Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija be IUI

QUOTE(agnesse @ 2007 04 06, 09:54)
Su vyro grikiukais tai pas mus viskas  thumbup.gif  gerai, bet sakau, gal jie kaip tik ir nepralenda pro gimdos kaklelį ax.gif . Juk IUI tai beveik tas pats kas natūraliai, tik grikiukams kelias sutrumpinamas, va tik kaina mane šiek tiek gasdina blush2.gif
Kadangi man ant nosies 30 metukų, tai nenoriu tempti, greičiau viską turiu daryti ax.gif

IUI kaina, palyginus su IVF, tai yra - ierunda, taip sakant. Vaistus Jus visos vistiek perkate - tam ir stimuliuojates.
O tikimybe dideja, vis tik. Juk pagal statistika pastoja 1 is 6, daranciu IUI.
Bet 30 metu, agnesse, tikrai nera riba.
Man 33, turesiu tik pirmagimi - cia ka, jau senatve?
Yra norinciu pastoti, kurioms 40 - cia turbut isvis jau svieto turetu but uzmirstos moterys?
Bet jos pastoja... Kaip bebutu keista. nestuke.gif

Su gilia pagarba...
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2007 04 06, 11:34)
jauciu, kad cia MB ''kaltas'' del mano nuotaikos. Siasavaite jam kazkokie nesibaigiantys meiles priepuoliai  blush2.gif hihihi.gif wub.gif

thumbup.gif MB ir geras labai, pirmą kart atnešė kavos į lovą su vaisiais wub.gif
Bet aš truputį ragana kažko blush2.gif prisikabinėju prie bet ko blush2.gif pasitaisyti reikia. Įtariu čia PMS kaltas
Papildyta:
QUOTE(Erode @ 2007 04 06, 11:59)
IUI kaina, palyginus su IVF, tai yra - ierunda, taip sakant. Vaistus Jus visos  vistiek perkate - tam ir stimuliuojates.
Yra norinciu pastoti, kurioms 40 - cia turbut isvis jau svieto turetu but uzmirstos moterys?

Su gilia pagarba...

Aš ir galvoju, kad vaistai vizitai gi kainuoja, tai ta kaina panaši gal ir gaunasi g.gif Tikimybė tikrai daug didesnė.
sėkmingo jums nestuke.gif wub.gif ir metai, manau, nėra riba.
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2007 04 06, 11:34)
jauciu, kad cia MB ''kaltas'' del mano nuotaikos. Siasavaite jam kazkokie nesibaigiantys meiles priepuoliai  blush2.gif hihihi.gif wub.gif

Amade, tai juk šaunu bigsmile.gif wub.gif

Papildyta:
QUOTE(Erode @ 2007 04 06, 11:59)
IUI kaina, palyginus su IVF, tai yra - ierunda, taip sakant. Vaistus Jus visos  vistiek perkate - tam ir stimuliuojates.

Su gilia pagarba...

Tai va aš ir sakau, kad 12 stimuliacijų tikrai nedarysiu, schmoll.gif nes tai tik laiko gaišinimas. Dar kelias pabandysiu, o tada IUI, nes ten tikrai daugiau šansų ax.gif Na, o dėl kainos, tai man su tokiu atlyginimu, tai ir IUI be galo brangiai kainuos doh.gif

Aišku, kad 30 ne riba ax.gif . Ale ką besakysit, žmonės vis viena kreivai žiūri į tokias šeimas, kurios iki tokio amžiaus neturi nei vieno leliaus blush2.gif
Gal aš ir nelabai kriepiu dėmesį į tai, ale žinokit nusibosta visiems po 10 kartų aiškinti, kodėl mes dar neturim vaikų ax.gif
Ačiū Erode, už optimizmo gaidelę wub.gif
Atsakyti
QUOTE(agnesse @ 2007 04 06, 12:44)
Aišku, kad 30 ne riba ax.gif . Ale ką besakysit, žmonės vis viena kreivai žiūri į tokias šeimas, kurios iki tokio amžiaus neturi nei vieno leliaus blush2.gif
Gal aš ir nelabai kriepiu dėmesį į tai, ale žinokit nusibosta visiems po 10 kartų aiškinti, kodėl mes dar neturim vaikų ax.gif
Ačiū Erode, už optimizmo gaidelę wub.gif

Maziau jus kreipkit demesi i tai, kaip kas i ka ziuri.
Jei jau klausia - tai ir rezkit, kad uzsiciauptu, jei takto zmones neturi.
Ir aiskinti niekam nieko nereikia ir neprivalu - cia tik judvieju su MB asmeninis bendras reikalas.
Netgi yra musu subforume temute apie tai, ka sakyti ir ko ne, kada klausia, kodel neturite vaiku.
Agnesse, pabandyk pasinaudoti - rasoma ne siaip sau.
Ten yra geru atsakymu.
O aplinkiniu nuomone siuo atveju neturetu but svarbi - tik jusu su vyru abieju.
Sekmes.

