Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas-4

QUOTE(IF... @ 2007 04 09, 11:42)
Taip priklijuotos ir uzlakuotos su porceliano mediumu ir iskeptos.
Jau visa savaite jas naudojau - valgem maista, ploviau jas ir  viskas buvo OK, kol nepalikau su vandeniu...  doh.gif
Kitos kurios nepatyre maudyniu, kuo puikiausiai laiko  rolleyes.gif
Dar gali buti variantas, kad gal blogai buvo kur prisiklijave ?  g.gif
Bet siaip reikia atsargiai - nepatinka joms mirkymas...  blink.gif

kaip gaila
skaiciau, kad kitos daro su bespalviais vitraziniais dazais- uztepa ir iskepa kaip ir su stiklo mediumu, tik jo kiekis ten berods didesnis ir siek tiek pigesnis
nu reiks kada nusipirkus isbandyti g.gif
Atsakyti
Štai nuoroda, praversianti norinčioms atsispausdinti ką nors gražaus dekupažui smile.gif
Dailininkų paveikslai

Tik teks sugaišt, jei tiksliai nežinote ko norite rolleyes.gif , jei ką galite naudotis paieška, įvedę žodį pavyzdžiui angel, flowers ar kt. - gausite paveikslus, kurių pavadinimuose yra šie žodžiai (na bet aš čia nusismulkinau, manau pačios viską žinot ir mokat biggrin.gif )
Sėkmingo laiko gaišimo 4u.gif
Atsakyti
blink.gif Kiek visokiausiu gozybiu!!!
Iki siol nieko nezinojau apie dekupaza. Likau suzaveta. Ir panasu, kad uzkretet ir mane. Kilo noras ir man pameginti. Tik turiu milijona klausimu. Jei kas rasit kiek laisvesnio laiko, labai prasau, atsakykit ax.gif Ir taip:
1. jei noriu kazka daryt ant stiklo, tai ji pirmiausia reik nudazyt?
2. tada jau galima klijuot koki paveiksliuka?
3. Cia buvo pamineta dauk visokiausiu imantriu pavadinimu, kuriu nesugebejau atsiminti doh.gif , tai kaip as galeciau viska pasendinti? Ar kazkokiu spec. laku? Ji tepti reikia anr dar slapiu dazu ar kaip? ax.gif
4. ar gali visa tai tureti saliti su maistu, ar galima toki daikta plauti? Nieks nenusiplaus?
Pradziai tiek blush2.gif
Labai noreciau, kad kas paprastais zodziais paaiskintu.
P.S. kur Kaune galima nusipirkti tokiu visokiu laku? Ir visko, ko reikia. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rrr? @ 2007 04 10, 12:26)

jei perskaitytum pirma sios temos zinute ir nuorodas ish jos, atkristu bent puse klausimu unsure.gif Bet tiek jau to:
1. Galima dazhyt, galima nedazhyt. Ziurint kokio efekto nori ir ka apskritai darai bei kokias priemones naudoji.
2. Galima, tik reiketu nepamirshti, jog klijavimui ant stiklo naudojamos spec priemones. Nebent to stiklo paskui nevartotum ir jis butu dazhytas ar turetu grynai dekoratyvine paskirti g.gif
3. Jei cia kalbi apie imantrius priemoniu pavadinimus, tai visada galima uzsirashyti ant popierelio ju pavadinimus (einant pirkti, turiu omenyj). Sendinimui naudojamas "Sadolin antique" lakas arba vienkomponentis crack'as, arba dvikomponentis crack'as +patina (ju yra gausybes firmu ir pavadinimu) dar galima 'sendinti' paliekant nedazhytus krashtelius , tipo, 'apsitrynimo' efektas,- vashko pagalba. Elgiamasi pagal turimos priemones instrukcija. Va tik sadolin lako pati nenaudoju, tai nzn kaip...atrodo, ant dregno dazhai tepami unsure.gif bet jei idomu- susirasi info.
4. Jei darai spec priemonemis, tarkim, stiklui ir porcelianui,- galima ir nenusiplaus. Jei paprastais dazhais/ akriliniais lakais, tai nieko nenutiks, jei i tokia, lekshte, tarkim, obuolius sudesi, ar dregnu skudureliu nushluostysi...bet siaip maisto produktams kaipo ir netinkama g.gif

