Įkraunama...
Įkraunama...

Kai nori susilaukti tam tikros lyties vaikelio

QUOTE(Čėska @ 2007 11 09, 23:05)
Lina 444, tikiuosiu nelabai nuliudai  wub.gif Viskas juk gerai ir tai svarbiausia  wub.gif
Futbolo komanda jau turite  thumbup.gif
Reikia didziuotis kad tau ishpuole tokia garbe auginti 4 vyrus - murus,todel  su pasidizdiavimu dziauk zydrus shliauztukus balkone ir stumdyk melyna vezimeli  drinks_cheers.gif
Pas mane  taip pat jauciu butu ketvirtas berniukas  doh.gif  biggrin.gif

žinai taikausi bet būna kad ir cray.gif aišku svarbiausia kad sveikas berniukas ir ko daugiau norėt blush2.gif bet planais jau žinai jokiais nebetikiu schmoll.gif mes planuojam o dievas iš mūsų planų pasišaipo ir kas yra skirta tą ir atsiunčia doh.gif aišku didžiuosiuos tarp savo penkių vyrukų būsiu kaip tame filme penki vyrai ir jų mažoji dama biggrin.gif o kad sužinojau lytį tai džiaugiuosi nes žinosiu kokius spalvos drabužėlius pirkti o tai kai būčiau prisipirkus rožinių kur ir būčiau dėjus blush2.gif nors vežimą pirksim sakėm raudoną nes jau mėlyni atsibodo lotuliukas.gif taigi planuokit tikėkit o jei ir pasiseks suplanuoti tai tikėkit kad pavyko būtent pagal tą planą nors dievas atsiųs tą kuris stovis pirmas eilėje tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Lina444 @ 2007 11 10, 11:32)
žinai taikausi bet būna kad ir  cray.gif  aišku svarbiausia kad sveikas berniukas ir ko daugiau norėt  blush2.gif  bet planais jau žinai jokiais nebetikiu  schmoll.gif  mes planuojam o dievas iš mūsų planų pasišaipo ir kas yra skirta tą ir atsiunčia  doh.gif  aišku didžiuosiuos tarp savo penkių vyrukų būsiu kaip tame filme   penki vyrai ir jų mažoji dama    biggrin.gif  o kad sužinojau lytį tai džiaugiuosi nes žinosiu kokius spalvos drabužėlius pirkti o tai kai būčiau prisipirkus rožinių kur ir būčiau dėjus  blush2.gif nors vežimą pirksim sakėm raudoną nes jau mėlyni atsibodo  lotuliukas.gif taigi planuokit tikėkit o jei ir pasiseks suplanuoti tai tikėkit kad pavyko būtent pagal tą planą nors dievas atsiųs tą kuris stovis pirmas eilėje  tongue.gif

Tai kad ash daugiau nebandysiu ir neplanuosiu blush2.gif Nebent tiresiu 100 procentine garantija ( pvz dirbtinis apvaisinimas arba spermos ishgrininimas), nes kaip matau planuoti neisheina doh.gif Idomu ar Maluma neatsisakys savo planavimo ideju rolleyes.gif
Matau dabar mada tokia vezioti berniukus raudonuose vezimuose lotuliukas.gif Pas mane visos drauges berniukus vezioja raudonuose , bet man zydra labai grazi wub.gif svaigstu del jos nuo vaikystes, todel jokiu budu nepirkciau raudono vezimo berniukui blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Čėska @ 2007 11 11, 00:10)
Tai kad ash daugiau nebandysiu ir neplanuosiu  blush2.gif Nebent tiresiu 100 procentine garantija ( pvz dirbtinis apvaisinimas arba spermos ishgrininimas), nes kaip matau planuoti neisheina  doh.gif  Idomu ar Maluma neatsisakys savo planavimo ideju  rolleyes.gif
Matau dabar mada tokia vezioti berniukus raudonuose vezimuose  lotuliukas.gif  Pas mane visos drauges berniukus vezioja raudonuose , bet man zydra labai grazi  wub.gif  svaigstu del jos nuo vaikystes, todel jokiu budu nepirkciau raudono vezimo berniukui  blush2.gif

as i rgi ne schmoll.gif o planuot neatsisakysiu blush2.gif bandysiu tad jei ka naujo zinosit atsiuskit i az nes jei man pavyks pasiseks ir jums blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(MALUMA @ 2007 11 11, 08:52)
as i rgi ne  schmoll.gif  o planuot neatsisakysiu  blush2.gif  bandysiu tad jei ka naujo zinosit atsiuskit i az nes jei man pavyks pasiseks ir jums  blush2.gif

Galpas tavo vyra gyvybingi tik vienos rusies spermatozoidai? Kaip tada suplanuosi?
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2007 11 11, 19:10)
Gal pas tavo vyra gyvybingi tik vienos rusies spermatozoidai? Kaip tada suplanuosi?

