Įkraunama...
Įkraunama...

Kai nori susilaukti tam tikros lyties vaikelio

Juk viltis ž0sta paskutinė, o gal ... stiprybės tau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Padūkėlė @ 2007 04 25, 12:22)
Man su abiem kavalieriais taip pilvas buvo visas iššokęs į priekį, kaip kamuoliai, aukšti, o su mergytėm sako būna tokie kaip bačkutės, aplink liemenį susirangę ir žemi, bet kiek čia teisybės nežinau  smile.gif

Oi neteisybe schmoll.gif Pilvo forma prilauso nuo moters dubens kaulu formos, gimdos padeties ir dydzio, vaiko padeties ir pan.
Mano pilvas ilga laika buvo nedidelis ir platus. Liemuo is vis pranyko, nes buvau tokia isplatejusi doh.gif Kitu pilvelis kaip kamuoliukas, o is nugaros kartais nepasakysi kad nestuke.gif , koks liemuo. O as kaip kokia babce, tikrai kaip "pavalgiusi" atrodziau. Pilvas neisikises, nejauciau jokio diskomforto biggrin.gif
Labai anksti ultargarsas parode berniuka.
Antrojo taip pat noreciau berniuko rolleyes.gif , o gal mergaites wub.gif Nesvarbu, svarbiausia kad viskas be koplikaciju praeitu ir gimtu sveikas vaikiukas wub.gif As nusiteikus abejoms lytims.
Ir noreciau, kad pilvelis toks pat butu cool.gif nepastebimas
Atsakyti
Nu nieko sau teorija doh.gif
Pagal visa tai jei man daba parodytu II, tai butu 51% berniukas thumbup.gif
Siaip nesvurba lytis, svarbu, kad tik sveikas ir viskas gerai bigsmile.gif
Bet kazkaip as visa laik svajojau tureti pirma berniuka blush2.gif
Atsakyti
Siandien suzinojau viena buda, kaip susilaukti tos lyties vaikelio, kurios pageidaujam. bigsmile.gif Kadangi neskaiciau visos temos, atsiprasau, jei kas apie tai jau rase. 4u.gif
Zodziu taip biggrin.gif Yra teorija, kad moters kiausineli pirmieji pasiekia Y chromosomas turintys spermatozoidai. Jie atkeliauja iki reikiamos vietos per keleta valandu, ir jeigu tuo metu moteriai vyksta ovuliacija, uzmezgamas vyriskosios lyties vaisius. O X chromosomas turintys spermatozoidai iki kiausinelio keliauja zymiai leciau, 2-3 dienas, bet uztai ir ilgiau gyvybingi islieka, vadinasi, norint susilaukti mergaites, reiketu myletis mazdaug 2 paras pries ovuliacija. rolleyes.gif
Metodas nera simtaprocentinis, bet uztai issiaiskintas moksliskai. tongue.gif Ir kai kam padejo. biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ahimsa @ 2007 05 08, 16:34)
Siandien suzinojau viena buda, kaip susilaukti tos lyties vaikelio, kurios pageidaujam. bigsmile.gif  Kadangi neskaiciau visos temos, atsiprasau, jei kas apie tai jau rase. 4u.gif
Zodziu taip  biggrin.gif Yra teorija, kad moters kiausineli pirmieji pasiekia Y chromosomas turintys spermatozoidai. Jie atkeliauja iki reikiamos vietos per keleta valandu, ir jeigu tuo metu moteriai vyksta ovuliacija, uzmezgamas vyriskosios lyties vaisius. O X chromosomas turintys spermatozoidai iki kiausinelio keliauja zymiai leciau, 2-3 dienas, bet uztai ir ilgiau gyvybingi islieka, vadinasi, norint susilaukti mergaites, reiketu myletis mazdaug 2 paras pries ovuliacija.  rolleyes.gif
Metodas nera simtaprocentinis, bet uztai issiaiskintas moksliskai. tongue.gif Ir kai kam padejo. biggrin.gif  mirksiukas.gif

o is kur zino ,kad pastoja per O ?juk gali pastot ta pacia diena g.gif ,kitoj temoj raso,kad net sergant pastoja g.gif.Tai vadinas moteris gali pastot bet kada ,ne tik per O.
Atsakyti
QUOTE(Kristin @ 2007 05 08, 19:28)
o is kur zino ,kad pastoja per O ?juk gali pastot ta pacia diena g.gif ,kitoj temoj raso,kad net sergant pastoja g.gif.Tai vadinas moteris gali pastot bet kada ,ne tik per O.

