Įkraunama...
Įkraunama...

Kai nori susilaukti tam tikros lyties vaikelio

O kaip tau pagal kraujo atsinaujinimą...kas turėjo gimti berniukas ar mergaitė g.gif
Atsakyti
QUOTE(jutute @ 2007 05 12, 11:18)
O kaip tau pagal kraujo atsinaujinimą...kas turėjo gimti berniukas ar mergaitė g.gif

man pagal visas teorijas ir bla bla bla turejo but mergyte doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Tai palauk dar ...nesinervink...juk ir gydytojai klysta bigsmile.gif
Man nors irgi sakė, kad berniukas, bet nepatikėjau kol negimė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jutute @ 2007 05 12, 16:03)
Tai palauk dar ...nesinervink...juk ir gydytojai klysta bigsmile.gif
Man nors irgi sakė, kad berniukas, bet nepatikėjau kol negimė ax.gif

tai kad privaciam uztikrino doh.gif doh.gif doh.gif dar sakiau jiem gal viksrele tai sake tikrai berniukas doh.gif doh.gif doh.gif 99 proc. [mat 100 niekam neduoda doh.gif doh.gif doh.gif . siaip sunku patiket bet bandau taikytis doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Netikėk niekuo, kol tikrai negims... ax.gif
Stiprybės tau, juk ir tavo mažiukas pergyvena... lotuliukas.gif
Atsakyti
MALUMA, na, būsit pagerbta tarp vyrų ax.gif mirksiukas.gif . Ką jau darysi, kad Dievulis jums daug berniukų nori duoti smile.gif . Gal marčias labai mylėsit mirksiukas.gif . Ir anūkės gal vien tik bus - jokių berniukų ax.gif . Na, ir dar drįstu pasiūlyti tokį sprendimą unsure.gif - o nenorėtumėt įsivaikinti arba BENT JAU GLOBOTI mergaitę, kuri neturi tėvų? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(MALUMA @ 2007 05 11, 16:45)
sveikos mergytes blush2.gif man tai ir liudna ir geda doh.gif doh.gif doh.gif taip buvau isitikinus kad mergyte bet ir privaciam sake kad berniukas doh.gif doh.gif doh.gif tad patarkit kaip susitaikyt su savo svajones suduzimu doh.gif doh.gif doh.gif [nes tiek metu planavau doh.gif doh.gif doh.gif ] o stai auginsiu trecia berna ir zinau kad ketvirto nebus nes viska daba isbandziau doh.gif doh.gif doh.gif ziunau kad taip neturi but bet tiesiog zliumbiu antra diena ir nezinau kaip pamirst savo svajone doh.gif doh.gif doh.gif

NUSIRAMINK, še 4u.gif , suprantu tave labai labai, nes pati planavua mergytę ir gavosi šnipštas doh.gif , bet ką jau padarysi myliu aš šitą savo leliką taip stipriai, kad man jau nelabai ir svarbu kas wub.gif , susitaikymui dar turi laiko turi pasistenkt, esi reikalinga savo vyrukams, o ypač šitam mažiausiam, jam gali pasirodyti, kad tu jo nemyli ir nenori, o mes taip pat ir tu žinai, kad tai netiesa 4u.gif , stiprybės
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2007 05 13, 23:55)
NUSIRAMINK, še  4u.gif , suprantu tave labai labai, nes pati planavua mergytę ir gavosi šnipštas  doh.gif , bet ką jau padarysi myliu aš šitą savo leliką taip stipriai, kad man jau nelabai ir svarbu kas  wub.gif , susitaikymui dar turi laiko turi pasistenkt, esi reikalinga savo vyrukams, o ypač šitam mažiausiam, jam gali pasirodyti, kad tu jo nemyli ir nenori, o mes taip pat ir tu žinai, kad tai netiesa  4u.gif , stiprybės

matai tau antras ne trecias doh.gif
Atsakyti
nu tai jo ax.gif , bet manau ,kad jau neberizikuosiu daugiau g.gif
Atsakyti
Pradedu suprasti, kad su tais planavimais išvada tokia - kas turi gimti, tas ir gims.... Nesvarbu kada, ant kurio šono, per kokį mėnulį ar kurią dieną iki O.....
Liūdna angel_sadangel.gif
Atsakyti
QUOTE(DaliaG @ 2007 05 14, 14:58)
Pradedu suprasti, kad su tais planavimais išvada tokia - kas turi gimti, tas ir gims.... Nesvarbu kada, ant kurio šono, per kokį mėnulį ar kurią dieną iki O.....

drinks_cheers.gif tikra tiesa 4u.gif ,matomai buna sutapimai tik g.gif .
Atsakyti
QUOTE(DaliaG @ 2007 05 14, 14:58)

Bet liūdna, tai kodėl? Staigmena dažniausiai džiugina 4u.gif Juk ne į parduotuvę eini apsipirkti-ką nori, tą perki 2.gif clap_1.gif
Atsakyti