Ikeliu dar viena darbeli. Vaza. Spalvos nesuderintos, bet tai juk mano pirmieji darbai. As mokausi. Dvi spalvas pasidariau ir teplioju.
Papildyta:
Ir paskutis darbelis. Remelis jau su nuotrauka. O remelis buvo baltas, plastmasinis, pigus uz kelis litukus.
Papildyta:
Siandien atspausdinau nuotrauka su lazeriniu printeriu. Bandysiu dekupazinti ant butelio nuo sampano. Idomu ar sugebesiu perkelti?
Saunus darbeliai Butelis nelabai matosi, kas ten padaryta... O kaip ta deze, ji sendinta ar kitaip isgautas tas fonas aplink aplikacija? As bandziau sendinti, bet man tokie smulkuciai sutrukimai tik iseina Ir del remeliu paklausiu, ar cia servetele languota buvo ir ji istisai klijuota? Maciau ne taip seniai parduotuvej panasiu atspalviu dryzuotu serveteliu, vis dvejojau - pirkt ar ne, kazkaip neapsisprendziau, kaip jas panaudociau, na ir nepirkau...O gal buciau pritaikius
Va, ir aš butelį mėginau dekupažint, bet man su tuo mediumu stiklui nieko nesigaun , pyktis ima. O tokį gražų butelį turiu... Ar galima be to mediumo, o elementariai, kaip bet kokį daiktą - dažai, servetką su klijais, po to lakas. Ir be jokių kaitinimų. . Gi čia nestiklinė, kurią kasdien naudoji. Kaip sakot?
QUOTE(oaze @ 2007 04 10, 20:14)
Va, ir aš butelį mėginau dekupažint, bet man su tuo mediumu stiklui nieko nesigaun , pyktis ima. O tokį gražų butelį turiu... Ar galima be to mediumo, o elementariai, kaip bet kokį daiktą - dažai, servetką su klijais, po to lakas. Ir be jokių kaitinimų. . Gi čia nestiklinė, kurią kasdien naudoji. Kaip sakot?
nu ir kam tu stiklo mediuma svaistai buteliui -juk dekoruoji isore
as tai buteli dekoravau tradiciskai- dazai -servetele -lakas
QUOTE(justess22 @ 2007 04 10, 17:10)
Seniai jau kokį savo darbelį paviešinus buvau...tai dabar noriu pasirodyt, kokią pakabą pasidariau:
Graži pakaba, rūbeliams patiks ant jos kaboti
Ačiū, Kunigunda. pradžiuginai. puolu dirbti.
QUOTE(Izabele @ 2007 04 10, 20:19)
Saunus darbeliai Butelis nelabai matosi, kas ten padaryta... O kaip ta deze, ji sendinta ar kitaip isgautas tas fonas aplink aplikacija? As bandziau sendinti, bet man tokie smulkuciai sutrukimai tik iseina Ir del remeliu paklausiu, ar cia servetele languota buvo ir ji istisai klijuota? Maciau ne taip seniai parduotuvej panasiu atspalviu dryzuotu serveteliu, vis dvejojau - pirkt ar ne, kazkaip neapsisprendziau, kaip jas panaudociau, na ir nepirkau...O gal buciau pritaikius
Deze sendinta su Sadalino antique laku. Dideli itrukimai gavosi, nes tepiau storesni dazu sluoksni. Laka dziovinau 1 valanda, o instrukcijoje parasyta, kad 30-45 min. Tik reikia nesumaisyti dazymo krypciu, jei lakuoji chorizontaliai teptuku brauki, tai dazus ant virsaus reiks dazyti vertikaliai. Ir dar jei uzdazius dazu paskuti sluoksni padziovinsi plauku fenu, tai itrukimai turetu iseiti didesni.
Remeliu servetele buvo languota. As ja pirkau senukuose. Viduryje dideles 4 aguonos, o aplinkui eina tokie spalvoti languciai. Bet ji klijuota ne istisai, gal is kokiu 14 gabaleliu suklijavau. Sujungimu nesimato. Gal dar reiketu paciu smulkiausiu svitriniu popieriu patrinti ir dar karta nulakuoti.
Butelis isejo prasciausiai. As ji taip pat bandziau sendinti, bet nuo butelio nubega lakas ir dazai. Na neviskai nubega, bet siek tiek pavarva. Ir gavosi ne sendinimas, o kazkokia makalyne.
Papildyta:
QUOTE(justess22 @ 2007 04 10, 17:10)
Seniai jau kokį savo darbelį paviešinus buvau...tai dabar noriu pasirodyt, kokią pakabą pasidariau:
Labai grazu. O kaip ir kuom varda paraset?
QUOTE(jolita-atiloj @ 2007 04 11, 00:18)
Labai grazu. O kaip ir kuom varda paraset?
vardas tiesiog isdegintas...
QUOTE(uups @ 2007 04 10, 17:42)
jei perskaitytum pirma sios temos zinute ir nuorodas ish jos, atkristu bent puse klausimu Bet tiek jau to:
Atsiprasau, uups
Tiesiok vakar perskaiciau visas jusu temas, plius dar interete info paieskojau. Ir matyt, kaip vaikui, pirmam kartui per dauk informacijos buvo. Viskas susimaise. Norejau tik, kad kas uztvirtintu naujas zinias Aciu tau uz issamu atsakyma
Tik vat vieno dalyko dar niekaip nesuvedu. Kaip sendint dazus, supratau. O kaip vat pasendit uzklijuota paveiksliuka? Uztektu uztepti tarkim "Sadolin antique" lako? Ar reikalingas dvikomponentis crack'as? Vat sito tai niekaip nesupratau. Jei kas netingesit, atsakykit
Aciu
QUOTE(rrr? @ 2007 04 11, 09:57)
Ar reikalingas dvikomponentis crack'as? Vat sito tai niekaip nesupratau. Jei kas netingesit, atsakykit
Aciu
Aciu
servetėlei reikia dvikomponenčio
nu be gi ne kazkada buvom ishsiaishkine,kad ant serveteles tepant sadolina, ant jo bespalvi akrilini laka ir uztepant plyshius akriliniais dazhais galima pasendint ir su sadolinu paveiksliuka...ar as cia nusishneku?
www.fotki.com
Viešpatie, kokia aš žiopla su tais nuotraukų įkėlimais . Jei nesigavo bandysiu dar kartą.
aha. o vardas dekupaz ir slapyvardis dekupaz. pažiūrėit ir įvertinkit , ką...
Viešpatie, kokia aš žiopla su tais nuotraukų įkėlimais . Jei nesigavo bandysiu dar kartą.
aha. o vardas dekupaz ir slapyvardis dekupaz. pažiūrėit ir įvertinkit , ką...