Sveikos planuojančios mergytės. Man pasisekė turiu tai ką norėjau turėti nuo vaikystės. Visada visiems sakydavau dar būdama mergaitė kad turėsiu du sūnelius ir dukrytę. Kai laukiausi pirmo ir antro net abejonių nekilo, kad ne sūnūs. O prieš daugiau kaip metus pradėdama planuoti dukrytę ryte rijau visą informaciją, kaip būtent ją pasidaryti. Beje pavyko tik iš ketvirto mėnesio, vyras dabar juokauja žinai sako juvelyro darbas reikalauja laiko. net nežinau ar koks būdas pasitvirtino. Būdas kurį vienintelį tom dienom išbandžiau tai dažnai ir iki ovulaicijos. Bet tikrai nesitikėjau kad užkibs tą mėnesį, nes sulaukėm svečių, vyras truputį pasivaišinojavascript:add_smilie(":girtas")
ir nieko nedarėm.javascript:add_smilie(":sex")
Bet pasirodo kad tada ir užkibo. Visada jaučiau kad nešioju mergytę. Ir nėštumas skyrėsi kaip diena nuo nakties. Abu pirmi nėštumai buvo identiški, o šis visai kitoks. O genetikos centre patvirtino kad mergaitė tai dar begulint ant tos sofkės pas daktarę iš džiaugsmo man nuriedėjo didelė ašara. Va guli mano mergytė jau du mėnesiukai šalia manęs. Linkiu ir jums kad svajonės išsipildytų.
QUOTE(auruciukasss @ 2007 11 13, 22:37)
sveikutes,kaip smagu cia pas jus gaila kad nevisada norai su realybe sutampa,as ir pati labai labai mergytes noreciau,bet kaip jau bus taip,svarbu kad butu bet dazniausiai visad priesingai atsitinka nei nori viena drauge pirmo kai laukes taip apie mergyte svajojo,nors buvo pasakyta kad tikrai berniukas bus,batukus rozinius nupirko sake "tik vienus jei kartais apsigavo" ir va,berniuka augina o kolege pirma mergyte turejo,antro leliaus kai laukes jau taip vyruko norejo kad oj oj...dar ir daktarai sake kad slepiasi bet greiciausiai berniukas,tai pripirko sliauztinuku zydru,kepuryciu ir tt ir va,antra panele turi,va taip vat va as nesupykciau jei butu pas mane dvynukai berniukas ir mergyte,kompromisas mano norams
Ziuriu mergaites susitiname ne tik nebelaukianciu MM temeleje
As tai pasakysiu taip:aisku svarbiausia , kad vaikelis sveikas butu Kai laukiesi pirmo vaiko, tikrai nesvarbu, kokios lyties. As visuomet svajojau, kad pas mane bus pirma mergaite, kuri paskui bus mano pagalbininke, o antras sunelis . Dabar aisku mano vyras labai nori berniuko, net po man i pilvuka sako-na sperm su Y chromosoma, keliaukite greiciau Aisku, as jo paklausiu, kas jei vel mergaite? Sako, na ka mylesime ir mergaite ir lauksime trcio
turiu berniuka antras nesvarbu kas bus svarbu kad tureciau
Sveikos, mergytes,
As pirma panele turiu, tai butu faina dabar broliuka jai suorganizuoti
Na, bet aisku, svarbiausia turet sveika, rubuiliuka, guvu vaikiuka
As pirma panele turiu, tai butu faina dabar broliuka jai suorganizuoti
Na, bet aisku, svarbiausia turet sveika, rubuiliuka, guvu vaikiuka
QUOTE(jutute @ 2007 05 04, 15:47)
Ir aš tave MALUMA palaikau, nes aš tą jausmą esu patyrusi, labai norėjau mergaitės ir pasakė gydytoja, kad berniukas negalėjau susitaikyti su tuo... , netikėjau, ėjau ir privačiai, bet visur sakė kad berniukas,net kai pagimdžiau paklausiau kas gimė....taip jau yra ir nieko nepakeisi,nes viskas priklauso nuo dievo...o taip norėtųsi geriausio...nors jau dabar viskas man jau praėjo ir mano mažiukui jau du metukai,visi kai pamato sako..oi koks gražus, kaip mergaitė,jis mano kopija,labai aš jį myliu,bet jie nežino, kad tai buvo mano svajonė,kuri neišsipildė...tikiuosi pabandyti dar kartą, gal Dievas pasigailės ir manęs...
Tau linkiu sėkmės ir stiprybės, laikykis...
Tau linkiu sėkmės ir stiprybės, laikykis...
Laba, cia taip idomiai diskutuojat ir plepat , norejau paklausti, o kaip su tuo kinieciu kalendorium rodo data kada pastoti reikia, ar kas jau gims ta diena
Jei ka tai parasykit, mat norim planuoti vaikeli, gerai, kad butu berniukas melynajura@one.lt aciu
QUOTE(rita.gs @ 2007 10 25, 21:38)
Vyro kraujas: 29x12+1=349/48=7.2708. 0.2708x48=12.9984
Tavo kraujas: 29x12+4=352/36=9.7777. 0.7777x36=27.9972.
Vyro sviezesnis, tai turetu but berniukas
Ta pati galima ir ne formule skaiciuot. Vyro kraujas atsinaujina kas 4 metus, moters kas 3. Tai reiskia, tavo vyro kraujas atsinaujino tokiais metais: 1978, 1982, 1986, 1990, 1994, 1998, 2002, 2006. Dabar 2007 spalis, tai nuo paskutinio atsinaujinimo praejo metai ir 1 menuo = 13 menesiu (pagal formule 12.9984 menesiu). Vyro kraujas atsinaujins 2010 metais. Tavo kraujas atsinaujino tokiais metais 1978, 1981,1984,1987,1990,1993,1996,1999, 2002, 2005. Dabar 2007 spalis, todel nuo paskutinio atsinaujinimo praejo 2 metai ir 4 menesiai = 26 menesiai. Tavo kraujas atsinaujins 2008 metais. Taigi iki 2008.06 turetu but berniukas, nes vyro kraujas bus sviezesnis Bet man tai truputi juokinga, nes ar kraujas jau taip tiksliai ir atsinaujinta ta pati gimimo menesi????
