Įkraunama...
Įkraunama...

Kai nori susilaukti tam tikros lyties vaikelio

QUOTE(indrutee @ 2007 11 27, 22:29)
darosi idomu  lotuliukas.gif  reiks pasekt tave ka tu ten istikro pagimdysi wink.gif tongue.gif

Aha ir man įdomu tongue.gif gerai būtų jei suklydo g.gif nors visi kas pamato mano nestuke.gif pagal išorinius požymius sako nepanaši į berniuką ir psio biggrin.gif bet genetikai turbūt nebūna kad suklysta schmoll.gif na kas bus tą ir krykštysim doh.gif o planavimus tada pasiųsiu velniop irnesakyk.gif nes šitaip kruopščiai mergaitę juvelyrinom irrrrrrr doh.gif lotuliukas.gif pranešiu tikrai ar verta planuoti šiuo būdu ar ne rolleyes.gif
Atsakyti
Aš jau laukiau iš tavęs žinių, gal jau žinai...
na gal dar šansų yra, o jei ne, būsi puiki 4 sūnų mama wub.gif
aš tai pagalvojau turint 3 sūnūs tai ir 4tas gal jau ir geirau sūnus, viskas yra iš anksčiau, ir jau įprasta auginti, aišku gal ir norisi pabandyt kitką, bet.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lina444 @ 2007 11 27, 21:45)
Aha ir man įdomu  tongue.gif  gerai būtų jei suklydo  g.gif  nors visi kas pamato mano  nestuke.gif  pagal išorinius požymius sako nepanaši į berniuką ir psio  biggrin.gif bet genetikai turbūt nebūna kad suklysta  schmoll.gif  na kas bus tą ir krykštysim  doh.gif  o planavimus tada pasiųsiu velniop  irnesakyk.gif  nes šitaip kruopščiai mergaitę juvelyrinom irrrrrrr  doh.gif  lotuliukas.gif  pranešiu tikrai ar verta planuoti šiuo būdu ar ne  rolleyes.gif

klysta ypač kai dar nedidelis nėštumas, žinau vieną savo rate ,kuriai genetikai sakė berniukas, o po to paaiškėjo ,kad mergytė mirksiukas.gif
Atsakyti
man genetikai kai pirma kart 16sav pasake kad bus berniukas taip ir gime berniukas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2007 11 27, 23:48)
Aš jau laukiau iš tavęs žinių, gal jau žinai...
na gal dar šansų yra, o jei ne, būsi puiki 4 sūnų mama  wub.gif
aš tai pagalvojau turint 3 sūnūs tai ir 4tas gal jau ir geirau sūnus, viskas yra iš anksčiau, ir jau įprasta auginti, aišku gal ir norisi pabandyt kitką, bet..  ax.gif

jo aš jau rašiau anksčiau kai tik apsilankiau pas genetikus blush2.gif tikėsiu tuo šansu iki paskutinės minutės net vis save bandau raminti paimdama savo BT ir vis pagalvodama pastojau dvi dienos iki O ir pagal visas lenteles rodo mergaitę ir pagal kraujo atsinauj.. betttttttttt doh.gif

QUOTE(Naktibalda @ 2007 11 28, 00:09)
klysta ypač kai dar nedidelis nėštumas, žinau vieną savo rate ,kuriai genetikai sakė berniukas, o po to paaiškėjo ,kad mergytė  mirksiukas.gif

na norėčiau kad būtų suklydę bet negaliu pasmerkti jei ten ir ketvirtas berniukas vistiek labai myliu ir labai laukiu jau net žydrus drabužėlius pradėjau pirkti wub.gif

QUOTE(indrutee @ 2007 11 28, 00:23)
man genetikai kai pirma kart 16sav pasake kad bus berniukas taip ir gime berniukas  wub.gif

