis man nepatinka,todėl,kad po jo lieka geltoni ruožai)visi lakai "Sadolin"
Na aš irgi savo darbelių visai nedaug turiu
Vienas net išvažiavo į Airiją,o kitas išvažiuoja į Norvegiją pas vyro šefą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Voveriuks @ 2007 04 12, 18:26)
Sveikos merginos,
Labai gražūs jūsu darbeliai  thumbup.gif
Aš irgi pasidarbavau truputuką  ax.gif

... bet jis man nepatinka,todėl,kad po jo lieka geltoni ruožai)visi lakai "Sadolin"

Turiu tokį kaip ir patarimą, kad darbeliai neatrodytų kaip lipdukais apklijuoti - pamėgink sukurti aplik aplikaciją šešėlius... be to visada reikia galvoti kaip suktis kad pagrindas ant kurios bus klijuojama neprasimuštų pro servetelę....
4u.gif
P.S. Pirmame puslapyje yra gera nuoruoda į kitą forumą, gali pasidairyti ir pasimokyti smile.gif

O dėl Sadolino, jau baigiu jį sunaudot, viskas Ok - jei lieka geltoni ruožai, tai arba tepi nenudžiūvus dažams, arba tepi per daug - lakuoti reikia kelis sykius tepant plonu sluoksniu, tada lauki kelias valandas ar dieną ir vėl lakuoji.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IF...: 12 balandžio 2007 - 18:18
QUOTE(IF... @ 2007 04 12, 19:17)
Turiu tokį kaip ir patarimą, kad darbeliai neatrodytų kaip lipdukais apklijuoti  - pamėgink sukurti aplik aplikaciją šešėlius... be to visada reikia galvoti kaip suktis kad pagrindas ant kurios bus klijuojama neprasimuštų pro servetelę....
4u.gif
P.S. Pirmame puslapyje yra gera nuoruoda į kitą forumą, gali pasidairyti ir pasimokyti  smile.gif

Ačiū už patarimus,aš jau daug skaičiau,bet neturiu jokių priemonių,tik dažai ,lakas ir servetėlės verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Voveriuks @ 2007 04 12, 17:26)

Aš irgi pasidarbavau truputuką 

O man gražu 4u.gif Iš paskutinių darbų labiausiai patiko dėžutė kiaušam ir kiaušai su rožytėm thumbup.gif
Atsakyti
Štai šiek tiek apie dekupažą ir šėšėlius Čia
Ir čia
Viskas lenkiškai, bet paveikslėliai labai aiškūs.

P.S. Tikrai nenorėjau įžeisti, ar pasakyti, kad negražu - pasakiau ko trūksta 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IF...: 12 balandžio 2007 - 21:01
Mergaitės, žaviuosiu jūsų darbais , šaunoles. kada nors ir aš žadu pabandyt biggrin.gif pažiūrėkit, kaip galima sujungti dvi technikos: pynimą ir dekupažą thumbup.gif http://forum.eklad.r...h...post&id=448
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo natalyjabut: 13 balandžio 2007 - 08:14
užsikrėčiau ir aš šia liga kolkas mano bandymai ax.gif štai čia
Atsakyti

na jei tu panevežietė,tai galėčiau pagelbėti aš turiu visokio lako :matinio ir pusiau matinio ir blizgaus(bet jis man nepatinka,todėl,kad po jo lieka geltoni ruožai)visi lakai "Sadolin"

Labai gaila, bet as is Kauno. Tikrai sutikciau kooperuotis. Voveriuks, tavo darbeliai thumbup.gif Gal veliau uzsisakysiu kokiu serveteliu, neblogu turi smile.gif
Siuo metu kazkaip internete randu graziu labai paveiksleliu ir spausdinu ant popieriaus is batu deziu. Tikrai patogiau dirbti, nes taip neplysta thumbup.gif
Reiks dar ant paprasto papbandyti ir ji ploninti.
Papildyta:
QUOTE(QWERTI @ 2007 04 13, 09:08)
užsikrėčiau ir aš šia liga kolkas mano bandymai  ax.gif  štai čia

Saunuole, tikrai grazu biggrin.gif
Atsakyti