Įkraunama...
Įkraunama...

Kai nori susilaukti tam tikros lyties vaikelio

sianakt sapnavau, kad pastojau ir kad man 65 proc. mergaite. As dar net nusistebejau, kad tos lenteles neatitinka, nes siuo metu berniukui 85 proc. O kad tai butu tiesa... 4u.gif
Atsakyti
Mano vyras kazkodel labai nori berniuko. Jis net negali pagalvoti apie mergaite.
Man kartais pyktis suima, kai jis taip kalba, kad taip isskirai vaikus. Jis pats turi broli, o jo mama visai ne moteriska, ji net vyriskesne uz kai kuriuos vyrus. Gal tai turi jam itakos g.gif g.gif
As jam visaip bandau kalbeti, kad ir as ta pati mergaite, ir jei jis mane myli, tai kaip jis nemyles savo dukrytes? O jam kazkaip visteik vienodai verysad.gif verysad.gif
Bijau pagalvoti, kokia jo bus reakcija, jei gimtu megaite...
Atsakyti
QUOTE(vaiva626 @ 2007 09 27, 10:59)
Mano vyras kazkodel labai nori berniuko. Jis net negali pagalvoti apie mergaite.
Man kartais  pyktis suima, kai jis taip kalba, kad taip isskirai vaikus. Jis pats turi broli, o jo mama visai ne moteriska, ji net vyriskesne uz kai kuriuos vyrus. Gal tai turi jam itakos  g.gif  g.gif
As jam visaip bandau kalbeti, kad ir as ta pati mergaite, ir jei jis mane myli, tai kaip jis nemyles savo dukrytes? O jam kazkaip visteik vienodai  verysad.gif  verysad.gif
Bijau pagalvoti, kokia jo bus reakcija, jei gimtu megaite...

Vaiva626, mano vyras vienas prie vieno kaip ir tavo...Svajojo apie berniuka visa nestuma, net neklabejo jog gal ir dukra gali gimti, o turi princese grazuole numyletine dukra...Pamatysi viskas pasikeis kai bus maziukas ar mazyle...
Dabar laukiam antro, sake noretu sunaus, bet jei bus antra princese sake irgi labai gerai... thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, ka reiskia "Расчетный год зачатия"? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rita.gs @ 2007 09 27, 21:51)
Sveikos, ka reiskia "Расчетный год зачатия"?  blush2.gif

Metai, kada pastojai ar planuoji pastoti.
Atsakyti
QUOTE(Trepsė @ 2007 09 28, 08:28)
Metai, kada pastojai ar planuoji pastoti.

Aisku, aciu. Jei pavyktu siais metais, tai rodo 51 proc. berniukui.... blink.gif As tai uz mergaite biggrin.gif ir siaip pagal kraujo sviezuma, kol kas mano sviezesnis bus iki vyro gimtadienio lotuliukas.gif
Atsakyti
O man niekaip nesigauna paskaiciuot pagal krauja verysad.gif Mano ir vyro gimtadienis skiriasi per viena diena g.gif Ir vienus metus...
Atsakyti
Pagal kraujo atsinaujinima tai su pirma dukryte viskas OK mano kraujas atsinaujino pirmas, bet iman mano mamos atveju kai gimde mane, tai mano tėvelio kraujas senesnis o gimiau aš. Pagal skaičiuokles pas mane turėjo gimti berniukas, tačiau auginu dukryte, tai man nei vienas metodas netinka. Dabar planuojam antra, norėtume berniuko, bet vyras sako vistiek bus mergaitė smile.gif
Atsakyti
O as nesuprantu kaip ten reik skaiciuot g.gif Vienos sako, kad vyro metai keiciasi kas 4 metus. Maniskiui dabar 32, tai reiskia pas ji pasikeite? Jo stipresnis? Bet kitu atveju daug mamyciu cia sako, kad reik dalint pilnus metus is 4. Tada maniskio likutis gaunasi 0 doh.gif Tai kaip cia dabar gaunasi tada... verysad.gif
Atsakyti
Reikia apskaiciuoti abieju amziu menesiais planuojamai pastojimo dienai, t.y. metai * 12 + men. tada reikia vyro menesius padalinti is 48, o moters is 36. tada gautu skaiciu desimtaines dalis vyrui dauginti is 48, o moteriai is 36. Viskas, lyginti rezultatus. Nu pvz mano kraujo sviezumas: 25*12+11=311. 311/36=8,63888888. 0,638*36=22,968. ir tokiu pat principu tik su 48 reikia vyro paskaiciuoti ir paziureti kurio skaicius mazesnis, tas sviezesni krauja turi.
Atsakyti
Buk gera paskaiciuok man 4u.gif Man 31, vyrui 32. Kada planuot berniuka? wub.gif
Papildyta:
Abu 6men gime 4u.gif
Papildyta:
Man gaunas, kad vyrui be likucio gaunasi.... Ar as blogai suskaiciavau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabimile @ 2007 09 28, 12:52)
Buk gera paskaiciuok man 4u.gif  Man 31, vyrui 32. Kada planuot berniuka? wub.gif
Papildyta:
Abu 6men gime 4u.gif
Papildyta:
Man gaunas, kad vyrui be likucio gaunasi.... Ar as blogai suskaiciavau g.gif

tavo: 31*12+4=376/36=10,44444. 0,444*36=15,984.
Vyro: 32*12+4=388/48=8,083. 0,0803*48=3,854.
Tai vyro sviezesnis pagal mane. Taip iseina, kad jei dabar pasidarytumet, tai pagal ideja turetu buti berniukas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rita.gs: 28 rugsėjo 2007 - 12:03