tai man turbūt irgi nesuklydo nes buvau kaip buvo 18 sav.. na dar eisiu nėštumo pabaigoj ant trimačio 3D privačiai tai va tada sakėm patikėsim nes matysis kaip ant delno ką turi tarp kojyčių ax.gif
Atsakyti
O kas man galetu padeti apskaiciuoti pagal ta kraujo atsinaujinama? doh.gif Noretume su vyru berniuko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(enrikyte @ 2007 11 18, 00:37)
Sveikos planuojančios mergytės. nestuke.gif  Man pasisekė turiu tai ką norėjau turėti nuo vaikystės. thumbup.gif  Visada visiems sakydavau dar būdama mergaitė kad turėsiu du sūnelius ir dukrytę. Kai laukiausi pirmo ir antro net abejonių nekilo, kad ne sūnūs.  schmoll.gif O prieš daugiau kaip metus pradėdama planuoti dukrytę ryte rijau visą informaciją, kaip būtent ją pasidaryti. Beje pavyko tik iš ketvirto mėnesio, vyras dabar juokauja žinai sako juvelyro darbas reikalauja laiko. tongue.gif net nežinau ar koks būdas pasitvirtino. Būdas kurį vienintelį tom dienom išbandžiau tai dažnai ir iki ovulaicijos. Bet tikrai nesitikėjau kad užkibs tą mėnesį, nes sulaukėm svečių, vyras truputį pasivaišinojavascript:add_smilie(":girtas")
alc.gif ir nieko nedarėm.javascript:add_smilie(":sex")
smileysex.gif Bet pasirodo kad tada ir užkibo. Visada jaučiau kad nešioju mergytę. wub.gif  Ir nėštumas skyrėsi kaip diena nuo nakties. Abu pirmi nėštumai buvo identiški, o šis visai kitoks. O genetikos centre patvirtino kad mergaitė tai dar begulint ant tos sofkės pas daktarę iš džiaugsmo man nuriedėjo didelė ašara.  biggrin.gif Va guli mano mergytė jau du mėnesiukai šalia manęs. Linkiu ir jums kad svajonės išsipildytų. ax.gif  wub.gif

Sveikinu 4u.gif Smagu, mes irgi antros dukrytės norėtume, bet dar gal po kokių metelių ax.gif
O kelinta buvo ciklo diena (ir iš kokio ilgumo ciklo), kai dukrytę pagaminot? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugniukė @ 2007 11 28, 15:16)
Sveikinu 4u.gif Smagu, mes irgi antros dukrytės norėtume, bet dar gal po kokių metelių ax.gif
O kelinta buvo ciklo diena (ir iš kokio ilgumo ciklo), kai dukrytę pagaminot? smile.gif

sveikutes planuotojos 4u.gif man absoliuciai viskas rode kad mergyte[ir isoriniai ir vidiniai pozymiai ir net zvaigzdes blush2.gif [idomiausia kad vienai forumietei kaip ji sako padejau sukonstruot mergyte savo pamokymais blush2.gif . dabar domiuosi rusu apskaiciavimais g.gif kam idomu paziurekit mano temoj turiu 3 berniukus noriu mergytes blush2.gif
Atsakyti
Maluma, o tai si karta tavo kraujas buvo sviezesnis ir gime berniukas? Skaiciau, kad visus kitus budus isbandei, bet, ar ir kraujas TAVO sviezesnis buvo?
Atsakyti
QUOTE(nerko @ 2007 11 26, 19:31)
na ziuresim kaip cia bus, pirma gimdziau 2005 ir gavosi mergaite smile.gif jei dabar gautusi berniukas, tai mums sitas metodas veikia smile.gif
siaip suzinojau, kad mano puske, uz mane gerokai vyresne tai ir gimde pagal tokius paskaiciavimus, tai kaip norejo taip ir gavo smile.gif

Laba,cia matu, kad labai idomiai kalbat, na tai ir man aktualu. Bet ar ne atvirksciai yra, moters kraujas keiciasi kas 4, o vyro kas 3 metai? Mano drauge lyg taip skaiciavo, tai jai atitinka smile.gif

Beje, kada jus mergelikes i pokalbius uzsukat ax.gif As vis kai uzeinu, tai nieko nera ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo melynajura: 29 lapkričio 2007 - 14:51
QUOTE(MALUMA @ 2007 11 28, 15:19)
sveikutes planuotojos 4u.gif  man absoliuciai viskas rode kad mergyte[ir isoriniai ir vidiniai pozymiai ir net zvaigzdes  blush2.gif [idomiausia kad vienai forumietei kaip ji sako padejau sukonstruot mergyte savo pamokymais  blush2.gif . dabar domiuosi rusu apskaiciavimais  g.gif  kam idomu paziurekit mano temoj turiu 3 berniukus noriu mergytes blush2.gif

gal temos nuorodėlę galima blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(melynajura @ 2007 11 29, 15:43)
Laba,cia matu, kad labai idomiai kalbat, na tai ir man aktualu. Bet ar ne atvirksciai yra, moters kraujas keiciasi kas 4, o vyro kas 3 metai? Mano drauge lyg taip skaiciavo, tai jai atitinka smile.gif
Beje, kada jus mergelikes i pokalbius uzsukat ax.gif As vis kai uzeinu, tai nieko nera  ax.gif

O kas kada lotuliukas.gif As tai isviso nelabai gaudausi tuose skaiciavimuose doh.gif Noreciau apskaiciuoti- ar imanoma mums su vyru berniuko susilaukti? ax.gif
Atsakyti