Oaze, labai gražu.... ir laikrodukai ir lėkštės
P.S. O jyske tų laikrodukų nebemačiau
Kunigunda - atsigavai?.. - tiek pridekupažinai visokių grožybių - pavasaris ...
O tavo palangė, kaip koks rojaus kampelis
P.S. O jyske tų laikrodukų nebemačiau
Kunigunda - atsigavai?.. - tiek pridekupažinai visokių grožybių - pavasaris ...
O tavo palangė, kaip koks rojaus kampelis
QUOTE(oaze @ 2007 04 11, 08:27)
www.fotki.com
Viešpatie, kokia aš žiopla su tais nuotraukų įkėlimais . Jei nesigavo bandysiu dar kartą.
aha. o vardas dekupaz ir slapyvardis dekupaz. pažiūrėit ir įvertinkit , ką...
Viešpatie, kokia aš žiopla su tais nuotraukų įkėlimais . Jei nesigavo bandysiu dar kartą.
aha. o vardas dekupaz ir slapyvardis dekupaz. pažiūrėit ir įvertinkit , ką...
labai grazhus darbeliai, ypac laikrodziai. Tuman dabar paaishkink,kokiu tu budu sugebi visa servetele ant taburetes uzklijuot ? Jei ash klijuociau, tai turbut uzhpakali nuo raukshliu skaudetu atsisedus
QUOTE(jolita-atiloj @ 2007 04 11, 10:17)
Kaip gaila, kad serveteles is Vokietijos.
situ nemazhai LT klaidzioja, gal kas pasidalins
QUOTE(frederica @ 2007 04 11, 11:02)
Mergaitės,neperskaičiau visos temos iš kart atsiprašau,turbūt jau buvo kalbėta ,bet labai skubiai reikia servetėlių su šiais angelaisiš anksto dėkoju
Turiu, jei niekur nerasi,- sakyk, tik skubiai nesigaus,- atsiust uzhtruks bent 4-5 dienas Tiesa,jei tau ju reikia dekupazhui, visada gali atsispausdinti ant batu popieriaus rashaliniu printeriu
Kunigunda...nu ir marguciu pridarius o jau mozaikos su kiaushinio lukshtu tai superines..ir ash bandysiu...ant vazono labai grazu man..ir dezhute
QUOTE(aguliero @ 2007 04 11, 13:24)
justess22, o deginai kaip? Su lituokliu kokiu
nuo senu laiku uzsilikusi degintuva turiu (skirta deginti "fanierai")...tik mazumele smirdi
Ačiū už pagyras. Ta citrininė taburetė ištisai klijuota ir iškart su kempine prispaudinėta. Yra truputis raukšlių, bet atrodo, kad taip tur būt. O gyvatės odą karpaiu į 8 gabaliukus - visai paprastai klijavosi.
QUOTE(jolita-atiloj @ 2007 04 11, 14:19)
Gal kas zinote kokiu adresu galima atsispausdinti angeliukus
jei nori butent shitu Rafaelio angeliu, tai isivesk i google vaizdu paieshka "raphael's angels" ir kuris paveiksliukas labiausiai patiks, tuo adresu ir spausdinkis
va, ivedziau tau cia
Kunigunda, o jau darbeliu fantastiškas kruopštumas...
Įmesk kada serveteles , gal prisirinksim, jau trūkumą jaučiu. Tau dar foliją skoloj esu .
Įmesk kada serveteles , gal prisirinksim, jau trūkumą jaučiu. Tau dar foliją skoloj esu .
QUOTE(uups @ 2007 04 11, 17:31)
jei nori butent shitu Rafaelio angeliu, tai isivesk i google vaizdu paieshka "raphael's angels" ir kuris paveiksliukas labiausiai patiks, tuo adresu ir spausdinkis
va, ivedziau tau cia
va, ivedziau tau cia
o,kokia tu šaunuolytė,tada dar klausimas-batų poierius,tai čia iš dėžių,kur batai suvinioti būna? Teisingai supratau
Vat kai kas pabandysit ant lazerinio, tada ir žinosim ar jis tinka ar ne
QUOTE(frederica @ 2007 04 11, 15:52)
o,kokia tu šaunuolytė,tada dar klausimas-batų poierius,tai čia iš dėžių,kur batai suvinioti būna? Teisingai supratau
aha...tik ta popieriu reikia su lipnia juosta priklijuot prie iprastinio lapo...ba kitaip printeri uzhkishit
QUOTE(jolita-atiloj @ 2007 04 11, 16:46)
O lazerinis printeris netinka?
zinau, kad jutare printinasi su lazeriniu, bet speju, ji ant paprasto popieriaus. Ant 'fimo' molio dekupazhinant popieriaus storis nelabai svarbu
Su batu popierium nei viena savo lazeriniais printeriais nerizikuoja
ttttaaaaiippp patarinet ash sugebu ik pati nieko neesu printinus cia pavonija turbut spece