Įkraunama...
Įkraunama...

Kai nori susilaukti tam tikros lyties vaikelio

QUOTE(Gabimile @ 2007 07 13, 23:18)
Man tokia nuojauta, kad Maluma pagimde jau ax.gif  Nieko nezinot? ax.gif  Baisiai idomu ar issipilde jos svajone........ 4u.gif

Na as kazkodel ir ta pati pagalvojau.
Atsakyti
Aš kažkaip irgi pradėjau nerimauti dėl Malumos blush2.gif ji kažkaip šiandien nebuvo užsukusi tai gal jau mažylis(ė) pasibeldė kad šiandien jos forume nėra g.gif kažko jaučiu kad jau pasigimdė rolleyes.gif pati auginu tris bernus ir taip pergyvenu, kad gi jos nors svajonė išsipildytų wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lina444: 14 liepos 2007 - 14:55
QUOTE(Lina444 @ 2007 07 14, 14:52)
Aš kažkaip irgi pradėjau nerimauti dėl Malumos  blush2.gif  ji kažkaip šiandien nebuvo užsukusi tai gal jau mažylis(ė) pasibeldė  kad šiandien jos forume nėra  g.gif kažko jaučiu kad jau pasigimdė  rolleyes.gif  pati auginu tris bernus ir taip pergyvenu, kad gi jos nors svajonė išsipildytų  wub.gif

Belieka laukti ziniu is jos.Kad tik viskas butu gerai!
Atsakyti
Viskas ir bus gerai, jei ir taip nutiks; kad bus berniukas, o ne taip issvajota mergyte, manau kai pamatys mazylio akis, pamirs viska pasaulyje, ir jis bus mylimiausias angeliukas ta diena pasirodes sioj zemej wub.gif
Atsakyti
QUOTE(noanoa @ 2007 07 12, 18:34)
Taip,taip,negerai!!!!!!!!!!!!Jei gerai pamenu-tai Maluma minejo,kad jos leliui virkstele apsisukusi.Tai jei kilos rankas-gali dar labiau apsisukti.

Tai bobučių paistalai. schmoll.gif

QUOTE(MALUMA @ 2007 07 12, 20:41)
O AS GIRDEJAU KAD PAKELUS RANKAS GALI SUKELT GIMDYMA  blush2.gif  AI KIEK ZMONIU TIEK NUOMONIU  blush2.gif  AS TAI VIS APIE SAULYTE GALVOJU KAIP TAU MATE BERNIUKA O GIME MERGYTE  g.gif  JUK TOKIU KAIP TU TAI KELIOS IS TUKSTANCIO  blush2.gif

O čia tai tiesa, labai teisingai girdėjai. Aš sportavau iki 5 mėn. Tai treneris buvo apribojęs pratimus, kur reikia staigiai rankas pakelti į viršų. Ir būtent dėl šios priežasties. rolleyes.gif

QUOTE(julem @ 2007 07 12, 23:51)
nu būk gera,bent prieš pat gimdymą pabandyk mylėt jį nesvarbu kokios lyties,labai noriu,kad judviem viskas būtų gerai ir jaudinuosi dėl mažylio,nes kai kurios tavo mintys man neduoda ramybės 4u.gif

Tu nepakeisi nieko savo prašymais. Kai pagimdys, tada arba pamils savo berniuką, jei nesulauks mergaitės, arba šis vaikustis taip ir bus mamos nemylimas. Juk meilė ateina su laiku, kartu su kasdieniu rūpesčiu.
Aš tik bijau, kad dėl jos tokio didelio troškimo, berniukas negimtų tam tikros orientacijos, nes tokiuose dalykuose nejuokaujama. blink.gif
Atsakyti
nu baik taip ziauriai blush2.gif Pagimdys ir myles! As net neabejoju 4u.gif Jei jau tikrai berniukas, su laiku su tuo apsipras ir pati netikes kad kazkada vietoj to mazylio norejo mergytes..... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabimile @ 2007 07 15, 22:35)
nu baik taip ziauriai blush2.gif  Pagimdys ir myles! As net neabejoju 4u.gif  Jei jau tikrai berniukas, su laiku su tuo apsipras ir pati netikes kad kazkada vietoj to mazylio norejo mergytes..... bigsmile.gif

