QUOTE(godulia @ 2007 03 28, 09:47)
sveikos, mielosios!
vakar buvau pas gydytoja, tai.... gali buti kad laukiuosi dvynuku!!!
dar labai anksti visiskai uzgarantuoti, bet sansai dideli, pati maciau, kad dvi puslytes viena salia kitos... reakcija mano labai idomi buvo... is jaudulio vakar visa vakara asarojau, o dar vyras isvaziaves, tai tik telefonu viska papaskojau
jau labai myliu abu angelelius, jei tik abu ateis, bet tuo pat ir neramu, kaip cia bus
ir dar, po tu stimuliaciju man liko cista.. ir gydytoja sake, kad didele
biski neramu, bet gydytoja sake, kad gal sunyks pati... to ir labai tikiuosi....
Sveikinu, kaip gera skaityti tokias dziugias naujienas
O cista turi sunykti, pas drauge buvo didele, bet pati savaime sunyko
QUOTE(Amade @ 2007 03 28, 12:52)
o imanoma taip, kad pirmadieni ji buvo, siandien atejo mmm ir ryt vakare kai eisiu pas gine jos jau nebebus?...
Man cia kazkaip mistiskai skamba...
As manyciau kad gali
:
Mergaites, apie stimuliacija siek tiek zinau, nedaug. Bet labai baisu del vaistu itakos vaisiui ir kiek zinau patys vaistai gali atsiliepti ir moteriai po kiek laiko. Ar tiesa tai? Ginius uzklaustas kazka numyke ir tiek, kad visko buna, kad jei jau negali pastoti ir skatini tai moteris nera sveika, o tada padideja rizika. Isejau is jo kabineto su tokiom akim
Ir leliaus noriu ir bijau kad jam nepakenkti o ir pati sveika noriu buti, kad maziukus galeciau uzauginti
Papildyta:
Agnesse, man stimuliacija bus pradeta tik nuo balandzio viduriuko
Dabar gyvenu dar be vaistuku ir tikiuosi kad gal ivyks stebuklas, juk paskutinis ciklas pries stimuliavima. Kvaila viltis