aha, pavalgyt norą tai skatina.... aš kai pradėjau gerti duphaston, tai kažkaip nežiūrėjau ką valgau. atrodė, nu čia tai jau toks ir vaistas, tikrai nieko man nepakeis. visada buvau kūda, tai ir nekreipiau dėmesio, tol kol.... supratau, kad per pusę metų priaugau 20kg. ot taip.
dabar, kas tiesa didelėmis pastangomis jau 10kg numečiau, bet vat likutis antra tiek
QUOTE(Amade @ 2007 03 29, 11:43)
Bet jauciu reikia pasirodyt, kad zinau apie Gonali ir pasisneket su gine... O dar idomu... Gonalis sukelia O, ar kaip papildas Clost stimuliuoja?...
Ir tas ir tas stimuliuoja, bet kiek žinau, su gonaliu greičiau ir lengviau O įvyksta. Pavyzdžiui man aną ciklą po gonalio po 24 val. reikėjo susileisti Ovitrelį ir po 36 val. O jau buvo įvykus. Gal man net nereikėjo Ovitrelio, bet kaip sakiau, mes nerizikuojam Ankstesniais ciklais, kai stimuliavo tik clost. po Ovitrelio susileidimo O įvykdavo tik po 48-50 val., ir tai tik vienas folikulas ovuliuodavo, kitam papildomai reikėdavo dar Ovitrelio
Papildyta:
QUOTE(blndz @ 2007 03 29, 11:44)
aha, pavalgyt norą tai skatina.... aš kai pradėjau gerti duphaston, tai kažkaip nežiūrėjau ką valgau. atrodė, nu čia tai jau toks ir vaistas, tikrai nieko man nepakeis. visada buvau kūda, tai ir nekreipiau dėmesio, tol kol.... supratau, kad per pusę metų priaugau 20kg. ot taip.
dabar, kas tiesa didelėmis pastangomis jau 10kg numečiau, bet vat likutis antra tiek
Aš tai laikausi dietos, gal negerai , bet labai bijau, kad po to visai nesugebsiu tų kilų numesti, nes kaip dažnai būna po gimdymo sutrinka medžiagų apykaita ir tada daryk ką nori, o svoris nekrenta
Bet valgau įvairų maistą ir vartoju vitaminus, tai manau, kad mano organizmui užtenka visokių medžiagų Jei pastočiau, tai tada aišku mesčiau visas dietas
QUOTE(agnesse @ 2007 03 29, 11:56)
Papildyta:
Aš tai laikausi dietos, gal negerai , bet labai bijau, kad po to visai nesugebsiu tų kilų numesti, nes kaip dažnai būna po gimdymo sutrinka medžiagų apykaita ir tada daryk ką nori, o svoris nekrenta
Bet valgau įvairų maistą ir vartoju vitaminus, tai manau, kad mano organizmui užtenka visokių medžiagų Jei pastočiau, tai tada aišku mesčiau visas dietas
na, man tai nerekėjo imtis jokių kardinalių priemonių. svarbiausia nevalgyt po šešių ir apskritai žiūrėt ką valgai. pirmas kelias savaites žiauriai sunku, o po to pripranti sveikai ir kokybiškai maitinantis ir nevalgant trigubų porcijų viskas normaliai. tik vat tas alkio jausmas kartais taip viską nori sugriauti
o ir pradėjus lauktis.... kai pasižiūriu kaip žmonės sugeba priaugti beveik po 30kg ir teisinasi, kad dėl to kad laukiasi... nu nežinau, pagimdžius teoriškai sumažėja tik apie 10kg. nors, niekada negimdžiau, tai lengva čia man šnekėt
QUOTE(cooliuke @ 2007 03 28, 23:11)
sake pas mane gleivine per plona 0.7 (kai sake su 0.8 jau galima is bedos pastoti) kaip ta gleivine pastorinti?
O kelintą ciklo dieną tokia gleivinė buvo? Tikrai žinau, kad kažkuri mergina, berods, Femme, pastojo su tokia gleivine. O šiaip ji paaugs dar iki O. Na, o vaistukai, kurie storina gleivinę - Estrofemas, aš juos geriu dabar
QUOTE(agnesse @ 2007 03 29, 10:21)
Kažkas klausė kiek kainuoja gonalis - 100Lt, o jo reikia kiekvienai individualiai, šį ciklą man skyrė 3 injekcijas, kitoms 4, kitoms 6. Mano ginis sakė, kad kartais būna, kad skiria net 36 Tai dar perklausiau, ar gerai išgirdau . Čia toms, kurioms IVF daro ir jų kiaušidės visai negamina kiaušinėlių, tai tokios dozės padeda, bet eina sau, čia gaunasi arkliška dozė
Amade, jei pas tave su clost. nesistimuliuos, tai tau tikrai paskirs gonalį, arba gonalį+clost. Kiek žinau, dar yra kažkokie stimuliuojantys be šitų, tik pavadinimo neatsimenu. Berods Gilajai juos skiria
Amade, jei pas tave su clost. nesistimuliuos, tai tau tikrai paskirs gonalį, arba gonalį+clost. Kiek žinau, dar yra kažkokie stimuliuojantys be šitų, tik pavadinimo neatsimenu. Berods Gilajai juos skiria
Visu pirma, vaistai matuojami ne injekcijomis, o vienetais arba mg (jei kalbame apie lostilbegyto tbl). Juk jie ir supakuoti skirtingai buna.