pirkti viska rasi paskaicius nuorodas pirmoje zinuteje, 'senukuose' arba dailininku prekiu parduotuvese.
Sekmes 4u.gif
Atsakyti
Seniai jau kokį savo darbelį paviešinus buvau...tai dabar noriu pasirodyt, kokią pakabą pasidariau:

user posted image
Atsakyti
As vel apie serveteliu nupurskima baltai is blogosios puses lotuliukas.gif
Imetu nuoroda,
http://labilloute.boanita.com/
pasirenkate kaireje puseje kur yra meniu VIDEO...
atsidarote
atsiranda lentele
paspaudziate antra nuo virsaus VIDEO
CIA TAIP PAT SERVETELIU FRAGMENTUS APIPURSKIA BALTAI
Atsakyti
QUOTE(jolita-atiloj @ 2007 04 10, 16:30)

o tu prancuzu kalba moki gerai? g.gif
Nes ten naudoja ne baltus dazus, o spec purskiamus klijus (colle specialement -yra spec klijai), kurie skirti patamsinti serveteles ir kitus plonus pavirsius
Nebent tavo prancuzu kalba yra geresne uz mano -tada as ne taip supratau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita-atiloj @ 2007 04 10, 17:30)
Imetu nuoroda,
http://labilloute.boanita.com/
pasirenkate kaireje puseje kur yra meniu VIDEO...
atsidarote
atsiranda lentele
paspaudziate antra nuo virsaus VIDEO
CIA TAIP PAT SERVETELIU FRAGMENTUS APIPURSKIA BALTAI

Nežinau, man atrodo, kad čia ne servetėles purškia. Gal kas supranta kalbą galėtų pakomentuoti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2007 04 10, 17:48)
o tu prancuzu kalba moki gerai?  g.gif
Nes ten naudoja ne baltus dazus, o spec purskiamus klijus (colle specialement -yra spec klijai), kurie skirti patamsinti serveteles ir kitus plonus pavirsius
Nebent tavo prancuzu kalba yra geresne uz mano -tada as ne taip supratau  unsure.gif

Mano prancuzu kalba lygi nuliui. doh.gif
Tada as po ruski. Radau rusaiciu forume.
CITATA
Краска на какой-то вонючей основе, из чего делаю вывод, что не акрил. Стоит - гроши. Должна быть аэрозольная, т.к., как-же ты другой сможешь покрыть салфетку? Необходим только безконтактный метод.
Еще я ввела усовершенствование: перед опрыскиванием краской, салфетку пргладить с паром, т.к., после припитки краской, перфорация остается, а утюжка ее ликвидирует. Да, еще забыла: краску использую белого цвета - это помогает рисунку не потеряться на общем фоне, а выделиться.
Idomu manes cia SUPER MAMOS NENUBAUS UZ RUSU KALBA

Papildyta:
As iskirpau paveiksleli is serveteles. Isejau i lapitine, tam, kad ispurksciau baltais dazais. Vis gi reikia pabandyti. Uzsmirdinau laiptine, bet cia dar ne beda. Ateinu po 5 valandu pasiimti paveiksliuko, o gi nera. Valytoja be dieve, per sventes laiptine isplove. Reiks dar karta bandyt.
Atsakyti
QUOTE(cipa007 @ 2007 04 10, 16:56)
Nežinau, man atrodo, kad čia ne servetėles purškia. Gal kas supranta kalbą galėtų pakomentuoti? ax.gif

kitame video purske ant serveteles tikrai
Papildyta:
QUOTE(jolita-atiloj @ 2007 04 10, 17:01)
Mano prancuzu kalba lygi  nuliui.  doh.gif
Tada as po ruski. Radau rusaiciu forume.

nezinau ka rusaites ten purskia, bet tame video puskiami klijai, nes prancuziskai colle -turi tik viena reiksme- klijai -dazai taip nera vadinami schmoll.gif
http://bluevista.nux...t/odif/201.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kunigunda78: 10 balandžio 2007 - 17:09
Bandau ikelti viena is pirmu darbu.
user posted image
Papildyta:
QUOTE(jolita-atiloj @ 2007 04 10, 18:22)
user posted image

Pavyko ikelti. Nesitikejau. Stai ka padariau is zialios, kartonines dezes, kuriuose buvo batai.
Atsakyti
QUOTE(jolita-atiloj @ 2007 04 10, 17:24)

nugi graziai visai

as ryt ir bandysiu sukelti savo visu naujienu nuotraukas ax.gif
Atsakyti