Kai kurios gal ir gali pastot bet kada, bet cia tai jau man paciai nedaeina, kaip taip gali but. unsure.gif Girdejau, kad moterims, kuriu ciklas labai ilgas, buna dvi ovuliacijos per menesi.. g.gif Bet, kiek man zinoma, statistiskai visgi daugiausia yra tokiu moteru, kurioms ovuliacija buna viena karta per menesi ciklo viduryje. Pvz., as asmeniskai tai jauciu, kada man vyksta ovuliacija, nes lygiai ciklo vidury tempia pilvo apacia. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristin @ 2007 05 08, 19:28)

Na jau tokių stebuklų tai tikrai nebūna. biggrin.gif Pastoti galima tik per tą mažutį laikotarpį nuo ovuliacijos keletą dienų (analogiškai ir tais retais atvejais, jei būna kelios ovuliacijos). O kad spermatozoidai gali palaukti iki 6 dienų - tai čia kitas dalykas ir jei ovuliacija įvyksta plg. anksti, nieko keista, kad pastoti įmanoma pasimylėjus ir per mėnesines.

Visos temos neskaičiau, bet mano žiniomis MOKSLINIŲ įrodymų, kad vienaip ar kitaip įmanoma pasirinkti kūdikio lyti, bent kol kas tikrai nėra. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Smalsutė_: 11 gegužės 2007 - 14:22
QUOTE(jutute @ 2007 05 04, 18:31)
Juk viltis ž0sta paskutinė, o gal ... stiprybės tau wub.gif

sveikos mergytes blush2.gif man tai ir liudna ir geda doh.gif doh.gif doh.gif taip buvau isitikinus kad mergyte bet ir privaciam sake kad berniukas doh.gif doh.gif doh.gif tad patarkit kaip susitaikyt su savo svajones suduzimu doh.gif doh.gif doh.gif [nes tiek metu planavau doh.gif doh.gif doh.gif ] o stai auginsiu trecia berna ir zinau kad ketvirto nebus nes viska daba isbandziau doh.gif doh.gif doh.gif ziunau kad taip neturi but bet tiesiog zliumbiu antra diena ir nezinau kaip pamirst savo svajone doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2007 05 11, 14:20)
Na jau tokių stebuklų tai tikrai nebūna. biggrin.gif Pastoti galima tik per tą mažutį laikotarpį nuo ovuliacijos keletą dienų (analogiškai ir tais retais atvejais, jei būna kelios ovuliacijos). O kad spermatozoidai gali palaukti iki 6 dienų - tai čia kitas dalykas ir jei ovuliacija įvyksta plg. anksti, nieko keista, kad pastoti įmanoma pasimylėjus ir per mėnesines.

Visos temos neskaičiau, bet mano žiniomis MOKSLINIŲ įrodymų, kad vienaip ar kitaip įmanoma pasirinkti kūdikio lyti, bent kol kas tikrai nėra. 4u.gif

Nu as nezinau, as skaiciau kitoj temoj kur mamos rase,kad pastojo per sirgima, tai del to man ir idomu g.gif bet kazkaip netikiu ,kas sperma gyvena 6 d rolleyes.gif

