Įkraunama...
Įkraunama...

Kai nori susilaukti tam tikros lyties vaikelio

O aš galiu pasiguosti, kad mano vyro Y-kiukai tai laaabai nedžentelmenai, ar prieš, ar po ovuliacijos neužleido damoms vietos ir tiek lotuliukas.gif Pirmą berniuką planavom po O, tai viskas tarsi pagal planą, antrą jau darėm mergytę, keletą dienų prieš O, dažnai mylėjomės, per jauną mėnulį, nu viską pagal repertuarą, ir še tau - berniukas, kuris kantriai išlaukė O. Ir dabar toks mažiulis ir yra kantrus ir užsispyręs lotuliukas.gif Norėčiau dabar dukrytės, labai labai, bet jau nebežinau, kaip su tais Y-kiukias susitart ir kaip juos išauklėt, kad damoms pirmenybė biggrin.gif
Atsakyti
nu sudominote jus cia mane su tokiais pasisakymais..nezinojau tokiu dalyku bigsmile.gif kad pries ovuliacija taip, o po, tai jau kitiap rolleyes.gif geras. nu idomu bus patikrinti, kai pavyks mirksiukas.gif
o tu kaseciu buna iprastose vaistinese?
Atsakyti
QUOTE(Silence @ 2007 04 05, 08:19)
nu sudominote jus cia mane su tokiais pasisakymais..nezinojau tokiu dalyku bigsmile.gif kad pries ovuliacija taip, o po, tai jau kitiap rolleyes.gif geras. nu idomu bus patikrinti, kai pavyks mirksiukas.gif
o tu kaseciu buna iprastose vaistinese?

Ieškok didesnėse vaistinėse mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,

na mes antra mazyli planavom berniuka, taip ir gavosi, vyras begalo daug buvo visko prisiskaites internete smile.gif , tai 1: reikia laikytis celibato bent 2 savaites, 2: myletis suniuko poza biggrin.gif , kadangi vyriski chromosomos letesnes, joms yra suteikiama galimybe greiciau pasiekti gimda. Na nezinau kaip kam bet musu atveju tai pasiteisino!!!
Kai pastojau visai giminei pasakiau kad berniukas biggrin.gif nors echo nerode kas tiksliai, tik 8 men tiksliai parode berniuka. Labai trauke viskas vyriska ax.gif !
Atsakyti
Y chromosomos kaip tik greitesnes 4u.gif
Atsakyti
Gal kas žinot kur dingo ankstesnės temos, labai smalsu... g.gif
Atsakyti
QUOTE(jutute @ 2007 04 09, 17:35)
Gal kas žinot kur dingo ankstesnės temos, labai smalsu... g.gif

Laba, nuoroda į antrąją šios temos dalį yra pačiam pirmam puslapyje ir dar čia bandau įdėti http://www.supermama...showtopic=97313, o pirmosios dalies, moderatorė Mazule sakė, vargiai pavyks surasti, nes labai čia jau senas reikalas verysad.gif . Įtariu, kad prapuolė archyvuose be žinios. O ir man labai smalsu būtų paskaitinėti verysad.gif , bet tai ką darysi...
Papildyta:
QUOTE(gitap @ 2007 04 10, 10:21)
Laba, nuoroda į antrąją šios temos dalį yra pačiam pirmam puslapyje ir dar čia bandau įdėti http://www.supermama...showtopic=97313, o pirmosios dalies, moderatorė Mazule sakė, vargiai pavyks surasti, nes labai čia jau senas reikalas verysad.gif . Įtariu, kad prapuolė archyvuose be žinios. O ir man labai smalsu būtų paskaitinėti verysad.gif , bet tai ką darysi...

Oooo blink.gif blink.gif blink.gif . Nepažiūrėjau, kad neatsidaro. MAZULE help.gif - dingo antroji dalis scare.gif . Ar galit ir vėl surasti???
Atsakyti
Tai va prapuolė ir antra dalis... kaip gaila... cray.gif cray.gif cray.gif ... o tiek ten geros informacijos buvo surinkta... g.gif
Atsakyti
QUOTE(jutute @ 2007 04 10, 11:10)
Tai va prapuolė ir antra dalis... kaip gaila... cray.gif  cray.gif  cray.gif ... o tiek ten geros informacijos buvo surinkta... g.gif

Atrado moderatorė mūsų geroji mirksiukas.gif thumbup.gif . Galim šviestis lotuliukas.gif ir planuoti, kas jau planuoja clap.gif .
Atsakyti
Ir aš labai džiaugiuosi, dėkui aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif
Atsakyti
biggrin.gif
Planuokit į sveikatą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MALUMA @ 2007 03 30, 12:57)
sveikutes mergaites 4u.gif pati suplanavau ir zinau si vargeli  doh.gif 5 metus ieskojau informacijos ,puse metu darem  lotuliukas.gif  ir pagaliau  pavyko  thumbup.gif  nors juokinga per echo ten matosi viksrele bet nuojauta sako ked mergyte  blush2.gif
arbor tai mikroskopas vaisingom dienom nustatyt bet jau toks sudas kad ne tas zodis  doh.gif  .geriausiai manau kasetes vaisingom dienom [as jas taip pat naudojau  blush2.gif

sveika, kažin kaip tau ar pasisekė mirksiukas.gif , mums tai negaliu tiksliai pasakyti gyd sako kad lygtai berniukas, bet labai neužtikrintai, o man atrodo, kad mergytė blush2.gif , bet gal dėl to kad labai norėčiau dukrytės ax.gif . Bet kuriuo atveju myliu savo mažiuką labai labai wub.gif
sėkmės visoms planuojant 4u.gif
Atsakyti