Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas-4

QUOTE(uups @ 2007 04 11, 10:40)
nu be gi ne unsure.gif  kazkada buvom ishsiaishkine,kad ant serveteles tepant sadolina, ant jo bespalvi akrilini laka ir uztepant plyshius akriliniais dazhais galima pasendint ir su sadolinu paveiksliuka...ar as cia nusishneku? g.gif

man irgi rūpi tas pats klausimuks ax.gif
Bet kaip suprasti:"ant serveteles tepant sadolina"?Juk ir dažai, ir lakas būna Sadolin firmos.Tai kas čia buvo turima omeny?
Ačiū už atsakymą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(oaze @ 2007 04 11, 10:27)
www.fotki.com

Viešpatie, kokia aš žiopla su tais nuotraukų įkėlimais  blush2.gif . Jei nesigavo bandysiu dar kartą.
aha. o vardas dekupaz ir slapyvardis dekupaz. pažiūrėit ir įvertinkit , ką...

alia tu tikra seseliavimo meiste thumbup.gif
as tai vis nesiryztu blush2.gif , nors ir floata turiu doh.gif
Papildyta:
QUOTE(ievuschka @ 2007 04 11, 10:29)
man irgi rūpi tas pats klausimuks  ax.gif
Bet kaip suprasti:"ant serveteles tepant sadolina"?Juk ir dažai, ir lakas būna Sadolin firmos.Tai kas čia buvo turima omeny?
Ačiū už atsakymą  smile.gif

taip, procesas toks -dazai akriliniais dazais-klijuoji servetka-tepi sadolina antik-tada sadolin laka
Pati nebandziau -bet kai kas yra dare -vienom pavyko, kitoms -ne
Spresti tau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kunigunda78: 11 balandžio 2007 - 10:36
Kunigunda, dekui ax.gif . O aš floato neturiu, su pirstuku teplioju lotuliukas.gif
Atsakyti
Noriu paklausti - turiu metalinę baisią stalinę lempą ir noriu pagražint. Ar tiks lipalo klijai ir sniežinkos dažai ar reikia kitokių? Ačiū ax.gif
Atsakyti
justess22, o deginai kaip? Su lituokliu kokiu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(oaze @ 2007 04 11, 11:56)
Kunigunda, dekui  ax.gif . O aš floato neturiu, su pirstuku teplioju  lotuliukas.gif

Darbeliai superiniai. Man labai patinka laikrodziai. Reiks ir man koki kitaiska, pigiai nusipirkti
Atsakyti
Tie laikrodukai Jyske pirkti už 9,99 lt blink.gif
Atsakyti
nu va rolleyes.gif, pagaliau sukeliau visus savo paskutinius darbus
cia
Papildyta:
QUOTE(Brūkšniukas @ 2007 04 11, 11:15)
Noriu paklausti - turiu metalinę baisią stalinę lempą ir noriu pagražint. Ar tiks lipalo klijai ir sniežinkos dažai ar reikia kitokių? Ačiū ax.gif

jei ji nesurudijus niekur -manau butu galima ja dazyti ir su sniezinka dazais
labai gera ideja tu cia pametejai, nes ir as toki "stebukla" kazkur turiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kunigunda78: 11 balandžio 2007 - 11:38
QUOTE(kunigunda78 @ 2007 04 11, 12:39)
nu va  rolleyes.gif, pagaliau sukeliau visus savo paskutinius darbus
cia
Papildyta:
jei ji nesurudijus niekur -manau butu galima ja dazyti ir su sniezinka dazais
labai gera ideja tu cia pametejai, nes ir as toki "stebukla"  kazkur turiu  lotuliukas.gif

Grazu 4u.gif
Kur pirktos serveteles ant dezutes su angelais?
Kaip sendinta dezute su angelais?
Atsakyti
QUOTE(jolita-atiloj @ 2007 04 11, 11:53)
Kur pirktos serveteles ant dezutes su angelais?
Kaip sendinta dezute su angelais?

sitos serveteles is vokietijos ax.gif
o dezute sendinau su sadolinu antik, o ant virsaus kliajavau servetele ir tie itrukiai persisviecia. Taciau ji siek tiek man nesigavo nes neatitaikiau tikliai nudazyti baltai kiek reikia, o servetele klijuojat issiplete ir uzejo ant juodu dazu doh.gif

Atsakyti
na, ji truputį parudyjusi ties tuo plastikiniu lanku, tiesa sakant po visu lanku surudijusi ax.gif tai ką tada?
Atsakyti
QUOTE(Brūkšniukas @ 2007 04 11, 12:00)
na, ji truputį parudyjusi ties tuo plastikiniu lanku, tiesa sakant po visu lanku surudijusi ax.gif tai ką tada?

tad reiketu nusveisti tas rudis ir senukuose ar ermitaze - pasiklausti konsultantu su kuo butu galima tas rudis uzdazyti, kad jos paskui - nudazius, neislystu
neprisimenu kaip ten ta priemone vadinasi doh.gif
Atsakyti