Labas rytas mergytės
labas rytas nuo vakar zliumbiu, net darbe eile nuzliumbt sugebejau Tas rupuziokas folikulas tebetupejo vakar vis dar tokio pat dydzio. Ir gine sake, kad nenori rizikuoti su stimuliacija turint toki folikula. As buvau soko busenoj ir liudna kad net nesugebejau pasiulyt ''gal rizikuojam''. Ji sako ''na, tau tik 25 metai ir pailsek si menesi, galbut pavasaris padarys savo''. Aisku... tai tik geros 4 savaites be nieko, bet as taip uzsidepresavau kad negaliu....
agnesse, isbrauk mano si menesi is stimuliacijos...
QUOTE(elephant @ 2007 03 30, 08:48)
Mane si cikla jau stimuliuoja, vakar buvau ziureti kas uzaugo nieko gero visi mazi 3.0 3.3 kitoje kiausideje 4.0 4.3 tai paskyre nuo sios dienos dar ir gonali leistis ir vel apie 11 c.d ziureti reikes ar kas pavyko Kazkaip jauciau kad niekas neauga, nemanau kad ir po gonalio kas nors uzaugs, o gleivine tai ziauriai plona 3.6 Nu zodziu nieko gero, tai net nenoriu i sarasiuka
O del svorio augimo tai as jau nebezinau kaip ir ka bedaryti, dabar jau nors nebeauga apsistojau ties vienu svoriu, bet taip paemus esu 10 kg priaugusi, tai tuos menesius kai vyro nebus, nebus stimuliaciju sakiau laikysiuosi delcios dietos negaliu patiketi, kad to imsiuosi, visai ne mano budui
O del svorio augimo tai as jau nebezinau kaip ir ka bedaryti, dabar jau nors nebeauga apsistojau ties vienu svoriu, bet taip paemus esu 10 kg priaugusi, tai tuos menesius kai vyro nebus, nebus stimuliaciju sakiau laikysiuosi delcios dietos negaliu patiketi, kad to imsiuosi, visai ne mano budui
tai man ir neužaugo. nieko nepergyvenk, užauginsim mes tą derlių. patikėk.
O dėl svorio...*****, jaučiu ir priaugau...4kg. o aš taip ne kūdena ai, o šitą derlių elephant, kada nors nuimt reikės nebeaugint ania?
elephant kaip cia mums abiems liudni vakareliai buvo?
QUOTE(Amade @ 2007 03 30, 08:51)
labas rytas nuo vakar zliumbiu, net darbe eile nuzliumbt sugebejau Tas rupuziokas folikulas tebetupejo vakar vis dar tokio pat dydzio. Ir gine sake, kad nenori rizikuoti su stimuliacija turint toki folikula. As buvau soko busenoj ir liudna kad net nesugebejau pasiulyt ''gal rizikuojam''. Ji sako ''na, tau tik 25 metai ir pailsek si menesi, galbut pavasaris padarys savo''. Aisku... tai tik geros 4 savaites be nieko, bet as taip uzsidepresavau kad negaliu....
nepergyvenk, Amade, taip. Pakentėk mėnesį, nors suprantu, nes pati nelabai iškenčiu. Bet tu stipri muotera. Ir jokių čia derpesijų, greit nusišypsai. Gi derlių užauginusi buvai, O įvyko - tas svarbiausia.
QUOTE(tarškaliukas @ 2007 03 30, 07:52)
tai man ir neužaugo. nieko nepergyvenk, užauginsim mes tą derlių. patikėk.
O dėl svorio...*****, jaučiu ir priaugau...4kg. o aš taip ne kūdena ai, o šitą derlių elephant, kada nors nuimt reikės nebeaugint ania?
Kazkaip tikejausi bet netikejau sunku apibudinti ta jausma As taip nepergyvenciau, jei tureciau visada vyra pasoneje, o jam siais metais daug ir ilgu komandiruociu, tas gal ir duoda per smegenis toki spaudima, nes kaip jau buvau sakiusi be sio ciklo dar galesiu bandyti tik viena vasaros menesi, o po to viskas nusikels i 2008 Nu dar noriu tiketi, kad po gonalio kas nors derlingo uzaugs
O jau bijau leistis gonali
QUOTE(Amade @ 2007 03 30, 07:55)
jop jop buvo liudnoka bet mes atsilaikysim ir tikrai turesim
QUOTE(elephant @ 2007 03 30, 09:10)
va tokios mintys. Pagausi vyra dar 2007
mergytes, neliudekit... panatysit, ateis dienele, kai ir jusu pilviukuose isikurs mazieji gyventojai! Ir jums dievulis renka pacius geriausius, o tai uztrunka!
