Įkraunama...
Įkraunama...

Kai nori susilaukti tam tikros lyties vaikelio

niu nepatingejau paskaiciuoti user posted image user posted image Tai mano kraujas atsinaujins tik 2008-12 doh.gif Niu zodziu, tai jau tikrai nelauksu tiek rolleyes.gif Ale jei pasitvirtins ir gims i ta tarpa berniukas, tai tada kai planuosim pagranduka skaiciuosiu kada tas mano kraujas atsinaujinims ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KMU_studente: 31 spalio 2007 - 13:00
QUOTE(KMU_studente @ 2007 10 31, 12:54)
niu nepatingejau paskaiciuoti  user posted image user posted image Tai mano kraujas atsinaujins tik 2008-12  doh.gif Niu zodziu,  tai jau tikrai nelauksu tiek  rolleyes.gif  Ale jei pasitvirtins ir gims i ta tarpa berniukas, tai tada kai planuosim pagranduka skaiciuosiu  kada tas mano kraujas atsinaujinims  ax.gif  blush2.gif

O ka tas reiskia KMU? Kauno medicinos universitetas? Tipo busimoji dartare? Ir tokius briedus rasai, apie kraujo atsinaujinima? doh.gif
Atsakyti
Sveika MALUMA, Lina 44 ir visos kitos kurios gaudo mergaitiskus buozgauliukus biggrin.gif
Auginu 3 sunelius, puikiai suprantu jusu visu norus ir lukescius wub.gif
Noreciau pasidalinti savo patirtimi ir pasakyti, kad jokie skaiciavima netikslus ir lyties suplanuoti neimanoma schmoll.gif Kai laukiausi pirmo vaikelio sventai tikejau kad bus mergaite, bet deja Antra vaika kruopsciai planavome, bet vel deja Trecias netyciuskas, ir vel pro shali doh.gif bet jau trecia karta net nesitikejau kad galiu tureti mergaite, tad labai ir nenusivyliau
Daugiau nebandysiu biggrin.gif
Bet noreciau parashyti, kad tikiu kad lyti galima pabandyti pakuoreguoti sekant ovuliacija, bet manau mergates reikia daryti ne priesh 3 d kaip rekomenduoja, bet tai labai indvidualu unsure.gif nes man pries 3d pasidare berniukas biggrin.gif manau kiekvieno vyro spermatozoidai gyvena labai skirtingai, tai patvitina ir tai, kad kai kuriuos moterys pastoja pasimylejus net per menesines blink.gif isheina kad kai kurie spermijai ishgyvena net iki 2 sav Todel siulyciau bandyti ish tolo biggrin.gif na pvz pradeti nuo 1 menesiuniu dienos, paskui laukti ar uzkibs, jei ne- kita men bandyti 2 diena ir taip toliau kol nepasieksit tikslo taip bus didziausia tikimybe kad apvaisins patys ishtvermingiausi- t.y. X wub.gif
Na bet cia tik pasvarstimai blush2.gif
Taip pat kudikio lyciai tikriausiai turi itakos moters maksties terpe ( rugsti / sarmine) kuri sudaro palankias/ nepalnkais salygas tam tikriems spermijams. Todel asiplovimai manau gali paveikti, bet to nebandziau, o gal reikejo :
Gal dar itakos turi gaminimo poza Jei mylimasi pozoje kai sperma ishsilieja labai giliai, tai nesuspes ta terpe ir paveikti labai spermiju doh.gif todel gaminant mergaites reikia rinktis poza kai penis neiejna labai giliai Mes kaip tik atvirksciai darom, tai bernai ir gaunasi blush2.gif Shiaip butu labai idomu jei mergaites turincios mamytes parashytu savo megstamisias pozas, taip sakant pasidalintu mergaiciu gaminimo patirtimi bigsmile.gif
Na stai kiek prirasiau
Sekmes bandant 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Čėska @ 2007 11 02, 19:48)
Sveika MALUMA, Lina 44 ir visos kitos kurios gaudo mergaitiskus buozgauliukus  biggrin.gif
Auginu 3 sunelius, puikiai suprantu jusu visu norus ir lukescius  wub.gif

Greitai jau eho darys man tikiuosi sužinoti ar visdėlto pavyko suplanuoti flirt.gif pastojau dvi dienos iki O blush2.gif ką čia gali žinoti ar lytis galima suplanuoti ar tiesiog kas skirta dievulio tas ir ateina g.gif na mergaitėm jau prižadėjau kad būtinai pranešiu kad ir kas bebūtų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lina444 @ 2007 11 02, 20:02)
Greitai jau eho darys man  tikiuosi sužinoti ar visdėlto pavyko suplanuoti  flirt.gif  pastojau dvi dienos iki O  blush2.gif  ką čia gali žinoti ar lytis galima suplanuoti ar tiesiog kas skirta dievulio tas ir ateina  g.gif  na mergaitėm jau prižadėjau kad būtinai pranešiu kad ir kas bebūtų  doh.gif

