Įkraunama...
Įkraunama...

Kai nori susilaukti tam tikros lyties vaikelio

Maluma, nenusimink anksčiau laiko, gal dar ir bus ta mergytė mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Padūkėlė: 01 gegužės 2007 - 07:41
QUOTE(Padūkėlė @ 2007 05 01, 08:41)
Maluma, nenusimink anksčiau laiko, gal dar ir bus ta mergytė  mirksiukas.gif

bet jus neisivaizduojat ka reiskia laukt [nelabai daug kam apsirinka doh.gif ].jei butu netyciuks tai galva duociau kad bernas bet daba netikiu blush2.gif blush2.gif blush2.gif .be to pasitikiu Dievu .[esu tikinti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(MALUMA @ 2007 04 29, 09:08)
bet zinai kaip dabar baisu  doh.gif  siaip as vaiku jau nenorejau  schmoll.gif  tik labai jau svajone reikejo igyvendint ir bac    doh.gif  nu dar tikiuosi kad privaciam po poros savaiciu pralinksmins  blush2.gif  pranesiu kaip seksis  blush2.gif  o tau aciu uz palaikyma kurio man tikrai reik  blush2.gif

suprantu tave, nenusimink labai, sužinosi kas kai gims wub.gif , aš tikiu, kad tau viskas bus thumbup.gif , ir tu turėsi išsvajotą mergytę 4u.gif , laikau kumštukus
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2007 05 01, 23:47)
suprantu tave, nenusimink labai, sužinosi kas kai gims  wub.gif , aš tikiu, kad tau viskas bus  thumbup.gif , ir tu turėsi išsvajotą mergytę  4u.gif , laikau kumštukus

aciu uz palaikyma blush2.gif
Atsakyti
Ir as svajojau apie berniuka,net minties neturejau,kad mergyte,ir bac-dukra antra biggrin.gif .Kaip sakoma zmogus planuoja,o dievulis patvarko tongue.gif .Uz tai dabar turiu mergyte arsesne uz bet koki berniuka doh.gif
Atsakyti
MALUMA o ka tau kinieciu ir rusiska lentele pagal krauja rodo berniuka ar mergaite?
Atsakyti
QUOTE(ariel @ 2007 05 03, 06:11)
MALUMA  o ka tau kinieciu ir rusiska lentele pagal krauja rodo berniuka ar mergaite?

man beveik viskas mazyle rode bet as jais netikiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif friends.gif turiu sūneli- pupuliuką wub.gif

Dar neplanuojam stipriai bet jau pradedu po truputi norėti mergaitės. ax.gif blush2.gif

Sveikinu Maluma ir kitas mamytes kam pavyko pastoti. 4u.gif bigsmile.gif bye1.gif lens.gif

Tai susumuoju ką čia sužinojau: Norint mergaitės flirt.gif reikia:
*vartoti daugiau kalcio ir magnio
*apsiplauti acto tirpaliuku (baisu cool.gif )
* reikia smileysex.gif mylėtis 2-3 dienas prieš ovuliaciją
* tinka misionieriaus poza, geriau moteriainepajuntant orgazmo
* Pagal krauo atsinaujinimo teoriją naujesnis turėtų būti mamos čia
*ir galima pažiūrėti čia kiniečių monus (man pasitvirtino tik kiniečiai)
*jei giminėj daug mergaičių irgi galima tikėtis
* Mėnulio kelionė per ženklus

Aišku kas begimtų vistiek džiaugčiausi mirksiukas.gif smile.gif daug dalykų nemūsų valioje.

