Įkraunama...
Įkraunama...

Kai nori susilaukti tam tikros lyties vaikelio

QUOTE(Naktibalda @ 2007 04 20, 23:21)
sveika, kažin kaip tau ar pasisekė  mirksiukas.gif , mums tai negaliu tiksliai pasakyti gyd sako kad lygtai berniukas, bet labai neužtikrintai, o man atrodo, kad mergytė  blush2.gif , bet gal dėl to kad labai norėčiau dukrytės  ax.gif . Bet kuriuo atveju myliu savo mažiuką labai labai  wub.gif
sėkmės visoms planuojant  4u.gif

o ar tu planavai ar netyciukas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(MALUMA @ 2007 04 22, 20:05)
o ar tu planavai ar netyciukas  blush2.gif

taip stipriai kaip tu tai neplanavau ax.gif , nes mums pasisekė iš karto užkibti blush2.gif , bet šiek tiek domėjausi ir taikėme kad pasisektu mergytės susilaukti, bet kaip bus tai tikrai nežinau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2007 04 22, 23:03)
taip stipriai kaip tu tai neplanavau  ax.gif , nes mums pasisekė iš karto užkibti  blush2.gif , bet šiek tiek domėjausi ir taikėme kad pasisektu mergytės susilaukti, bet kaip bus tai tikrai nežinau  g.gif

taikete t.y. pora dienu iki ovuliac. taip blush2.gif matai as turejau satipriai nes du kavalierius jau turiu
Atsakyti
QUOTE(MALUMA @ 2007 04 23, 08:46)
taikete t.y. pora dienu iki ovuliac. taip  blush2.gif matai as turejau satipriai nes du kavalierius jau turiu

būtent bigsmile.gif , na jei planuosim kada trečią mirksiukas.gif gal pakonsultuosi wub.gif , čia tuo atveju jei dabar mums nepavyko blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2007 04 23, 11:21)
būtent  bigsmile.gif , na jei planuosim kada trečią  mirksiukas.gif gal pakonsultuosi  wub.gif , čia tuo atveju jei dabar mums nepavyko  blush2.gif

o kokios formos pilvukas pas tave g.gif
Atsakyti
smile.gif forma tai keista tokia, kaip kamuolį prarijus biggrin.gif , o kokia turėtų būti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2007 04 23, 20:35)
smile.gif  forma tai keista tokia, kaip kamuolį prarijus  biggrin.gif , o kokia turėtų būti  g.gif

Man su abiem kavalieriais taip pilvas buvo visas iššokęs į priekį, kaip kamuoliai, aukšti, o su mergytėm sako būna tokie kaip bačkutės, aplink liemenį susirangę ir žemi, bet kiek čia teisybės nežinau smile.gif
Atsakyti
[QUOTE]http://www.foto.lt/do/catalog/view?id=392793sveikos nestukes 4u.gif kaip jus manot kokios lyties mazylio laukia si nestuke?
Papildyta:
kazkaip ne taip prisegiau, neatsidaro verysad.gif
Atsakyti
ht http://public.fotki....picture183.html
Papildyta:
Va, gavosi bigsmile.gif pasakykit savo nuomone? 4u.gif
Atsakyti
laaaaabai gražus pilvukas, bet negaliu pasakyti kas, mano panašus šiek tiek ax.gif
Atsakyti
4u.gif Palaukim daugiau nuomoniu, paskui pasakysiu biggrin.gif
Atsakyti
Man panašu į mergytės, nes toks žemas mirksiukas.gif o šiaip tai turbūt čia nėštumo pabaiga, todėl toks didelis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Padūkėlė: 25 balandžio 2007 - 13:56