Atsakyti
QUOTE(Erode @ 2007 04 06, 12:51)
Netgi yra musu subforume temute apie tai, ka sakyti ir ko ne, kada klausia, kodel neturite vaiku.
Agnesse, pabandyk pasinaudoti - rasoma ne siaip sau.
Ten yra geru atsakymu.
O aplinkiniu nuomone siuo atveju neturetu but svarbi - tik jusu su vyru abieju.
Sekmes.

Aha, radau, varau paskaitysiu bigsmile.gif
Tai jau tegu laiko liežuvį už dantų visi, kuriems labai įdomios mūsų intymaus gyvenimo smulkmenos tongue.gif
Atsakyti
Labas paneles,o kaip gerai kad yra tokie skyreliai kur gali paplepeti,pasidziaugti,pasiguosti likimo draugem wub.gif nes kas to nepatyres ka reiskia metams began laukti, gultis ir keltis su ta pacia mintimi kada aplankys tas stebuklas,kada pagaliau busi mama,to niekad nesupras schmoll.gif ,merginos niekada net akimirkai nepraraskit vilties,mes butinai sulauksim nestuke.gif ,as irgi jau ivaziavau i 32 metukus,bet toks jausmas kad as dar visai jaunikle biggrin.gif ir turiu marios laiko siekti savo tikslo nestuke.gif ,na tai saunu pas daktaryte ir ziuresim ka pasakys si karta ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dzesika: 06 balandžio 2007 - 13:10
QUOTE(Dzesika @ 2007 04 06, 14:08)
na tai saunu pas daktaryte ir ziuresim ka pasakys si karta ax.gif

Tikiuosi cistų nebus ir tau skirs vaistukus ax.gif , tai laikom už tave kumštelius mirksiukas.gif

Na ką merginos, kadangi jau baigiu darbą ir prie neto prisėsiu tik po visų švenčių, noriu jus visas pasveikinti su artėjančiom šventės - Šv. Velykom. Tai gyvybės prasidėjimo, atgimimo šventė. Tikiu, kad ši šventė padės gyvybei atgimti ir mūsų šeimose, gal ne šį mėnesį, gal kitą, o gal dar vėliau. Juk ne visa žolė vienu metu pradeda žaliuoti ir ne visos gėlės pražysta vienu metu, bet tikiu, kad atėjus pavasariui ir mūsų širdyse sužydės džaigsmas ir laimė, o pilveliuose - stebukliukai wub.gif
Linksmų ir prasmingų švenčių smile.gif

Atsakyti
Ačiū, Agnesse, 4u.gif ir noriu prisidėti prie sveikinimų visoms-tikėkime ir nepraraskime vilties 4u.gif 4u.gif 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
MOŠKE didžiausi sveikinimai 4u.gif Sėkmės nešiojant smile.gif
AGNESSE tau aciu uz grazu sveikinima ir sekmes didziausios laukiant II
Visoms linkiu geru, linksmu svenciu ir kad kuo greiciau iviktu visu taip laukiamas stebukliukas ax.gif
Atsakyti
Aciu visoms uz linkejimus 4u.gif Butinai pas jus dar uzsuksiu, pripratau cia kazkaip blush2.gif Linkiu visoms istvermes, uzsispyrimo ir sveikatos. Kaip ir jus kiekviena, perejau per visokias busenas: vilti, tikejima, nusivylima ir vel tikejima. Verkiau tik viena karta, kai po pirmosios stimuliacijos persileidau. Dabar jauciu, kad si karta viskas bus gerai. Jau leidau sau isijausti i nestuke.gif busena biggrin.gif Kaip Dievas duos, taip ir bus. Dar karta visoms linkiu kuo geriausiu rezultatu, daznai jus prisiminsiu oro_buckis.gif
Atsakyti
Na as jau po vizito,cistu nera thumbup.gif tai jau nuo ritojaus pradedu gerti clostibegyta o poryt jau leisiuos po puse ampules iki 12d gonali ir ziuresim ka priauginsiu.O jai si karta nepavyks sake galvosim ka darysim toliau g.gif ,per visus buvusius stimuliavimus viskas budavo gerai , gimdos gleivine gera uzaugdavo,folikulai taip pat geri ir ne po viena,O rodos irgi vyksta,prolaktinas sureguliuotas,o rezultatu nera,bijau kad vel susidare saaugos ,nes paskutine laparaskopija daryta pries metus doh.gif ,na nieko darysiuos nors 10 laparaskopiju kad tik tapciau nestuke.gif biggrin.gif .
Atsakyti
Sveikos merginos oro_buckis.gif

Ačiū agnesse už tokį gražų bei šiltą sveikinimą 4u.gif
Dzesika, thumbup.gif vat tokios optimistiškos nuotaikos turi būti, šaunuolė friends.gif
Moške, nors aš čia naujokė dar skaitausi blush2.gif ir nežinau apie tave, bet būtų laaabai smagu, jei žinočiai, kaip jūs toliau gyvenat. nestuke.gif 4u.gif wub.gif
mykolina, Murauske, ačiū už sveikinimus, jums taip par gerų švenčių 4u.gif 4u.gif
Atsakyti