Laukiam,laukiam! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Čėska @ 2007 11 02, 19:48)
Sveika MALUMA, Lina 44 ir visos kitos kurios gaudo mergaitiskus buozgauliukus  biggrin.gif
Auginu 3 sunelius, puikiai suprantu jusu visu norus ir lukescius  wub.gif
Noreciau pasidalinti savo patirtimi ir pasakyti, kad jokie skaiciavima netikslus ir lyties suplanuoti neimanoma  schmoll.gif Kai laukiausi pirmo vaikelio sventai tikejau kad bus mergaite, bet deja  Antra vaika kruopsciai planavome, bet vel deja  Trecias netyciuskas, ir vel pro shali  doh.gif  bet jau trecia karta net nesitikejau kad galiu tureti mergaite, tad labai ir nenusivyliau 
Daugiau nebandysiu  biggrin.gif
Bet noreciau parashyti, kad tikiu kad lyti galima pabandyti pakuoreguoti sekant ovuliacija, bet manau mergates reikia daryti ne priesh 3 d kaip rekomenduoja, bet tai labai indvidualu  unsure.gif  nes man pries 3d pasidare berniukas  biggrin.gif  manau kiekvieno vyro spermatozoidai gyvena labai skirtingai, tai patvitina ir tai, kad  kai kuriuos moterys pastoja pasimylejus net per menesines  blink.gif isheina kad kai kurie spermijai ishgyvena net iki 2 sav  Todel siulyciau bandyti ish tolo  biggrin.gif na pvz pradeti nuo 1 menesiuniu dienos, paskui  laukti ar uzkibs, jei ne- kita men bandyti 2 diena ir taip toliau kol nepasieksit tikslo  taip bus didziausia tikimybe kad apvaisins patys ishtvermingiausi- t.y. X  wub.gif
Na bet cia tik pasvarstimai  blush2.gif
Taip pat kudikio lyciai tikriausiai turi itakos moters maksties terpe ( rugsti / sarmine) kuri sudaro palankias/ nepalnkais salygas tam tikriems spermijams. Todel asiplovimai manau gali paveikti, bet to nebandziau, o gal reikejo  :
Gal dar itakos turi gaminimo poza  Jei mylimasi pozoje kai sperma ishsilieja labai giliai, tai nesuspes ta terpe ir paveikti labai spermiju doh.gif  todel gaminant mergaites reikia rinktis poza kai penis neiejna labai giliai  Mes kaip tik atvirksciai darom, tai bernai ir gaunasi  blush2.gif Shiaip butu labai idomu jei mergaites turincios mamytes  parashytu savo megstamisias pozas, taip sakant pasidalintu mergaiciu gaminimo patirtimi  bigsmile.gif
Na stai kiek prirasiau 
Sekmes bandant  4u.gif

iki s sav. tikrai neisgyvena blush2.gif o del vienos dienos po to kitos kazi nes kiekvienas ciklas skirtingas blush2.gif manau apsiplovimai ir kelis kart ta pati vakara padirbejus gal blush2.gif niu kaip bebutu as bandysiu ir man dzin ka mano kiti tik iki to zadu dar daug dometis nes daba viska buvau ismeginus [net menulio itaka blush2.gif . linute mazute laikau kumstelius kad tik tau pasisektu kita savaite gera zinia pranest mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2007 10 31, 17:39)
O ka tas reiskia KMU? Kauno medicinos universitetas? Tipo busimoji dartare? Ir tokius briedus rasai, apie kraujo atsinaujinima?  doh.gif

tipo, bet ne daktare mirksiukas.gif O briedas ar ne, visokiu nuomoniu yra, kai labai nori pradedi tiketi net menuliu ir tuno salotom lotuliukas.gif lotuliukas.gif Manau cia niekas to kraujo atsinaujinimo nepriima uz gryna piniga, bet pazaisti visai idomu ir nereikia cia buti tokiai kategoriskai mirksiukas.gif taip kad atsipalaiduojam drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos mergytės štai ir aš po genetikų biggrin.gif ir ką aš galiu pasakyti kad velniop visi planai nuėjo turėsiu ketvirtą bernužėlį doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lina444 @ 2007 11 08, 17:48)
Sveikos mergytės štai ir aš po genetikų  biggrin.gif  ir ką aš galiu pasakyti kad velniop visi planai nuėjo turėsiu ketvirtą bernužėlį  doh.gif

Vistiek sveikinu tave drinks_cheers.gif
O as tai labai noreciau suplanuoti berniuka! Turiu nuostabia mergaite wub.gif , o dabar labai su vyru norime sunaus doh.gif Gal patarsyte kas nors? 4u.gif
As tai tikiu, kad reikia atsizvelgti i senelius-nes pasikartoja kas antra karta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Adalija @ 2007 11 08, 17:22)
As tai tikiu, kad reikia atsizvelgti i senelius-nes pasikartoja kas antra karta smile.gif

Turi omenyje kokios lyties mano ir vyro seneliai daugiau turejo vaiku? g.gif Kiek zinau abiejose pusese buvo daugiau sunu, o mes ir vyro brolis turim tik dukras, gal si kart sunelis mum g.gif rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(Kate @ 2007 11 08, 21:40)
Turi omenyje kokios lyties mano ir vyro seneliai daugiau turejo vaiku? g.gif Kiek zinau abiejose pusese buvo daugiau sunu, o mes ir vyro brolis turim tik dukras, gal si kart sunelis mum g.gif  rolleyes.gif

Labai tau linkiu, kad butu sunelis 4u.gif nors aisku svarbiausia, kad sveikas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lina444 @ 2007 11 08, 17:48)
Sveikos mergytės štai ir aš po genetikų  biggrin.gif  ir ką aš galiu pasakyti kad velniop visi planai nuėjo turėsiu ketvirtą bernužėlį  doh.gif

Lina 444, tikiuosiu nelabai nuliudai wub.gif Viskas juk gerai ir tai svarbiausia wub.gif
Futbolo komanda jau turite thumbup.gif
Reikia didziuotis kad tau ishpuole tokia garbe auginti 4 vyrus - murus,todel su pasidizdiavimu dziauk zydrus shliauztukus balkone ir stumdyk melyna vezimeli drinks_cheers.gif
Pas mane taip pat jauciu butu ketvirtas berniukas doh.gif biggrin.gif
Atsakyti