Tavo kraujas: 29x12+4=352/36=9.7777. 0.7777x36=27.9972.
Vyro sviezesnis, tai turetu but berniukas
Ta pati galima ir ne formule skaiciuot. Vyro kraujas atsinaujina kas 4 metus, moters kas 3. Tai reiskia, tavo vyro kraujas atsinaujino tokiais metais: 1978, 1982, 1986, 1990, 1994, 1998, 2002, 2006. Dabar 2007 spalis, tai nuo paskutinio atsinaujinimo praejo metai ir 1 menuo = 13 menesiu (pagal formule 12.9984 menesiu). Vyro kraujas atsinaujins 2010 metais. Tavo kraujas atsinaujino tokiais metais 1978, 1981,1984,1987,1990,1993,1996,1999, 2002, 2005. Dabar 2007 spalis, todel nuo paskutinio atsinaujinimo praejo 2 metai ir 4 menesiai = 26 menesiai. Tavo kraujas atsinaujins 2008 metais. Taigi iki 2008.06 turetu but berniukas, nes vyro kraujas bus sviezesnis Bet man tai truputi juokinga, nes ar kraujas jau taip tiksliai ir atsinaujinta ta pati gimimo menesi????
na ziuresim kaip cia bus, pirma gimdziau 2005 ir gavosi mergaite jei dabar gautusi berniukas, tai mums sitas metodas veikia
siaip suzinojau, kad mano puske, uz mane gerokai vyresne tai ir gimde pagal tokius paskaiciavimus, tai kaip norejo taip ir gavo
hmmm o mum idomiai buvo...
Tiek mano tiek vyro kraujas pagal ta atsinaujinimo teorija keites 2004. Tik jo rugpjuti turejo, o mano rugseji, jei imti tiksliai... O pastojau 2004 balandi, kol dar abu nebuvo atsinaujine... Bet paemus pries tai karta, mano lyg ir anksciau iseina, kad buvo atsinaujines... Va, mergaite ir turiu....
O dabar del savo ligos turiu netempti ir pastoti... Ir aisku, antro noretume sunelio... Bet su tuo kraujo atsinaujinimu regis neisies.... Nes mano kaip tik rugsejo siais metais atsinaujino.... O vyro tik kitais metais rugpjucio atsinaujins... Bet laukti tuos metus nelabai galetume... nebent anksciau neiseitu pastoti....
Tai negi vel mergilike.... Man kaip ir nieko, bet vyras jauc sunelio noretu....
Reiks gal su tom O bandyt.... Bet kad but berniukas reiktu tiksliai per O.... Ale kaip taip tiksliai reiks pataikyt....
Tiek mano tiek vyro kraujas pagal ta atsinaujinimo teorija keites 2004. Tik jo rugpjuti turejo, o mano rugseji, jei imti tiksliai... O pastojau 2004 balandi, kol dar abu nebuvo atsinaujine... Bet paemus pries tai karta, mano lyg ir anksciau iseina, kad buvo atsinaujines... Va, mergaite ir turiu....
O dabar del savo ligos turiu netempti ir pastoti... Ir aisku, antro noretume sunelio... Bet su tuo kraujo atsinaujinimu regis neisies.... Nes mano kaip tik rugsejo siais metais atsinaujino.... O vyro tik kitais metais rugpjucio atsinaujins... Bet laukti tuos metus nelabai galetume... nebent anksciau neiseitu pastoti....
Tai negi vel mergilike.... Man kaip ir nieko, bet vyras jauc sunelio noretu....
Reiks gal su tom O bandyt.... Bet kad but berniukas reiktu tiksliai per O.... Ale kaip taip tiksliai reiks pataikyt....
man su pirmu maziuku atitiko kad vyro kraujas buvo sviezesnis tai ir gime berniukas idomu kaip bus kita kart
Idomu kieno kraujas sviezesnis buvo Linai444 su Maluma? Ju ar ju vyru? Jei ju vyru, tai viska paaiskintu....
QUOTE(Adalija @ 2007 11 18, 11:38)
Ziuriu mergaites susitiname ne tik nebelaukianciu MM temeleje
As tai pasakysiu taip:aisku svarbiausia , kad vaikelis sveikas butu Kai laukiesi pirmo vaiko, tikrai nesvarbu, kokios lyties. As visuomet svajojau, kad pas mane bus pirma mergaite, kuri paskui bus mano pagalbininke, o antras sunelis . Dabar aisku mano vyras labai nori berniuko, net po man i pilvuka sako-na sperm su Y chromosoma, keliaukite greiciau Aisku, as jo paklausiu, kas jei vel mergaite? Sako, na ka mylesime ir mergaite ir lauksime trcio
QUOTE(indrutee @ 2007 11 27, 20:19)
man su pirmu maziuku atitiko kad vyro kraujas buvo sviezesnis tai ir gime berniukas idomu kaip bus kita kart
va man su trim irgi atitiko o dabar turėtų būti betttttt deja žada kavalierių nebent suklydo
QUOTE(Lina444 @ 2007 11 27, 21:22)
va man su trim irgi atitiko o dabar turėtų būti betttttt deja žada kavalierių nebent suklydo
darosi idomu reiks pasekt tave ka tu ten istikro pagimdysi