QUOTE(tarškaliukas @ 2007 03 30, 07:59)
nepergyvenk, Amade, taip. Pakentėk mėnesį, nors suprantu, nes pati nelabai iškenčiu. Bet tu stipri muotera. Ir jokių čia derpesijų, greit nusišypsai. Gi derlių užauginusi buvai, O įvyko - tas svarbiausia.
Taip taip zinau, cia ne tragedija. Bet nusiteiki moraliskai ir jautiesi geriau zinodama, kad galbut suveiks... Ir bac - tuscias menuo negaliu nieko gerti. o jei is to folikulo isaugs cista, tai tada ja dar naikint reiks... Na, bet as ir nenorejau labai rizikuot ir gert si cikla Clost, kad dar labiau neprisidirbt.
Kazkaip koleges visos pastebejo, kad apsizliumbus as
QUOTE(Amade @ 2007 03 30, 09:56)
Taip taip zinau, cia ne tragedija. Bet nusiteiki moraliskai ir jautiesi geriau zinodama, kad galbut suveiks... Ir bac - tuscias menuo negaliu nieko gerti. o jei is to folikulo isaugs cista, tai tada ja dar naikint reiks... Na, bet as ir nenorejau labai rizikuot ir gert si cikla Clost, kad dar labiau neprisidirbt.
Neliudek taip stipriai, geriau nusiteik ir si cikla padirbeti , po stimuliaciju gal ir naturaliai gausis
QUOTE(Amade @ 2007 03 30, 08:51)
Labutis visoms
Jaučiu šis mėnuo kažkoks Š... Laikykitės mergytės Amade, tai kitą ciklą tikrai jau startuosi su stimuliacija, gal mėnesiukas pertraukos bus tik į naudą
Elephant, gal dar kas užaugs po gonalio, o kelinta tau ciklo diena buvo?
Ir pas mane ne kokios naujienos
Šiaip nieko blogo, gleivinė užaugo nuo 0,2 iki 0,92 cm. Turiu vieną folikulą 15mm (vakar buvo 11c.d.), bet ne toj pusėj, kurioj tikėjausi Mano kairė kiaušidė visasi nedirba, nors didžiausias folikulas 8 c.d. kaip tik ten buvo. Tai kažkaip tuo dešiniuoju folikulu nelabai pasitikiu
Ir dar po tiek dozių gonalio, tikėjausi, kad bent porą folikulų bus, o dabar tik vienas
Tai dar pasirodo ne viskas, dar 2 dozes gonalio liepė susileisti . Iš viso man šitas ciklas kainavo 1000 Lt
Tai labai bus gaila, jei bus nesėkmingas
Jaučiu šis mėnuo kažkoks Š... Laikykitės mergytės Amade, tai kitą ciklą tikrai jau startuosi su stimuliacija, gal mėnesiukas pertraukos bus tik į naudą
Elephant, gal dar kas užaugs po gonalio, o kelinta tau ciklo diena buvo?
Ir pas mane ne kokios naujienos
Šiaip nieko blogo, gleivinė užaugo nuo 0,2 iki 0,92 cm. Turiu vieną folikulą 15mm (vakar buvo 11c.d.), bet ne toj pusėj, kurioj tikėjausi Mano kairė kiaušidė visasi nedirba, nors didžiausias folikulas 8 c.d. kaip tik ten buvo. Tai kažkaip tuo dešiniuoju folikulu nelabai pasitikiu
Ir dar po tiek dozių gonalio, tikėjausi, kad bent porą folikulų bus, o dabar tik vienas
Tai dar pasirodo ne viskas, dar 2 dozes gonalio liepė susileisti . Iš viso man šitas ciklas kainavo 1000 Lt
Tai labai bus gaila, jei bus nesėkmingas