Tai va tiek čia sužinojau , mergaičių planuotojos jei žinot daugiau, paplildykit sarašiuką please, nes tem plati viskas išsisklaidę, ačiū 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(gutė* @ 2007 05 04, 06:35)
Sveikutės 4u.gif friends.gif  turiu sūneli- pupuliuką wub.gif

Dar neplanuojam stipriai bet jau pradedu po truputi norėti mergaitės. ax.gif  blush2.gif

Sveikinu Maluma ir kitas mamytes kam pavyko pastoti. 4u.gif  bigsmile.gif  bye1.gif  lens.gif 

Tai susumuoju ką čia sužinojau: Norint mergaitės flirt.gif reikia:
*vartoti daugiau kalcio ir magnio
*apsiplauti acto tirpaliuku (baisu  cool.gif )
* reikia smileysex.gif mylėtis 2-3 dienas prieš ovuliaciją
* tinka misionieriaus poza,  geriau moteriainepajuntant orgazmo 
* Pagal krauo atsinaujinimo teoriją naujesnis turėtų būti mamos čia
*ir galima pažiūrėti čia kiniečių monus (man pasitvirtino tik kiniečiai)
*jei giminėj daug mergaičių irgi galima tikėtis
* Mėnulio kelionė per ženklus

Aišku kas begimtų vistiek džiaugčiausi mirksiukas.gif  smile.gif daug dalykų nemūsų valioje.

Tai va tiek čia sužinojau , mergaičių planuotojos jei žinot daugiau, paplildykit sarašiuką please, nes tem plati viskas išsisklaidę, ačiū 4u.gif

nu neblogai bet pirmam etape buvo maldos Dievui o del rugsties tai jei ovuliac. greit tinka o jei pora dienu reiks palaukt ir x ir y zus blush2.gif
Atsakyti
GUTE, nu cia idomiai tu parasei bigsmile.gif as pasitikrinau pagal tuos kinieciu ir kraujo atsinaujinima, tai man "gresia" mergyte wub.gif

Atsakyti
QUOTE(MALUMA @ 2007 04 29, 09:08)
bet zinai kaip dabar baisu  doh.gif  siaip as vaiku jau nenorejau  schmoll.gif  tik labai jau svajone reikejo igyvendint ir bac    doh.gif  nu dar tikiuosi kad privaciam po poros savaiciu pralinksmins  blush2.gif  pranesiu kaip seksis  blush2.gif  o tau aciu uz palaikyma kurio man tikrai reik  blush2.gif

Ir aš tave MALUMA palaikau, nes aš tą jausmą esu patyrusi, labai norėjau mergaitės ir pasakė gydytoja, kad berniukas negalėjau susitaikyti su tuo... schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif , netikėjau, ėjau ir privačiai, bet visur sakė kad berniukas,net kai pagimdžiau paklausiau kas gimė....taip jau yra ir nieko nepakeisi,nes viskas priklauso nuo dievo...o taip norėtųsi geriausio...nors jau dabar viskas man jau praėjo ir mano mažiukui jau du metukai,visi kai pamato sako..oi koks gražus, kaip mergaitė,jis mano kopija,labai aš jį myliu,bet jie nežino, kad tai buvo mano svajonė,kuri neišsipildė...tikiuosi pabandyti dar kartą, gal Dievas pasigailės ir manęs... g.gif
Tau linkiu sėkmės ir stiprybės, laikykis... wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jutute @ 2007 05 04, 15:47)
Ir aš tave MALUMA palaikau, nes aš tą jausmą esu patyrusi, labai norėjau mergaitės ir pasakė gydytoja, kad berniukas negalėjau susitaikyti su tuo... schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif , netikėjau, ėjau ir  privačiai, bet visur sakė kad berniukas,net kai pagimdžiau paklausiau kas gimė....taip jau yra ir nieko nepakeisi,nes viskas priklauso nuo dievo...o taip norėtųsi geriausio...nors jau dabar viskas man jau praėjo ir mano mažiukui jau du metukai,visi kai pamato sako..oi koks gražus, kaip mergaitė,jis mano kopija,labai aš jį myliu,bet jie nežino, kad tai buvo mano svajonė,kuri neišsipildė...tikiuosi pabandyti dar kartą, gal Dievas pasigailės ir manęs... g.gif
Tau linkiu sėkmės ir stiprybės, laikykis... wub.gif  wub.gif  wub.gif

matai tu esi geresnej situacijoj blush2.gif dar trecia galesi megint nors as jau nebezinau kaip reiktu tai daryt nes jokiu klaidu nepadariau doh.gif todel ir liudna bet dar turiu truputuka vilties kad Dievulis pagailes doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti