Įkraunama...
Įkraunama...

Kai nori susilaukti tam tikros lyties vaikelio

QUOTE(grange @ 2007 07 16, 17:05)
kad tavo zinutes priestarauja viena kitai wink.gif na bet...
Maluma, o ka vyras tavo? ar jo ir noras buvo toks kaip ir tavo dyydelis?

labai didelis blush2.gif bet jis nusivylimo nerodo blush2.gif jis stiprus tik tare[sakiau kad nieko neiseis [tai zliumbiau pora valandu niekam namatant
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2007 07 16, 17:05)
kad tavo zinutes priestarauja viena kitai wink.gif na bet...

Neprieštarauja. Paskaityk, kokius tekstus citavau.
Viename sakoma, kad pamils (o tai ateina su laiku) - su tuo sutinku. Kitoje sakoma, kad pamatys ir iškart pamils - čia aš ir paprieštaravau.
Atsakyti
QUOTE(MALUMA @ 2007 07 16, 17:08)
labai didelis  blush2.gif  bet jis nusivylimo nerodo  blush2.gif  jis stiprus tik tare[sakiau kad nieko neiseis [tai zliumbiau pora valandu niekam namatant

unsure.gif hmm nu ne kas tada, bet dabar tai turit susitaikyt su tuo, juk nieko nebepakeisi. ir busi puiki triju sunu mama wub.gif

QUOTE(ezra @ 2007 07 16, 17:08)
Neprieštarauja. Paskaityk, kokius tekstus citavau.
Viename sakoma, kad pamils (o tai ateina su laiku) - su tuo sutinku. Kitoje sakoma, kad pamatys ir iškart pamils - čia aš ir paprieštaravau.

nu ok, biski ne taip perskaiciau, dabar paskaiciau per nauja. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2007 07 16, 17:11)
nu ok, biski ne taip perskaiciau, dabar paskaiciau per nauja.  4u.gif

4u.gif
Atsakyti
Maluma sveikinu 4u.gif Stiprybes ir kuo didziausios tavo meiles jusu seimos pagrandukui 4u.gif
Atsakyti
MALUMA DIDŽIAUSI SVEIKINIMAI SULAUKUS MAŽYLIO Neimk labai į galvą kad berniukas svarbiausia kad sveikas vaikutis, tikrai pamilsi ir neįsivaizduosi gyvenimo be jo,aš pati auginu tris bernužėlius ir tikrai nekeisčiau ir į dešimt mergaičių na gal ateity dar ketvirtą vaikutį susiplanuosi ir gal dievulis duos flirt.gif aš va ketvirtam jau ryžausi bet dar niekaip neužkimba g.gif nes irgi reikia flirt.gif Sveikinimai dar kartelį tau ir tavo mažyliui aukit didučiai ir būkit sveikučiai saldaus pienelio ir ramaus miegelio 4u.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lina444: 16 liepos 2007 - 17:54
Maluma sveikinu!!!! wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2007 07 15, 20:43)
Tai bobučių paistalai. schmoll.gif
O čia tai tiesa, labai teisingai girdėjai. Aš sportavau iki  5 mėn. Tai treneris buvo apribojęs pratimus, kur reikia staigiai rankas pakelti  į viršų. Ir būtent dėl šios priežasties.

Ne bobuciu paistalai,ir knygose taip raso,ir visai ne pasenusioj literaturoj!Reikia logiskai pamastyt biggrin.gif .Kai buni iskelus rankas(ilgesni laika)-vaikelis turi galimybe labiau sukiotis ir jei jo virkstele ir taip apsisukusi-tai gali ir visai uzsismaugti,o gali ir atsisukti,niekada nezinai kas gali nutikti.
O gimdyma aisku irgi gali sukelti.
Papildyta:
MALUMA!
NUOSIRDZIAUSI SVEIKINIMAI!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo noanoa: 16 liepos 2007 - 19:12
QUOTE(noanoa @ 2007 07 16, 20:09)
Ne bobuciu paistalai,ir knygose taip raso,ir visai ne pasenusioj literaturoj!Reikia logiskai pamastyt  biggrin.gif .Kai buni iskelus rankas(ilgesni laika)-vaikelis turi galimybe labiau sukiotis ir jei jo virkstele ir taip apsisukusi-tai gali ir visai uzsismaugti,o gali ir atsisukti,niekada nezinai kas gali nutikti.
O gimdyma aisku irgi gali sukelti.

Kad kažkaip kalbėjau apie tai su ginekologe, tai ji tik nusijuokė.

Ai, dar prisiminiau, negalima lipti per bėgius, nes koją aukštai reikia pakelti, dėl to gali virkštelė apsivyti. Čia man viena draugė taip sakė ir dar pati tuo šventai tikėjo. g.gif
Atsakyti
Nemoku atidaryt paryskinto teksto-tai ir sveikinimas nekoks gaunasi blush2.gif .Gal kas galite patarti?
Papildyta:
QUOTE(ezra @ 2007 07 16, 19:13)
Kad kažkaip kalbėjau apie tai su ginekologe, tai ji tik nusijuokė.

Ai, dar prisiminiau, negalima lipti per bėgius, nes koją aukštai reikia pakelti, dėl to gali virkštelė apsivyti.

Na ir randi is ko tyciotis!
Kiekvienas ginekologas skirtingai mano,mano mat kitaip mano biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(noanoa @ 2007 07 16, 20:17)
1.Nemoku atidaryt paryskinto teksto-tai ir sveikinimas nekoks gaunasi  blush2.gif .Gal kas galite patarti?
Papildyta:

2.Na ir randi is ko tyciotis!
Kiekvienas ginekologas skirtingai mano,mano mat kitaip mano  biggrin.gif

1. Pažymi parašyta tekstą spausdama pelės kairį klavišą. Tada eini į kodų mygtukus (virš lentelės, kur rašai atsakymą). Ten spaudi B, arba renkiesi dydį, spalvas. Štai ir viskas. Tik ar aišku? g.gif

2. Visai aš nesityčioju doh.gif , tik kad tų prietarų labai daug. Pagal juos taip išeina, kad nėščia moteris turi sėdėti namie, bendrauti tik su gražiais ir protingais žmonėmis, klausytis tik klasikinės muzikos ir t. t. O jei aš normali moteris ir noriu gyventi ir toliau visavertį gyvenimą? Nėčia - ne ligonė (aš nekalbu apie patologinį nėštumą ir atskirus atvejus).
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2007 07 16, 19:29)
1. Pažymi parašyta tekstą spausdama pelės kairį klavišą. Tada eini į kodų mygtukus (virš lentelės, kur rašai atsakymą). Ten spaudi B, arba renkiesi dydį, spalvas. Štai ir viskas. Tik ar aišku? g.gif

2. Visai aš nesityčioju doh.gif , tik kad tų prietarų labai daug. Pagal juos taip išeina, kad nėščia moteris turi sėdėti namie, bendrauti tik su gražiais ir protingais žmonėmis, klausytis tik klasikinės muzikos ir t. t. O jei aš normali moteris ir noriu gyventi ir toliau visavertį gyvenimą? Nėčia - ne ligonė (aš nekalbu apie patologinį nėštumą ir atskirus atvejus).

1.Aisku,aciu!As parasyto teksto nepazymejau,todel man tos spalvos ir visa kita tik ir likdavo uzrasu smile.gif .Pabandysiu veliau.
2.As tai nei vienu prietaru netikiu biggrin.gif .O apie ranku kilnojima man ginekologe sake ir knygose skaiciau,todel ir parasiau Malumai.Bet tai visiskai nesvarbu,ji jau pagimde,viskas gerai.
Papildyta:
NUOSIRDZIAUSI SVEIKINIMAI MALUMAI IR JOS BERNIUKUI!!!!!!!!!
Atsakyti