O dar ir taip būna g.gif va aš irgi galvoju kad gali pas vyrą išvis nebūti tų moteriškų X o jeigu jie ir yra reiškia tikrai nesubrendę negyvibingi nesugebantys apvaisinti nežinau ką ir galvoti doh.gif
Atsakyti
Gali nebuti, gali buti negyvybingi, gali buti be uodegeliu - t.y. negali judeti wink.gif Gali buti, kad nesa kazkokia iskreipta informacija, todel del naturalios atrankos negali apvaisinti wink.gif Visaip gali buti. Net nezinau ar Lietuvoj yra kliniku, kuri tokius dalykus tiria..
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2007 11 11, 20:40)
Gali nebuti, gali buti negyvybingi, gali buti be uodegeliu - t.y. negali judeti wink.gif Gali buti, kad nesa kazkokia iskreipta informacija, todel del naturalios atrankos negali apvaisinti wink.gif Visaip gali buti. Net nezinau ar Lietuvoj yra kliniku, kuri tokius dalykus tiria..

Idomu kiek sperma istiria vaisingumo klinikoj g.gif Buna juk nustato nevaisinguma del vyro spermos blogos kokybes, del mazai gyvybingu spermiju g.gif Manau pradziai pakaktu pasidaryti ta tyrima ir jei jis butu tvarkoj, nemanau kad reiketu sitoj vietoj toliau gylintis.Jei rastu kad dalis spermiju negyvibingi, reiketu susimaistyti unsure.gif Dar variantas kad spermijai grazus ir gyvibingi, bet del genetiniu pakitimu X chromosomoje jie negali apvaisinti g.gif bet cia jau pas genetikus reketu keliauti smile.gif Ar jie apsiimtu tirti neaishku, bet pasiteirauti galima :rolleyes
Atsakyti
Sveikos, merginos,
pradesiu ir as siose temose lankytis smile.gif Pribrendau, tik ne taip greitai gaunasi.
Manau, kad pirmas vaikulis nesvarbu, kokios lyties, taciau mirstu pamaciusiu visa riuzavai aprengta mergyte.
Svarbu, kad is viso kas iseitu.
Atsakyti
QUOTE(Čėska @ 2007 11 12, 15:28)
Idomu kiek sperma istiria vaisingumo klinikoj  g.gif  Buna juk nustato nevaisinguma del vyro spermos blogos kokybes, del mazai gyvybingu spermiju  g.gif  Manau pradziai pakaktu pasidaryti ta tyrima ir jei jis butu tvarkoj, nemanau kad reiketu sitoj vietoj toliau gylintis.Jei rastu kad dalis spermiju  negyvibingi, reiketu susimaistyti  unsure.gif    Dar variantas kad spermijai grazus ir gyvibingi, bet  del genetiniu pakitimu X chromosomoje jie negali apvaisinti g.gif  bet cia jau pas genetikus reketu keliauti  smile.gif  Ar jie apsiimtu tirti neaishku, bet pasiteirauti galima  :rolleyes

Vat man irgi kažko genetika parūpo g.gif kažin ar kažką panašaus tiria būtent su spermos kokybe susiję ar būtent tie XX egzistuoja gal genuose jie neužfiksuoti o vien YYYYYYY doh.gif
Atsakyti
sveikutes,kaip smagu cia pas jus lotuliukas.gif gaila kad nevisada norai su realybe sutampa,as ir pati labai labai mergytes noreciau,bet kaip jau bus taip,svarbu kad butu wub.gif bet dazniausiai visad priesingai atsitinka nei nori doh.gif viena drauge pirmo kai laukes taip apie mergyte svajojo,nors buvo pasakyta kad tikrai berniukas bus,batukus rozinius nupirko sake "tik vienus jei kartais apsigavo" ir va,berniuka augina biggrin.gif o kolege pirma mergyte turejo,antro leliaus kai laukes jau taip vyruko norejo kad oj oj...dar ir daktarai sake kad slepiasi bet greiciausiai berniukas,tai pripirko sliauztinuku zydru,kepuryciu ir tt ir va,antra panele turi,va taip vat va lotuliukas.gif as nesupykciau jei butu pas mane dvynukai berniukas ir mergyte,kompromisas mano norams thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lina444 @ 2007 11 10, 10:32)
žinai taikausi bet būna kad ir  cray.gif  aišku svarbiausia kad sveikas berniukas ir ko daugiau norėt  blush2.gif  bet planais jau žinai jokiais nebetikiu  schmoll.gif  mes planuojam o dievas iš mūsų planų pasišaipo ir kas yra skirta tą ir atsiunčia  doh.gif  aišku didžiuosiuos tarp savo penkių vyrukų būsiu kaip tame filme   penki vyrai ir jų mažoji dama    biggrin.gif  o kad sužinojau lytį tai džiaugiuosi nes žinosiu kokius spalvos drabužėlius pirkti o tai kai būčiau prisipirkus rožinių kur ir būčiau dėjus  blush2.gif nors vežimą pirksim sakėm raudoną nes jau mėlyni atsibodo  lotuliukas.gif taigi planuokit tikėkit o jei ir pasiseks suplanuoti tai tikėkit kad pavyko būtent pagal tą planą nors dievas atsiųs tą kuris stovis pirmas eilėje  tongue.gif

vaje bigsmile.gif kaip idomu visi vyrai g.gif
labai gerai parasei apie 5vyrus ir 1 daba smile.gif
Atsakyti
as irgi labai noreciau mergaiciukes...taip ir issivaizduoju per pieva begancia maze su dviem kasytem wub.gif
nors guodziu save kad ir berniukas nera jau taip blogai nes prisimenu krikstasuni tai va toki suneli tai labai noreciau tureti - ne vaikas o auksas gyvas lotuliukas.gif
Atsakyti