Merginos? neturiu laiko perskaityti visko. Duokite patarimo.
Kokį laką jūs nauduojate stiklui ir plastikui. Kur galima nupirkti Klaipėdoje????
QUOTE(jolita-atiloj @ 2007 04 11, 19:42)
Kad laku purskia ir as girdejau. Tai daro tam, kad spalvos neisplauktu, jas uztvirtina.
As esu savamoksle, jokiu kursu nelankiau, tik internete prisiskaitinejau.
Nulakuota popieriu as jau pamirkiau ir suploninau. Gavosi plona plevele su piesiniu.
Nes jei popieriaus neploninti ir is karto priklijuopti prie norimo pavirsiaus, manau ne kas gautusi.
As esu savamoksle, jokiu kursu nelankiau, tik internete prisiskaitinejau.
Nulakuota popieriu as jau pamirkiau ir suploninau. Gavosi plona plevele su piesiniu.
Nes jei popieriaus neploninti ir is karto priklijuopti prie norimo pavirsiaus, manau ne kas gautusi.
aciu kad pasidalini savo bandymais. Dar praneshk kaip klijuosis
QUOTE(Niu @ 2007 04 11, 20:01)
Merginos? neturiu laiko perskaityti visko. Duokite patarimo.
Kokį laką jūs nauduojate stiklui ir plastikui. Kur galima nupirkti Klaipėdoje????
pirma zinute pakaks jei perskaitysi. Ten yra nuoroda i ARTmanija klaipedoj
QUOTE(jolita-atiloj @ 2007 04 11, 22:45)
pabandysiu ir as nelakuoti. parasysiu kaip geriaus iseina nulakavus ar ne.
Pabandziau. Be lako man nieko nesigavo, labai plysta paveikslelis. O su laku ciki. Toks jausmas, kad popieriu as visa nutrinu, o lieka tik paveikslelis isisiurbes i laka. Ir tryniau ne taip jau atsargiai. Tik dabar reikia issiaiskinti kaip cia geriau priklijavus. Kaip serveteles klijuoti negalima, nes lakas neleis klijams persiskverbti. Turbut reiks piesinuka tepti klijais, o tada jau terkst ant norimo pavirsiaus.
QUOTE(jolita-atiloj @ 2007 04 11, 23:16)
Pabandziau. Be lako man nieko nesigavo, labai plysta paveikslelis. O su laku ciki. Toks jausmas, kad popieriu as visa nutrinu, o lieka tik paveikslelis isisiurbes i laka. Ir tryniau ne taip jau atsargiai. Tik dabar reikia issiaiskinti kaip cia geriau priklijavus. Kaip serveteles klijuoti negalima, nes lakas neleis klijams persiskverbti. Turbut reiks piesinuka tepti klijais, o tada jau terkst ant norimo pavirsiaus.
arba paviršių tepti klijais, ir uždėti paveikslėlį Tai dabar papasakok, kokiu laku lakavai? Gal ir aš sau darbą pasilengvinsiu
QUOTE(Jutare @ 2007 04 11, 23:19)
arba paviršių tepti klijais, ir uždėti paveikslėlį Tai dabar papasakok, kokiu laku lakavai? Gal ir aš sau darbą pasilengvinsiu
Mano lakas latviskas, firma RILAK, pav "EKOAKVA". Vandeniu skiedziamas pusiau blizgantis akrilinis lakas mediniams ir mineraliniams pavirsiams.
Suploninta paveiksleli priklijavau prie vyno butelaicio. Tik beda, ant butelio nenori laikytis pagrindas-buteli daziau geltonais akriliniais dazais. Jau kai kur atsilupinejo geltona spalva. Paveikslelis laikosi, ziuresim kas bus rytoj. Jei tvarkoje, liks tik laku visa buteli islakuoti kokius 5 kartus.
QUOTE(aagnyte @ 2007 04 11, 20:43)
atsidaro, labai gražių paveiksliukų radau... ačiū
As mazai bandziau, bet kiek dariau, tai man vis kyla abejoniu del dazu ir lako - nepatikimi atrodo. Pvz. dekupazavau kartonine dezele, nudaziau akriliniais dazais, nulakavau vandens pagrindu laku, taciau kol bandziau uzdaryt-atidaryt, eme kampuose ir atsilupo. Nezinau, gal reikia lakuoti kokiu nors tvirtu smirdanciu statybiniu laku
As nusipirkau latviska pusiau blizgu laka, nes jis 3x pigesnis nei Sadolin. Bet nezinau, man jis nepatiko. Visu pirma, darbelis kazkaip pagelto. Antra, per kursus sake, kad geriau pirkti blizgu, nes is jo galima padaryti lengvai matini. Bet kur tau Kiek sveiciu, netampa jis matiniu. Nezinau, kiek kartu reikia lakuoti, tada, kad issilygintu visi teptuko potepiai ir kad betrinant nenusitrintu paveiksiukas. Nesamone kazkokia su tuo blizgiu laku. Ar ka nors ne taip darau? Gal lakuoti reikia su kokia kempinele ar pan.?
Ir dar. O jei ant blizgaus lako uztepsiu matini, tai darbelis taps matiniu, ar tas blizgesys lys i pavirsiu vistiek?
Dar bandziau lakuoti matiniu laku, bet ne vandens pagrindu, o kazkokiu kitokiu. Jis skiedziamas vaitspiritu. Tai lyg ir nieko gavosi. Bijojau sugadinti darbeli, nes dazai buvo vandens pagrindu.
Ir dar. O jei ant blizgaus lako uztepsiu matini, tai darbelis taps matiniu, ar tas blizgesys lys i pavirsiu vistiek?
Dar bandziau lakuoti matiniu laku, bet ne vandens pagrindu, o kazkokiu kitokiu. Jis skiedziamas vaitspiritu. Tai lyg ir nieko gavosi. Bijojau sugadinti darbeli, nes dazai buvo vandens pagrindu.
[IMG]http://images-003.cdn.piczo.com/p6/img/i242853536_6125_6.jpg[/IMG
Papildyta:
Bandziau ikelti savo darbeli ir neisejo Kaip ten reikia?
Papildyta:
Bandziau ikelti savo darbeli ir neisejo Kaip ten reikia?
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
tai gi, giriuosi
ojej kaip grazu
as tai vis laiko nerandu padekupazint diena kol viena su vaikais nesinori pradet nes vis lekt reik pas juos, galvoju vakare kai miegos tada eisiu, bet bemigdydama pati luztu ne i tema cia, ale pasiguodziau dekti visos svo darbus, tai nors akis paganysiu
as tai vis laiko nerandu padekupazint diena kol viena su vaikais nesinori pradet nes vis lekt reik pas juos, galvoju vakare kai miegos tada eisiu, bet bemigdydama pati luztu ne i tema cia, ale pasiguodziau dekti visos svo darbus, tai nors akis paganysiu