Aš ne žiauri. Gyvenimas žiaurus. verysad.gif
Atsakyti
sveikutes blush2.gif penktad. sulaukiau deja berniuko verysad.gif ir jauciuosi kalta pries ji bet negaliu taip staiga pasikeisti verysad.gif jis toks ramutis blush2.gif pagimdziau per 1 val. 300 gr. bet neslepiu nusivyliau verysad.gif tad daba turiu atsisveikint su rozinem svajonem ir but gera mama blush2.gif bet kaip tai padaryt g.gif
Atsakyti
QUOTE(MALUMA @ 2007 07 16, 16:54)
sveikutes  blush2.gif penktad. sulaukiau deja berniuko  verysad.gif  ir jauciuosi kalta pries ji bet negaliu taip staiga pasikeisti  verysad.gif  jis toks ramutis  blush2.gif  pagimdziau per 1 val. 300 gr. bet neslepiu nusivyliau  verysad.gif  tad daba turiu atsisveikint su rozinem svajonem ir but gera mama  blush2.gif  bet kaip tai padaryt  g.gif

neguosiu, nors tik isivaizduot galiu, kaip sunku ,kai duzta svajones, bet pasveikinsiu dar karta tapus MAMA wub.gif pamilsi ji, tikrai tikiu kad pamilsi, ir uzauginsi puiku sunu. dziaukis kiekviena akimirka su juo.dziaukis, kad jis gime sveikas ir viskas gerai su tavim. tai didziausia dovana gyvenime.
o jei bus jums galimybes ir noras, galbut rizikuosit dar viena kart mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grange: 16 liepos 2007 - 16:00
QUOTE(MALUMA @ 2007 07 16, 17:54)
sveikutes  blush2.gif penktad. sulaukiau deja berniuko  verysad.gif  ir jauciuosi kalta pries ji bet negaliu taip staiga pasikeisti  verysad.gif  jis toks ramutis  blush2.gif  pagimdziau per 1 val. 300 gr. bet neslepiu nusivyliau  verysad.gif  tad daba turiu atsisveikint su rozinem svajonem ir but gera mama  blush2.gif  bet kaip tai padaryt  g.gif

Nu žinai...maniau,pamatysi ir iš kart pamilsi,net nemąstydama apie lytį verysad.gif
Bet aš tave sveikinu 4u.gif Ir sūneliui tavo balionėlis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2007 07 16, 16:58)
neguosiu, nors tik isivaizduot galiu, kaip sunku ,kai duzta svajones, bet pasveikinsiu dar karta tapus MAMA  wub.gif  pamilsi ji, tikrai tikiu kad pamilsi, ir uzauginsi puiku sunu. dziaukis kiekviena akimirka su juo.dziaukis, kad jis gime sveikas ir viskas gerai su tavim. tai didziausia dovana gyvenime.
o jei bus jums  galimybes ir noras, galbut rizikuosit dar viena kart  mirksiukas.gif

Žinoma, kad pamils. Juk meilė ateina kartu su rūpesčiu ir gyvenimu kartu su mažu padarėliu. biggrin.gif

QUOTE(julem @ 2007 07 16, 16:59)
Nu žinai...maniau,pamatysi ir iš kart pamilsi,net nemąstydama apie lytį verysad.gif

Taip nebūna. Netikiu. Jei taip būtų, tai nebūtų ir vaikų namų.
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2007 07 16, 17:03)
Žinoma, kad pamils. Juk meilė ateina kartu su rūpesčiu ir gyvenimu kartu su mažu padarėliu. biggrin.gif

Taip nebūna. Netikiu. Jei taip būtų, tai nebūtų ir vaikų namų.

kad tavo zinutes priestarauja viena kitai wink.gif na bet...
Maluma, o ka vyras tavo? ar jo ir noras buvo toks kaip ir tavo dyydelis?
Atsakyti