Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas-4

uups,, kodėl jis tau nepatinka?Man jis labai gražus, toks gaivus pavasarinis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pavonija @ 2007 04 06, 13:38)
uups,, kodėl jis tau nepatinka?Man jis labai gražus, toks gaivus pavasarinis thumbup.gif

drinks_cheers.gif tikrai labai gražus thumbup.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba diena. Pagaliau perskaiciau visas 4 temas. Visu darbeliai labai grazus, as tik svajoju apie tokius. Laisvo laiko nedaug, tai skaiciau priesokiais 4 dienas. Beveik pamirsau kaip lova atrodo biggrin.gif .
Jau spejau i Bangini Vilniuje nulekti. Prisipirkau kliju, baltu dazu, lako, lako kuris sendina, pigmentu spalvoms isgauti, serveteliu, teptuku.
Pirmas darbas. VYNO BUTELIS. Bandziau susendinti. Turiu pasakyti, kad nelabai patenkinta. Toks jausmas, kad per storai pritepiau lako arba ant lako dazu sluoksni pastorinau. Laka, kuris sendina dziovinau 45 minutes, kambario temperatura 22 laipsniai silumos, gal lakas nespejo reikiamai isdziuti? g.gif Bet nenuploviau savo broko, o dar ir aguonomis apklijavau. Siandien jau lakuoju. Kol kas negaliu ikelti foto, nes fotika paskolinusi. O be to ir iki 100 zinuciu daug truksta.
Antras darbas. BATU deze. Dar darau...

Gal galite padeti. Kad riebesni itrukimai sendinant gautusi, riebesni sluoksni reikia tepti lako ar dazu?
Kokios firmos pigmentus geriausiai pirkti? As pabandymui nusipirkau rudos spalvos REMAKOLOR pigmenta. Pats didziausias "S". Gavosi spalva tik panasi i ruda doh.gif . Po to beskaitinedama pamaciau, kad isigijau pati blogiausia pigmenta.
Atsakyti
ai, nzn...mintyse jis man su aguonom turejo but... dar pagal plana turejau du priderintus puodukus padaryti, o i pati padekla statosi dar toks plastikinis ideklas su galybe ivairiu storiu ir spalvu zhvakiu...zodziu, nukrypta nuo pradinio romantishko plano lotuliukas.gif lotuliukas.gif turbut ash ji nushveisiu greitu laiku unsure.gif jei kokia nebloga servetele pasipainios bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2007 04 06, 13:13)
ash siaip taip ishkankinau savo padekla. Dabar su moshkem padariau.Bet visvien jis man nepatinka schmoll.gif [/img]

man tai be galo gražus wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita-atiloj @ 2007 04 06, 15:32)
Jau spejau  i Bangini Vilniuje nulekti. Prisipirkau kliju, baltu dazu, lako, lako kuris sendina, pigmentu spalvoms isgauti, serveteliu, teptuku.
Pirmas darbas. VYNO BUTELIS. Bandziau susendinti. Kol kas negaliu ikelti foto, nes fotika paskolinusi. O be to ir iki 100 zinuciu daug truksta.

Nu va kokia šaunuolė 4u.gif Tai dabar pasigirk, kiek pinigėlių išleidai?
Dėl foto, tai tu nufotografuok ir parašyk į až kuriai nors, kad parašytų tau savo meilą, tada meilu persiųsk ir įdėsim. Labai gi įdomu pažiūrėti g.gif
Atsakyti
QUOTE(onyx @ 2007 04 06, 19:26)
Nu va kokia šaunuolė  4u.gif Tai dabar pasigirk, kiek pinigėlių išleidai?
Dėl foto, tai tu nufotografuok ir parašyk į až kuriai nors, kad parašytų tau savo meilą, tada meilu persiųsk ir įdėsim. Labai gi įdomu pažiūrėti  g.gif

Nesupratau, kas bendro tarp 100 zinuciu ir foto ikelimo? Kad ir be simto isikelia... g.gif
Mano pirmas bandymas-darbelis buvo ant stiklinio buteliuko, tai ismananciu paklausiu: ar imanoma visiskai lygiai, "gamykliskai" dazais padengti stikla? Teptuku, voleliu meginau, tai tie dazai pirmyn atgal slankioja... biggrin.gif Gal reiktu purskiamu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2007 04 06, 15:33)
ai, nzn...mintyse jis man su aguonom turejo but... dar pagal plana turejau du priderintus puodukus padaryti, o i pati padekla statosi dar toks plastikinis ideklas su galybe ivairiu storiu ir spalvu zhvakiu...zodziu, nukrypta nuo pradinio romantishko plano lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  turbut ash ji nushveisiu greitu laiku unsure.gif  jei kokia nebloga servetele pasipainios bigsmile.gif

Žinai Uups man ir atrodo, kad kokios gėlės galbūt būt geriau?.. g.gif
visi bužiukai -drugiukai labai faini wub.gif ,jie gėlyčių prašosi tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(pavonija @ 2007 04 06, 11:37)
O kodėl neperki iš artmanijos bespalvės patinos?

na tai, kad sita patina buvo jau ideta i rinkinuka -tai negalejau pirkti be jos, o pirkdama juk nezinojau, kad ten kazkokia nesamone doh.gif