QUOTE(MALUMA @ 2007 05 11, 15:45)
sveikos mergytes blush2.gif man tai ir liudna ir geda doh.gif doh.gif doh.gif taip buvau isitikinus kad mergyte bet ir privaciam sake kad berniukas doh.gif doh.gif doh.gif tad patarkit kaip susitaikyt su savo svajones suduzimu doh.gif doh.gif doh.gif [nes tiek metu planavau doh.gif doh.gif doh.gif ] o stai auginsiu trecia berna ir zinau kad ketvirto nebus nes viska daba isbandziau doh.gif doh.gif doh.gif ziunau kad taip neturi but bet tiesiog zliumbiu antra diena ir nezinau kaip pamirst savo svajone doh.gif doh.gif doh.gif

MALUMA vargsiuke unsure.gif wub.gif , neliudek taip, net nezinau kaip tave paguost verysad.gif .Atsimenu ir as labai verkiau kai suzinojau,kad bus berniukas.Buvau isitikinus,kad mergaite, viska pirkau tik mergaitiska doh.gif ,bet......
Bet pamatysi,greit praeis liuddesys ir viskas bus gerai wub.gif thumbup.gif ,labai lauksi ir mylesi savo maziuka wub.gif
O gal veliau ir sesute bus wub.gif
Atsakyti
MALUMA laikykis, nes ir man taip buvo...žliumbiau, žliumbiau ir nieko daugiau nenorėjau verysad.gif verysad.gif verysad.gif ..bet viskas praėjo ir dabar džiaugiuosi, kad jis sveikutis mirksiukas.gif ...suprantu, kad tai tik žodžiai, juk širdžiai neįsakysi... wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
MALUMA, perskaičiau kažkaip netyčia visą temą - nepegyvenk taip, svarbiausia nebeverk, juk tavo mažutis jau visas žmogutis, viską jis jaučia ir kartu su tavim liūdi... aišku čia niekas dabar nepadės, jokie žodžiai, padės tik tai, kai atkeliaus į pasaulį Tavo mažylis, ir kai jis augs, su kiekviena diena vis jį labiau mylėsi wub.gif Juk kai kada sūnūs būna daug artimesni savo motinoms, taigi stenkis ir auklėk juos taip, kad džiaugtumeis ir didžiuotumeis, užauginusi tris toookius sūnus, kuriems mama - yra pats brangiausias žmogus pasaulyje mirksiukas.gif
Aš irgi turiu sūnelį, labai svajoju apie antrą mergytę, bet kaip bus, tai tikrai nežinia, pas vyrą giminėj vien vyrai doh.gif Tai, jei nepavyks, tikrai stengsiuosi, kad savo sūnums būčiau labai artima smile.gif

QUOTE(Kristin @ 2007 05 11, 19:14)
Nu as nezinau, as skaiciau kitoj temoj kur mamos rase,kad pastojo per sirgima, tai del to man ir idomu g.gif bet kazkaip netikiu ,kas sperma gyvena 6 d rolleyes.gif

Gyvena mirksiukas.gif
Čia yra straipsnis:
straipsnis
Atsakyti
QUOTE(DaliaG @ 2007 05 11, 20:06)
MALUMA, perskaičiau kažkaip netyčia visą temą - nepegyvenk taip, svarbiausia nebeverk, juk tavo mažutis jau visas žmogutis, viską jis jaučia ir kartu su tavim liūdi... aišku čia niekas dabar nepadės, jokie žodžiai, padės tik tai, kai atkeliaus į pasaulį Tavo mažylis, ir kai jis augs, su kiekviena diena vis jį labiau mylėsi wub.gif Juk kai kada sūnūs būna daug artimesni savo motinoms, taigi stenkis ir auklėk juos taip, kad džiaugtumeis ir didžiuotumeis, užauginusi tris toookius sūnus, kuriems mama - yra pats brangiausias žmogus pasaulyje  mirksiukas.gif
Aš irgi turiu sūnelį, labai svajoju apie antrą mergytę, bet kaip bus, tai tikrai nežinia, pas vyrą giminėj vien vyrai doh.gif Tai, jei nepavyks, tikrai stengsiuosi, kad savo sūnums būčiau labai artima smile.gif
Gyvena mirksiukas.gif
Čia yra straipsnis:
straipsnis

aciu mergaites uz paguoda bet dar nezinau is kur jegu rast persiorentuot doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti