QUOTE(Andora @ 2007 04 09, 21:51)
Man irgi ateinati stimuliacija bus su Clost.+Gonal. O tas Gonal skystas? Nieko sau, aš taip bijau adatų
, o reikės leistis 5 dienas. Kai sužinosi, kaip reikia elgtis su tuo vaistu, būtinai parašyk. Man irgi aktualu.
Tau gyditoja paaiskins kaip reikia elgtis su Gonaliu jis yra skystas,o is paneliu suzinojau kad likusia nesuleista pusike reikia laikyti saldituve ir jam nieko neatsitiks o numatytu laiku susileisti likusia,pris tai adatike dezinfekuoti spiritu,beje as irgi geriu Clost+G leisiuos 5d vakarais,o adatikiu nebyjok kaip supratau tau nepirma stimuliacija tai jai leidaisi Ovitreli tai jau turi zinoti kaip atrodo adatikes ir Gonalis leidziamas taip pat kaip ir Ovitrelis i paode,sekmes
Papildyta:
QUOTE(sivana @ 2007 04 10, 13:16)
Sveiki
paskaičius man kylo toks klausimas, ar visoms geriant Clost. dar suleidžiami kažkokie vaistai, tada man keista
kodėl man ginė nieko nesakė
, pageriau 5 dienas Clost. ir jaučiu nuo vakar O prasidėjo tai laukiu rezultato.
As taip pat 4 kartus stimuliavausi tik su Clost ir puikiai uzaugdavo folikulai na dar israsydavo gerti Estrofema gimdos gleivinei gerinti bet taip ir nepavyko
,tai dabar nutare kitais vaistukais pabandyti