Įkraunama...
Įkraunama...

Kai nori susilaukti tam tikros lyties vaikelio

Maluma, ar jau žinot, kas jūsų pilvelyje gyvena? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gitap @ 2007 04 27, 18:51)
Maluma, ar jau žinot, kas jūsų pilvelyje gyvena? smile.gif

kol kas dar [negaliu patiket g.gif ]neaisku.dabar eisiu privaciai tik del lyties uz poros savaiciu tai pranesiu blush2.gif
Atsakyti
gine visa nestuma sake, kad neaisku kas, nes nusisukes lelius biggrin.gif tik is pilvo sprende, kad berniukas 4u.gif
Papildyta:
O tau neaisku del lyties, nes nemate? ar dar net neziurejo? jei nemate, tai beveik garantuoju, kad mergytes laukies 4u.gif dazniausiai taip buna, kai sako, kad nesimato biggrin.gif Pradziuginau? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabimile @ 2007 04 27, 21:30)
gine visa nestuma sake, kad neaisku kas, nes nusisukes lelius biggrin.gif  tik is pilvo sprende, kad berniukas 4u.gif
Papildyta:
O tau neaisku del lyties, nes nemate? ar dar net neziurejo? jei nemate, tai beveik garantuoju, kad mergytes laukies 4u.gif dazniausiai taip buna, kai sako, kad nesimato biggrin.gif Pradziuginau? smile.gif

tai kad ne schmoll.gif lyg berna mate bet kita diena nulekiau privaciai [nes netikiu doh.gif ] tai sake kad dar tikrai neaisku blush2.gif po dvieju savaiuciu dar eisiu bet jau baisiai jauciuos sakes doh.gif doh.gif doh.gif tiek laiko planuota,tiek ziniu tiek visokiu bla bla pridaryta doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Aisku... verysad.gif Nu tu nesinervuok ir tikekis geriausio 4u.gif Nors kaip sako, ko labai nori, tai negausi... verysad.gif mes va irgi norejom labai, bet....dvi mergickos vietoj bachuriuko biggrin.gif nors as tai nesigailiu! Man mergytes dar geriau.... rolleyes.gif Paskaitytu dabar mano vyras.... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabimile @ 2007 04 28, 09:57)
Aisku... verysad.gif Nu tu nesinervuok ir tikekis geriausio 4u.gif  Nors kaip sako, ko labai nori, tai negausi... verysad.gif  mes va irgi norejom labai, bet....dvi mergickos vietoj bachuriuko biggrin.gif  nors as tai nesigailiu! Man mergytes dar geriau.... rolleyes.gif  Paskaitytu dabar mano vyras.... lotuliukas.gif

bet supranti netikiu ir viskas doh.gif nu t.b. mergyte doh.gif kiek buna kad suklysta tie echo doh.gif
Atsakyti
Suklysta tai tikrai! mano draugei echo tris kartus sake mate berniuka! net i nesciosios kortele jau buvo yrase, kad lytis vyriska. ir pasake, kad varda jau tik berniukui rinktu, o gime mergyte 4u.gif Ji sake, jei butu per gimdyma gavus narkoze, tai netiketu, kad jos vaikas, nes tikrai jau tikejo, kad bus berniukas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabimile @ 2007 04 28, 13:46)
Suklysta tai tikrai! mano draugei echo tris kartus sake mate berniuka! net i nesciosios kortele jau buvo yrase, kad lytis vyriska. ir pasake, kad varda jau tik berniukui rinktu, o gime mergyte 4u.gif  Ji sake, jei butu per gimdyma gavus narkoze, tai netiketu, kad jos vaikas, nes tikrai jau tikejo, kad bus berniukas biggrin.gif

bet zinai kaip dabar baisu doh.gif siaip as vaiku jau nenorejau schmoll.gif tik labai jau svajone reikejo igyvendint ir bac doh.gif nu dar tikiuosi kad privaciam po poros savaiciu pralinksmins blush2.gif pranesiu kaip seksis blush2.gif o tau aciu uz palaikyma kurio man tikrai reik blush2.gif
Atsakyti
laikykis, nesinervuok ir laukiam naujienu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MALUMA @ 2007 04 28, 07:51)
tai kad ne  schmoll.gif  lyg berna mate bet kita diena nulekiau privaciai [nes netikiu  doh.gif  ] tai sake kad dar tikrai neaisku  blush2.gif  po dvieju savaiuciu dar eisiu bet jau baisiai jauciuos sakes  doh.gif  doh.gif  doh.gif  tiek laiko planuota,tiek ziniu tiek visokiu bla bla pridaryta  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Zinau ta jausma doh.gif unsure.gif
Atsakyti
Maluma, o man įdomu kaip tu planavai: ar prauseisi tuo actu tirpalu, kuris ten atseit 100 proc., kad mergytė, ar prieš O ir tt. O šiaip tas echo tai šešėlių mokslas, neverta tikėt labai. Mano draugė kai laukėsi trečio jau taip garantavo, kad berniukas (dvi paneles jau turėjo), kad sakė garantuotai tikrai, bac ir gimė mergaitė, tai vyrui labai šokas buvo, nuliūdo vargšelis, taip norėjo to sūnelio
Atsakyti
QUOTE(Padūkėlė @ 2007 04 30, 09:57)
Maluma, o man įdomu kaip tu planavai: ar prauseisi tuo actu tirpalu, kuris ten atseit 100 proc., kad mergytė, ar prieš O ir tt. O šiaip tas echo tai šešėlių mokslas, neverta tikėt labai. Mano draugė kai laukėsi trečio jau taip garantavo, kad berniukas (dvi paneles jau turėjo), kad sakė garantuotai tikrai, bac ir gimė mergaitė, tai vyrui labai šokas buvo, nuliūdo vargšelis, taip norėjo to sūnelio

O MANISKIS NORI MAZYLES blush2.gif O DEL ACTO JEI KELIOS DIENOS PRIES OVULIAC. TAI JIS NETINKA MNES RUGSTIS NAIKINA VISKA blush2.gif O ISEJO 3 DIENOS IKI OVULIAC. IR MAISTA DERINAU ILGAI IR VITAMINUS GERIAU IR ANT SONO GULEJAU IR VYRA KAMAVAU IR NET NEZINAU KA GALVOT doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti