Matau turi dvi paneles, ar planavai antrą?
Nu tas planavimas tai toks, kad jau norejom antro ir nebenaudojom jokiu apsisaugojimo priemoniu lyties neplanavom va dabar jau noretume pagranduko- berniuko, tai domiuos visur kaip ji pasigamint
Papildyta:
O tau turbut atvirksciai? Mergytes noretusi?
Papildyta:
O tau turbut atvirksciai? Mergytes noretusi?
Aš tai labai norėčiau dukrytės o jums atitinka tinklapyje forumok.ru opredelenyje pola (nemoku įkelt nuorodos ) man tai atitinka, ir tėvus išbandžiau, ir senelius - pagal planą , arba tam ill.ru, kur pagal mėnesius. Sakau gal tikrai yra tiesos, kas čia žino, nors protu tai nelabai suvokiama
QUOTE(Padūkėlė @ 2007 04 25, 15:16)
Aš tai labai norėčiau dukrytės o jums atitinka tinklapyje forumok.ru opredelenyje pola (nemoku įkelt nuorodos ) man tai atitinka, ir tėvus išbandžiau, ir senelius - pagal planą , arba tam ill.ru, kur pagal mėnesius. Sakau gal tikrai yra tiesos, kas čia žino, nors protu tai nelabai suvokiama
man tai neatitinka
o as tokio net nezinau parasyk tiksliau adresa, paziuresiu siap tai tam kinieciu arba tam malefemale tai man neatitinka ir tevus ir drauges patikrinau tai netinka tam kinieciu tai viskas atvirksciai http://ill.ru/cgi-bi...m.malefemale.pl o kinieciu neturiu
http://forumok.ru/who.html , o kinieciu tai man irgi abi mergaites rodo
Papildyta:
Naktibalda, o tau abejuose neatitinka?
Papildyta:
Naktibalda, o tau abejuose neatitinka?
Tam malefemale jaunele tinka, o vyresne rodo, kad 83 procentai turejo but berniukas ir kaip kazkuri jau pastebejo, tai nesvarbu kuriuos metus leliui gamint ivesi, vistiek ta pacia lentele ismeta
pabandziau ta forumok, tai irgi neatitiko
QUOTE(Gabimile @ 2007 04 25, 14:15)
Man tai panasu i mergyte
Is tikruju mergyte O gydytoja kuri prieme gimdyma garantavo, kad berniukas! sake jau pilvas tai tikrai vyriskas ir se tau, kad nori
QUOTE(Gabimile @ 2007 04 26, 17:59)
Is tikruju mergyte O gydytoja kuri prieme gimdyma garantavo, kad berniukas! sake jau pilvas tai tikrai vyriskas ir se tau, kad nori
man tai irgi panasu i berniuka buvo o ji zinojo kad mergyte ar jai gine sake kad bernas