Tikrai,Godulia Kaip tavo žirniukas? Kaip pati jautiesi
Sveikutės, na su ta gleivie man dar kol kas mistika jei ji užaugo nuo clost...nors sako, kad ji mažėja nuo jo. Ji man užaugo iki 5, nors iki to, negėrus clost. visą laik vos tik 2 būdavo.... Tai jei dabar padvigubinu dozę, tai gal ji visai iki reikiamo dydžio užaugs?ai, nemokša aš.
beje, kaip merginos jums?
elephant, kaip?
godulia, tauta reikalauja liniuotės
beje, kaip merginos jums?
elephant, kaip?
godulia, tauta reikalauja liniuotės
o as jauciu kad bereikalo man liepe clost gerti nuo 30 cd Nes jau sona taip spaudzia, jauciu mmm graziai raudonos bus bliamba 70 lt be reikalo suplatijau.... galejau sulaukti men ir tada gerti o daba naudos nulis
cooliuke, ko čia parinies, gal šoną spaudžia, nes jame folikulai bręsta
QUOTE(Fliquiti @ 2007 04 02, 18:37)
cooliuke, ko čia parinies, gal šoną spaudžia, nes jame folikulai bręsta
oooo noreciau ))) bet jau taip spaudzia, ir pilva raizo ir pilvas kaip barabanas ir isskyru daug.... bet dar ne raudonu tai as vos ne 98 proc isitikinusi kad siandien raudonoji armija mane uzpuls
Aciu, kad priemet ir mane i savo draugija . Po Velyku noreciau pasidziaugti [COLOR=red]II bruksniukais, ko ir visoms linkiu
labas vakar išgeriau 1-ą Clost.tabletę ginė įspėjo,kad galva galės skaudėti , bet tfu tfu tfu viskas gerai, kad tik ir toliau taip būtų
laikysim kumščius
QUOTE(mykolina @ 2007 04 02, 20:20)
Aciu, kad priemet ir mane i savo draugija . Po Velyku noreciau pasidziaugti [COLOR=red]II bruksniukais, ko ir visoms linkiu
laikysim kumščius
mykolina, įtraukiau tave į sąrašiuką, tai tu pas mus pirma sysiosi ant testuko Sekmės tau
[/quote]
O tu po manes irgi greitai
[/quote]
O tu po manes irgi greitai
QUOTE(sivana @ 2007 04 02, 20:25)
labas vakar išgeriau 1-ą Clost.tabletę ginė įspėjo,kad galva galės skaudėti , bet tfu tfu tfu viskas gerai, kad tik ir toliau taip būtų
laikysim kumščius
laikysim kumščius
na mane pykino bet taip, juodai... Užuosdavau autobuse, kas ką pusryčiams valgė...viaaa vien prisiminus. kelis kartus maniau šoksiu iš autobuso. Bet nieko. Ai, dar galva kelis kartus taip apsisuko, kad susvirduliavau, bet rasdavau kur įsikibti. + visus pagąsdindavau svyruodama
QUOTE(tarškaliukas @ 2007 04 02, 22:26)
na mane pykino bet taip, juodai... Užuosdavau autobuse, kas ką pusryčiams valgė...viaaa vien prisiminus. kelis kartus maniau šoksiu iš autobuso. Bet nieko. Ai, dar galva kelis kartus taip apsisuko, kad susvirduliavau, bet rasdavau kur įsikibti. + visus pagąsdindavau svyruodama
obana aj nieko išgyvensiu
QUOTE(sivana @ 2007 04 02, 22:34)
obana aj nieko išgyvensiu
na, gi negaliu garantuoti, kad čia nuo to..Nors daugiau jokių vaistų negėriau nieko, matai aš gyva
Labas rytas