Clostilbegytas - sintetinis hormonas, bet gerokai pigesnis, todel paprastai ji skiria gydymo pradziai. Ji galima vartoti ~ 12 ciklu. Paskui dar prideda gonali (arba puregona). Tie abudu - naturalus hormonai, bet labai brangus.
Pastebėjau vieną dalyką- kai geriu clost tai yra, galima sakyti, žvėriškas noras .Maniaus kad taik šiaip užeina, bet jau trečią ciklą kai stimuliuojam,tai įsitikinau, kad tam turi įtakos clost
QUOTE(agnesse @ 2007 03 29, 10:38)
Dėl šalutinio poveikio turiu vieną pastebėjimą - svoris auga, nes tie hormonai labai apetitą žadina, todėl daugiau valgome, todėl ir storėjame Čia būdinga toms, kas linkusios pavalgyti man taip pat tas galioja, todėl buvau priaugusi apie 6 kg. Dabar kai laikausi šiek tiek dietos, tai pastebiu, kad kartais vakare laaabai noriu pavalgyti , tuo tarpu kai vieną mėnesį negėriau jokių vaistų, visai valgyti nenorėjau , net per daug būdavo.
O Duhp, tai jo - nusėda ant krūtinės . Man patinka
na, man tai tas svoris visai neauga tfu tfu... po nesekmingojo nestumo prisidejo gal 2 kg, kuriais neatsikratau, bet daugiau tai nei apetitas nekyla, nei ka...
Papildyta:
QUOTE(blndz @ 2007 03 29, 10:44)
20kg pridejo?... Nu man kazkaip ne... tik krutine padidejo ir tiek...
QUOTE(agnesse @ 2007 03 29, 10:56)
Ir tas ir tas stimuliuoja, bet kiek žinau, su gonaliu greičiau ir lengviau O įvyksta. Pavyzdžiui man aną ciklą po gonalio po 24 val. reikėjo susileisti Ovitrelį ir po 36 val. O jau buvo įvykus. Gal man net nereikėjo Ovitrelio, bet kaip sakiau, mes nerizikuojam Ankstesniais ciklais, kai stimuliavo tik clost. po Ovitrelio susileidimo O įvykdavo tik po 48-50 val., ir tai tik vienas folikulas ovuliuodavo, kitam papildomai reikėdavo dar Ovitrelio
Bet gonali kartu su Clost reikia naudot, ar irgi individualu?... Nenoriu nusisneket, kai uzklausiu gines...
QUOTE(Murauskė @ 2007 03 29, 11:41)
Pastebėjau vieną dalyką- kai geriu clost tai yra, galima sakyti, žvėriškas noras .Maniaus kad taik šiaip užeina, bet jau trečią ciklą kai stimuliuojam,tai įsitikinau, kad tam turi įtakos clost
jauciu, man irgi padidejes noras buvo... nors... ir MB aiskinau, kad negali buti ''nenoriu, pavargau'' , nes geriu vaistus ir : BUTINA
MB nuo tokių mano "vaizdelių" jau baigia pakraupti ,nesupranta,kas su manimi darosi, kad taip noriu
QUOTE(Amade @ 2007 03 29, 12:49)
Bet gonali kartu su Clost reikia naudot, ar irgi individualu?... Nenoriu nusisneket, kai uzklausiu gines...
Čia irgi individualu ir dozės skiriasi ir laikas, kada
O man nuo clost. tikrai nesinori . Vat aš ir pergyvenu, kad tai darome tik todėl, kad REIKIA.
Chiara, ačiū, kad pataisote mūsų sapaliojimus
Murauske, kada tau mmm šį ciklą prasidėjo, įtrauksiu tave į sąrašiuką ir kelinta tau ši stimuliacija
QUOTE(agnesse @ 2007 03 29, 13:15)
O man nuo clost. tikrai nesinori . Vat aš ir pergyvenu, kad tai darome tik todėl, kad REIKIA.
Murauske, kada tau mmm šį ciklą prasidėjo, įtrauksiu tave į sąrašiuką ir kelinta tau ši stimuliacija
Man mmm atėjo 03 20 ir man jau trečia stimuliacija
QUOTE(agnesse @ 2007 03 29, 12:15)
as nezinau, ar pas mane noras didesnis, ar didesnis todel, kad pagalvoju, kad GALBUT pagaliau kazkas pavyks...
QUOTE(Amade @ 2007 03 29, 13:20)
as nezinau, ar pas mane noras didesnis, ar didesnis todel, kad pagalvoju, kad GALBUT pagaliau kazkas pavyks...
Aš tai beveik įsitikinusi,kad clost-savotiškas afrodiziakas