labas rytelis
Tai
Dzesika, puikios naujienos
, lai Dievulis tau padeda
Tai pasirodo mes čia trys tokios turinčios problemų su prolaktinu
tu, aš ir mykolina, ot komanda
Matai, pas mane prolaktinas buvo užkilęs nedaug iki 900, bet vėliau jį numušėm iki 62, tai teko Br dozę sumažinti, po metų ginis pastebėjo, kad vėl veržiasi skystis iš krūtų, tai vėl padidino dozę, nors pakartoti tyrimo nesakė, nors kelis kartus sakiau, gal reikia. Tipo tai nieko neparodys, nes pas mane nežymiai padidėjęs, bet padidęjęs buvo. Tai aš Br nenutraukiu, jau virš gerų metų vis geriu kaip vitaminus
. Mano ginis sakė, kad jei noriu susilaukti leliaus, tai turėsiu visada gerti ir dar kokius 3 mėn. kai tapsiu
. Po gimdymo vėl prolaktinas atsistato ir jau jis niekada nebus normos ribose, jo sureguliuoti neįmanoma, tik vaistų pagalba jis sumažinamas. Tai ne problema, kai nenori leliuko, o kai nori - tai turi vartoti Br visą laiką. Man jis jau kaip dantų valymas kiekvieną rytą ir vakare
Iš kitos pusės gerai, kai nenorėsiu leliaus, nereikės net KT gerti, nei spiralių jokių, nes organizmas pats užsiblokuoja nuo vaikų
Cooliuke, koks skirtumas, ar 24 ar 32 ar 36 val. praėjo po O
Juk tai tik puse paros, tai tikrai neturi reikšmės, vienoms gal net po 48 val. O nejautei, kai O buvo, nes aš tai jaučiu tokį sumaudimą, sudiegimą ten, kur būdavo folikulas. testuką galima darytis praėjus 15-16 dienų nuo Ovitrelio susileidomo, taip kad laukiam iš tavęs kokių žinių. O šiaip kokia savijauta, ką jauti
Murauske, tai ar atėjo tavo mmm, nes jau kaip ir laikas
, o gal tikrai tyrimukas grybą supjovė
ir tave reikėyų sveikinti, dėl viso ko gali testuką pasidaryti, vis ramiau bus laukti
Svajonė išsipildė po 5 metųGimė 3720g 54cm
1 men. 4140g
3 men. 6300g 62cm
5 men. 7600g 66cm
7,5 men. 8500g 72cm
9 men. 9500g 73cm