Įkraunama...
Įkraunama...

Kai nori susilaukti tam tikros lyties vaikelio

QUOTE(saulyte12000 @ 2007 07 12, 13:42)
Nesąmonė, kad negerai  schmoll.gif  Aš numatytą gimdymo dieną klupsčia grindis išsiploviau, 10pritūpimų padariau, nubėgau iš penkto aukšto į pirmą laikraščių pasiimt, tada atgal laiptais į viršų ir išvažiavau gimdyt  blush2.gif  Kai nuvažiavau, gimda 8cm buvo atsivėrusi - per 1,5val pagimdžiau sveiką mergytę - jokių komplikacijų  schmoll.gif
Ir čia pirmas vaikas, kai pasiklausau, kad kitos po 18val. kankinasi  blink.gif o man viskas labai greitai buvo. sakau geriau gimdymas nei apendicito operacija  lotuliukas.gif

eikit sau kaip jum paprasta blush2.gif man ir be plovimu pilvas skauda doh.gif o kaip gimdykloj baisu sakes doh.gif nenoriu gimdyt berniuko noriu mergytes verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(MALUMA @ 2007 07 12, 14:54)
nenoriu gimdyt berniuko noriu mergytes  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

unsure.gif nesakyk taip nesakyk unsure.gif
nu gal viskas bus kaip nori, nebedaug liko laukti iki finiso juk 4u.gif
Atsakyti
[QUOTE]QUOTE(saulyte12000 @ 2007 07 12, 13:42)
Nesąmonė, kad negerai Aš numatytą gimdymo dieną klupsčia grindis išsiploviau, 10pritūpimų padariau, nubėgau iš penkto aukšto į pirmą laikraščių pasiimt, tada atgal laiptais į viršų ir išvažiavau gimdyt Kai nuvažiavau, gimda 8cm buvo atsivėrusi - per 1,5val pagimdžiau sveiką mergytę - jokių komplikacijų
Ir čia pirmas vaikas, kai pasiklausau, kad kitos po 18val. kankinasi o man viskas labai greitai buvo. sakau geriau gimdymas nei apendicito operacija

Nu prajuokinai! lotuliukas.gif As pirmaja pernesiojau 10 dienu! Tai draugai sake, kad matyt bus ausytes labai atlepe, del to ir neislenda per jas lotuliukas.gif O sese irgi juokino mane su savo gimdymu, parase, kad jau lyg vandenys jai bega, lyg skauda jau.... Liepiau vaziuot i GN, tai sake dar negali! Turi dar nusimaudyt ir nagus nusilakuot! lotuliukas.gif Ir taip ir dare, nusimaude, nusilakavo nagus, o tada jau vaziavo! Cia viskas vyko nakti! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2007 07 12, 11:56)
unsure.gif  tai bet kad sako negerai ta daryti

Taip,taip,negerai!!!!!!!!!!!!Jei gerai pamenu-tai Maluma minejo,kad jos leliui virkstele apsisukusi.Tai jei kilos rankas-gali dar labiau apsisukti.
Atsakyti
QUOTE(noanoa @ 2007 07 12, 18:34)
Taip,taip,negerai!!!!!!!!!!!!Jei gerai pamenu-tai Maluma minejo,kad jos leliui virkstele apsisukusi.Tai jei kilos rankas-gali dar labiau apsisukti.

O AS GIRDEJAU KAD PAKELUS RANKAS GALI SUKELT GIMDYMA blush2.gif AI KIEK ZMONIU TIEK NUOMONIU blush2.gif AS TAI VIS APIE SAULYTE GALVOJU KAIP TAU MATE BERNIUKA O GIME MERGYTE g.gif JUK TOKIU KAIP TU TAI KELIOS IS TUKSTANCIO blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(MALUMA @ 2007 07 12, 21:41)
  AS TAI VIS APIE SAULYTE GALVOJU KAIP TAU MATE BERNIUKA O GIME MERGYTE  g.gif  JUK TOKIU KAIP TU TAI KELIOS IS TUKSTANCIO  blush2.gif

nu būk gera,bent prieš pat gimdymą pabandyk mylėt jį nesvarbu kokios lyties,labai noriu,kad judviem viskas būtų gerai ir jaudinuosi dėl mažylio,nes kai kurios tavo mintys man neduoda ramybės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MALUMA @ 2007 07 12, 14:54)
eikit sau kaip jum paprasta  blush2.gif man ir be plovimu pilvas skauda  doh.gif  o kaip gimdykloj baisu sakes  doh.gif nenoriu gimdyt berniuko noriu mergytes  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

nenusimink taip, net jei ir berniukas bus, svarbu kad sveikas butu, o ir tris berniukus kaip faina turet, isaugs trys tokie princai, per balius mama sokdins smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nerko @ 2007 07 13, 01:53)
o ir tris berniukus kaip faina turet, isaugs trys tokie princai, per balius mama sokdins smile.gif

o ir mergaiciu visvien bus, juk tada trys marcios bigsmile.gif wub.gif o ankukiu kiek galima sulaukti... wub.gif nespesi kasytes visoms pinti flirt.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anile: 13 liepos 2007 - 06:35
QUOTE(MALUMA @ 2007 07 12, 15:54)
eikit sau kaip jum paprasta  blush2.gif man ir be plovimu pilvas skauda  doh.gif  o kaip gimdykloj baisu sakes  doh.gif nenoriu gimdyt berniuko noriu mergytes verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

Sveika, tu net neiisivaizduoji kokia tu laiminga esi, nesvarbu kad ir triacias berniukas gims. passiskaityk skyreli kurios taip gandru laukia ir nesulaukia pvz kaip as. kokia as buciau laiminga kad man dievulis atsiustu, kad ir tris bernikus tas jausms tureti leliuka jo laukti, svajoti apie ji.
Linkiu tau sekmes 4u.gif gal tavo svajone ir issipydys , bet jai ne tai mylek ji visa sirdim ir pagalvok , kad ne viena is musu kuri nesulaukia gandru viska atiduotu kad atsidurtu tavo vietoj.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamituke: 13 liepos 2007 - 13:08
QUOTE(mamituke @ 2007 07 13, 14:07)
pagalvok , kad ne viena is musu kuri nesulaukia gandru viska atiduotu kad atsidurtu tavo vietoj.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif butent,simtai moteru, kurios atiduotu viska, kad toki turta turetu.. aisku, suprantu ir ja is dalies, kaip norisi kitokios lyties, bet jei jau nelemta, tai nelemta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MALUMA @ 2007 07 12, 13:54)
nenoriu gimdyt berniuko noriu mergytes  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

O as noriu ir antro ir trecio berniuko,kad tik isnesiociau ir pagimdyciau sveikus,bet va pries metus nesivystantis,dabar persileidimas verysad.gif .Siaip tai irgi svajojau apie antra mergyte,nes berniuka jau turim,bet dabar jau man taspats,svarbu tik gimtu sveikas,o kas -nesvarbu.
Sekmes Tau!
Atsakyti
Man tokia nuojauta, kad Maluma pagimde jau ax.gif Nieko nezinot? ax.gif Baisiai idomu ar issipilde jos svajone........ 4u.gif
Atsakyti