Labutis visoms, taip užsikasus darbais, kad vos spėju viską perskaityti, kiek prirašot
QUOTE(cooliuke @ 2007 04 11, 19:24)
Po kiek dienu testai parodo nestuma ? kraujo tyrimas?
Realiausi skaičiukai ir testukai po 14 DPO
ar net kelios dienos po to, kai rurėtų prasidėti mmm, o jų nėra.
QUOTE(loriuxas @ 2007 04 11, 20:35)
Pakolkas mistine,kaip sakiau jau kreipiausi i VK pas Dirzauska pakolkas harmonai geri,ovuliacija vksta,skyre duphastona nuo 16 c,d mano vyras uzsieni dabar kai grys vesim jo turta,jei ir ten gerai tada nuotrauka laukia.Taip man iskilo klausimas,2 metai nesulaukiam stebukliuko ar dar yra sansu naturaliai ar tik IUI ar IVF laukia
Nepergyvenk taip, šitame skyrelyje kaip tik mes čia visos tokios ir esam, kad lyg ir didesnių problemų nėra, o
kaip nėra taip nėra
Ir ovuliacijos pas kai kurias vyksta ir filikulai patys užauga ir vyro grikiukai geri, bet stimuliuojamės tam, kad didesnis šansas būtų tapti
, nes stimuliacijų esmė - užauginami folikulai toms, kurims pastys jie neauga, arba jei auga, tai daugiau nei vienas užauga.Bet čia kiekvienai individualiai. Stimuliuotis galima iki 12 ciklų, bet daugelis taip ilgai nelaukia ir pereina prie IUI, jei ir jos nepadeda, tada jau IVF. Linkiu, kad šių procedūrų tau neprireiktų. Taip, kad junkis prie mūsų
QUOTE(tarškaliukas @ 2007 04 12, 07:14)
Labas rytas
ryt paskutinės clost. tabletės...o aš nič nieko nejaučiu, kaip kitos merginos pasakoja...
pala, pala, aš taip pat nieko nejaučiu iki pat O jokių požymių, tik kai pradeda sproginėti folikulai, tada jaučiu, taip kad viską sužinosi tik po vizito pas ginį ir viskas bus šaunu
Mykolina, gaila, kad tau 1 s. nepavyko, bet žinok, labai retai kada iš pirmo karto gaunasi
Kitas kartas bus laimingas
Žinok ir aš vartoju Br po puse ryte ir po 1 tab. vakare
taip, kad pas mus panašios bėdos
Lucky-star, kaip džiaugiuosi už tave
. Gal gali parašyti, kelinta tau buvo stimuliacija, noriu įtraukti tave į mūsų nėštukių sąrašiuką, vis didesnė viltis, tai antroje juostelės pusėje vis daugėja
Svajonė išsipildė po 5 metųGimė 3720g 54cm
1 men. 4140g
3 men. 6300g 62cm
5 men. 7600g 66cm
7,5 men. 8500g 72cm
9 men. 9500g 73cm