Nu jeigu pagimdysit is eiles kokius 4 vaikus ir irodysit, kad koks nors metodas jums padejo - Nobelio premija gausit.. Tikrai..
Cia butu toooks isradimas zmonijai..
Bet labai nesistenkit - ponas dievas ta problema sutvarke uz jus - kam reikes, tas ir gims )
jei daba pastociau iki 2008m tai tureciau turet mergyte bet kazin ar tiesa pazais idimu bet nereikia uzsifiksuot kad taip bus
nors su pirmu vaiku visi man zaidimai rode berniuka bet cia tik sutapimas
nors su pirmu vaiku visi man zaidimai rode berniuka bet cia tik sutapimas
sveikos,mamytes smagu,kad visos taip planuoja tuos kudikelius....o man ir nepavyko planavau padovanoti broliams sesyte,bet nepavyko ..bandziau,issistudijavau visus siulomus variantus ir kaip tik sutapo viskas butent ta diena..bet nepavyko.. tai dabar ir galvoju,kad nelemta matyt....visgi kazkas auksciau uz mus reguliuoja ,jau pradedu tuo tiketi...na , ir ka padarysi..nenukabinu nosies,jau turiu du azuolus ir matyt pakaks ...o jums toliau sekmes..planuokit ir kad pasisektu
QUOTE(sandrak30 @ 2007 08 27, 11:10)
sveikos,mamytes smagu,kad visos taip planuoja tuos kudikelius....o man ir nepavyko planavau padovanoti broliams sesyte,bet nepavyko ..
Sandrak30 dar gal ne viskas prarasta, nenusimink mes ir planuojam bet kazkodel nesitikiu is pirmo karto sekmes...nors dukrele suzvejojom neplanuotai ir taip netiketai...zodziu kai nesitiki gaunasi 100% o kai nori labai tada niekaip
QUOTE(Kate @ 2007 08 28, 13:18)
Sandrak30 dar gal ne viskas prarasta, nenusimink mes ir planuojam bet kazkodel nesitikiu is pirmo karto sekmes...nors dukrele suzvejojom neplanuotai ir taip netiketai...zodziu kai nesitiki gaunasi 100% o kai nori labai tada niekaip
aciu kate labai uz palaikyma .ir as dar vis galvoju,kad ne viskas prarasta ir gal dar bus tas stebuklas...kai nebetiki tai ir poto didziulis stebuklas buna tai dar paliksim likimui....
QUOTE(sandrak30 @ 2007 08 27, 12:10)
sveikos,mamytes smagu,kad visos taip planuoja tuos kudikelius....o man ir nepavyko planavau padovanoti broliams sesyte,bet nepavyko ..bandziau,issistudijavau visus siulomus variantus ir kaip tik sutapo viskas butent ta diena..bet nepavyko.. tai dabar ir galvoju,kad nelemta matyt....visgi kazkas auksciau uz mus reguliuoja ,jau pradedu tuo tiketi...na , ir ka padarysi..nenukabinu nosies,jau turiu du azuolus ir matyt pakaks ...o jums toliau sekmes..planuokit ir kad pasisektu
mergyt neprarask vilties
as tikiu kad kai tu maziusia to tikiesies sulauksi to ko troksti sekmes
tikrai dekui uz palaikyma kaip smagu,kai ne viena lieki su tokia problema saunuoles jus suteikiat dziaugsmo
QUOTE(sandrak30 @ 2007 08 29, 14:48)
tikrai dekui uz palaikyma kaip smagu,kai ne viena lieki su tokia problema saunuoles jus suteikiat dziaugsmo
sveikutes mielosios sakau is karcios patirties kad lyties suplanuot neimanoma
QUOTE(MALUMA @ 2007 08 29, 20:32)
o kaip tau sekas, kaip maziukas auga?
QUOTE(MALUMA @ 2007 08 29, 22:32)
Teisybe tu sakai su pirmu zirniuku vaiksciodama galvojau kad bus mergaite,ir visi pozymiai rode,ir planavom mergaite. visi taip sake,o va turiu grazu ir gera zirniuka. Antro kaip ir mergaites noretusi,bet juo toliau juo labiau imu isitikinti,kad nesvarbu kas bus, kad ik butu
QUOTE(grange @ 2007 08 29, 21:37)
o kaip tau sekas, kaip maziukas auga?
aciu po truputi bet mazyle vistiek noriu turet
labas,mamytes ir tau labas,maluma kaip tau sekasi auginti ta mazuli?? vargsiuke tu nepavyko broliam sesutes padovanot ka padarysi... neliudek