Labas rytas oras pasakiškas nesinori darbe sedėti
Labas rytas visoms
Elephant, kaip gaila, kad taip toli nusitesia tavo bandymai sulaukti leliaus Ot kad galima būtų MB grikiukus užšaldyti šaldytuve Tai grįžta TB, o tu jau lelių supuoji ant rankų Nepalik mūsų, užsuk dažniau Gal kiti metai tau bus laimingesni
Dzesika, tai tavo derlius Jau tokie dideli folikulai, tai tikrai nesunyks, nors tik 8 c.d. Bet jei dar 5 dienas leisies Gonalį, ar ne užaugs jie per dideli Nes per dieną folikulais vidutiniškai užauga po 2 mm, o po 5 dienų tai jau jie gali būti peraugę Nors bendrai, kai aš leidausi Gonalį tai jie tikrai lėčiau auga. Tai kitas vizitas po 5 dienų Man rodos, tau O bus apie 13 c.d.
Papildyta:
Ar aš praleidau, ar tu nepasigyrei savo derliumi
Berods ir Gilaja nepranešė ką užaugino
O mane tai tie zarazos grybai nervina, neišsigydžiau šį ciklą
Elephant, kaip gaila, kad taip toli nusitesia tavo bandymai sulaukti leliaus Ot kad galima būtų MB grikiukus užšaldyti šaldytuve Tai grįžta TB, o tu jau lelių supuoji ant rankų Nepalik mūsų, užsuk dažniau Gal kiti metai tau bus laimingesni
Dzesika, tai tavo derlius Jau tokie dideli folikulai, tai tikrai nesunyks, nors tik 8 c.d. Bet jei dar 5 dienas leisies Gonalį, ar ne užaugs jie per dideli Nes per dieną folikulais vidutiniškai užauga po 2 mm, o po 5 dienų tai jau jie gali būti peraugę Nors bendrai, kai aš leidausi Gonalį tai jie tikrai lėčiau auga. Tai kitas vizitas po 5 dienų Man rodos, tau O bus apie 13 c.d.
Papildyta:
QUOTE(sivana @ 2007 04 13, 10:12)
Labas rytas oras pasakiškas nesinori darbe sedėti
QUOTE(agnesse @ 2007 04 13, 11:34)
Kiek zinau, Gilaja dar su mmm vargsta prasidejo berods 11 CD, tai teko viska atideti
QUOTE(simutė @ 2007 04 13, 10:40)
Kiek zinau, Gilaja dar su mmm vargsta prasidejo berods 11 CD, tai teko viska atideti
O geras kažką dabar lyg pamenu , bet 11 c.d. ???
oho kaip anksti mmm prasidėjo
Labas mergytės Kaip nujausdama, kad kalbat apie mane įkišau nosiuką
didžiausi sveikinimai
geras derlius
Taip vargstu aš su zarazom šitom
Agnesse, gali braukti mane iš savo sąrašiuko, 4 stimuliacija absoliučiai gavosi kažkokia nesąmonė Į vaistus mano organizmas sureagavo taip, kad mmm pasirodė 12 CD (500 Lt kaip į balą išmesti ) Taigi dabar man jau naujas ciklas, šiandien 7 ciklo diena, o mmm vis dar kankina mane ir galo jų nematyt
QUOTE(lucky_star @ 2007 04 12, 11:43)
bingo, uzkibo!
didžiausi sveikinimai
QUOTE(Dzesika @ 2007 04 12, 19:45)
kadangi dar tik 8 ciklo diena tai jie dar tik 14,5-15,6mm,toliau dar 5d leisiuosi Gonali o tada vel ziuresim ,kad tik neperaugtu
geras derlius
Taip vargstu aš su zarazom šitom
Agnesse, gali braukti mane iš savo sąrašiuko, 4 stimuliacija absoliučiai gavosi kažkokia nesąmonė Į vaistus mano organizmas sureagavo taip, kad mmm pasirodė 12 CD (500 Lt kaip į balą išmesti ) Taigi dabar man jau naujas ciklas, šiandien 7 ciklo diena, o mmm vis dar kankina mane ir galo jų nematyt
QUOTE(Gilaja @ 2007 04 13, 11:25)
Jo, kažkokia nesąmonė
O tai dabar geri clost. ar leidiesi Gonalį, ar praleidi šį ciklą
QUOTE(agnesse @ 2007 04 13, 11:48)
Jo, kažkokia nesąmonė
ne, šį ciklą palikom ramybėj, ginis nusprendė, kad organizmui reikia pailsėti nuo hormonų dozių...labai jau keistai mano organizmas reaguoja į juos: į Cl visai nereagavo, į puregoną kažkaip be ryšio sureagavo...
Bet aš iš čia nebėgu Tik vieną ciklą pailsėsiu ir toliau vėl stengsimės
QUOTE(Gilaja @ 2007 04 13, 13:04)
Bet aš iš čia nebėgu Tik vieną ciklą pailsėsiu ir toliau vėl stengsimės
tai gal be vaistukų stebukliuką pagausit
QUOTE(sivana @ 2007 04 13, 13:47)
tai gal be vaistukų stebukliuką pagausit
labai to norėčiau, bet kažkodėl visai netikiu, kad taip galėtų būti...neauga tie folikulai pas mane
QUOTE(Gilaja @ 2007 04 13, 13:59)
labai to norėčiau, bet kažkodėl visai netikiu, kad taip galėtų būti...neauga tie folikulai pas mane
O kaip pirmą klecką suplanavot , greit, ar irgi reikėjo vaistukų?
QUOTE(agnesse @ 2007 04 13, 14:55)
O kaip pirmą klecką suplanavot , greit, ar irgi reikėjo vaistukų?
na su pirmu nebuvo jokių problemų užkibo labai greitai, tada neturėjau jokių bėdų su ciklu, kaip laikrodukas buvo jis 28 dienos ir nei dienos vėliau. Po pirmojo klecko 5,5 metų gėriau KT be jokios pertraukos ir jas nutraukus prasidėjo visos bėdos