Papildyta:
QUOTE(uups @ 2007 04 06, 12:13)
man tai koks jausmas, kad vien su akriliniais dazhais galima puikiausiai apsieiti  unsure.gif

labai grazus padekliukas wub.gif

zinai, siandien vel bandziau ta kraka -tik si karta tepiau akrilinius dazus, vietoj to s.., bet schmoll.gif nieko gero, nes ju tepus -viskas taip pat pradejo lipti -tik si karta dazai lengvai nusiplove, bet itrukimuose nepasiliko
g.gif
matosi tik su seseliais, bet tie Isadora -tai nelabai tinka, nes nusivalo greitai doh.gif
Beje, ar buna juodu seseliu blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(jolita-atiloj @ 2007 04 06, 14:32)
Gal galite padeti. Kad riebesni itrukimai sendinant gautusi, riebesni sluoksni reikia tepti lako ar dazu?
Kokios firmos pigmentus geriausiai pirkti? As pabandymui nusipirkau rudos spalvos REMAKOLOR pigmenta. Pats didziausias "S". Gavosi spalva tik panasi i ruda doh.gif . Po to beskaitinedama pamaciau, kad isigijau pati blogiausia pigmenta.

kuo storesnis dazu sluoksnis -tuo didesni itrukimai, taciau tai nereiskia, kad turi buti LABAI daug dazu. Dar galima uztepus antrus dazus -padziovinti su fenu.
As tai pigmentu neperku, nes su jais vargu ar imanoma isgaui intensyvias spalvas-pvz ryskiai geltona, tikra raudona arba zalia- jie tinkami tik atspalviams. As tai perku dabar rusiskus akrilinius dazus-ir kai reikia kokio atspalvio maisau su baltais dazais - spalvu palete labai plati ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrijana @ 2007 03 27, 14:30)
user posted image

Iš kur tokių servetkų gavai bigsmile.gif wub.gif eina sau kaip noriu.. pasidaryčiau autoportretą wub.gif

aš tai nieko nedarau sad.gif bet gal atsigausiu.. atrodo jau greit turėsiu savo svajonių palėpę wub.gif

šiandien sendaikčiuose nusipirkau tokią skrynią wub.gif be super didelę.. gal kaip dvi taburetės g.gif sumokėjau 25lt hihihi.gif savo palėpę įsivaizduoju prancuziško provanco stiliaus.. tai buuuuuus ką veikt wub.gif
Atsakyti
ouje, Akvilyt, kaip as tau pavydziu...ir palepes, ir skrynios....a kur tie sendaikciai kur tokiu geru daiktu buna? bigsmile.gif eiciau ir ash ieshkot skrynios unsure.gif

O paveiksliukus tai merginos isigurdino printeriais spausdintis..gali tikra autoportreta pasidaryt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(onyx @ 2007 04 06, 19:26)
Nu va kokia šaunuolė  4u.gif Tai dabar pasigirk, kiek pinigėlių išleidai?
Dėl foto, tai tu nufotografuok ir parašyk į až kuriai nors, kad parašytų tau savo meilą, tada meilu persiųsk ir įdėsim. Labai gi įdomu pažiūrėti  g.gif

Pigmentai: REMAKOLOR 1.90 lt.
Pigmentmix 3.50 lt.
Colorex 3.49 lt.
Lietuviskas be pavadinimo 2.99 lt.

Teptukas 3.20 lt.,
Teptuku komplektas 4vnt. 1 lt. kaina lotuliukas.gif, klausimas kokia kokybe bus.
Serveteles du pokeliai po 3.49 lt., kitos 4.99 lt., Bohemijos pasaulyje pirkau po 13 lt.
Lakas akrilinis 9.90 lt.
Lakas Sadolin Efekt Antiqueu 21.90 lt.
Balti dazai 11.55 lt.
SUMA beveik 85 lt.

Dabar nepamenu kur, bet skaiciau, kad serveteles blogaja puse reikia apipurksti baltais dazais. Tuomet ja bus galima klijuoti ant tamsesnio fono nei pati servetele. Todel dar nusipirkai baltus purskiamus dazus COLOR SPRAY RAL 9010, ju kaina 6.99 lt., bet labai mazas kiekis.
Lipala pirkau pries metus, tai nepamenu kiek mokejau.

Kaip matau itilpau i 100 lt. remus.
Papildyta:
[quote=Izabele,2007 04 06, 20:24]
Nesupratau, kas bendro tarp 100 zinuciu ir foto ikelimo? Kad ir be simto isikelia... g.gif

As nesugebu ikelti nuotrauku tiesiogiai be jokiu nuorodu. Norint ikelti reikia papildomai registruotis pvz. www.photobucket.com, tik tuomet forume matysis ne nuotrauka, o nuoroda. Izabele, jei tu sugebi ikelti kitaip, prasau padek man. 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(kunigunda78 @ 2007 04 06, 23:02)

kuo storesnis dazu sluoksnis -tuo didesni itrukimai, taciau tai nereiskia, kad turi buti LABAI daug dazu.  Dar galima uztepus antrus dazus -padziovinti su fenu.
As tai pigmentu neperku, nes su jais vargu ar imanoma isgaui intensyvias spalvas-pvz ryskiai geltona, tikra raudona arba zalia- jie tinkami tik atspalviams. As tai perku dabar rusiskus akrilinius dazus-ir kai reikia kokio atspalvio maisau su baltais dazais - spalvu palete labai plati  ax.gif

ACIU Kunigunda78 uz patarimus.
Kur ir po kiek perki rusiskus akrilinius dazus? Kaip jie vadinasi?
Pigmentais tikrai nusivyliau, neisgaunu norimu spalvu.
Atsakyti