Įkraunama...
Įkraunama...

Kai nori susilaukti tam tikros lyties vaikelio

QUOTE(MALUMA @ 2007 07 10, 15:39)
keistas tas gyvenimas  blink.gif  rodos kas cia yra berniuka turet kitom atvirksciai  blush2.gif  baisiai bijau gimdymo bet esu tikinti ir turiu mazyte viltele o gal gi mergyte  blush2.gif

maluma, o tu pagal krauja ziurejai, kaip ten keiciasi stiprumas moterims kas 3, vyrams kas 4 metus (jei nesupainiojau smile.gif ), kieno stipresnis pradejimo metu buvo?
Atsakyti
QUOTE(nerko @ 2007 07 11, 15:56)
maluma, o tu pagal krauja ziurejai, kaip ten keiciasi stiprumas moterims kas 3, vyrams kas 4 metus (jei nesupainiojau smile.gif ), kieno stipresnis pradejimo metu buvo?

tai kad viskas mergyte rode blush2.gif blush2.gif blush2.gif na gal keli burtai buvo kur mano berniukai mazemis turejo but blush2.gif o daba atvirksciai blush2.gif . zinot as vis pamastau kodel tokie zmones jei sakai kad trecio ir berniuko laukies tai burbuliuoja tai ka paplanuot negalejot ar fu doh.gif doh.gif doh.gif
ziuresiu ryt pas gine[terminas atejo doh.gif ] kaip jausiuos gal gimdysiu blush2.gif
beje saulyte o kaip daba tavo santykiai su mama kai savaja turi blush2.gif ar esi tokia pat pasiutus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(MALUMA @ 2007 07 11, 16:33)
tai kad viskas mergyte rode  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  na gal keli burtai buvo kur mano berniukai mazemis turejo but  blush2.gif  o daba atvirksciai  blush2.gif  . zinot as vis pamastau kodel tokie zmones jei sakai kad trecio ir berniuko laukies tai burbuliuoja tai ka paplanuot negalejot ar fu  doh.gif  doh.gif  doh.gif
ziuresiu ryt pas gine[terminas atejo  doh.gif  ] kaip jausiuos gal gimdysiu  blush2.gif
beje saulyte o kaip daba tavo santykiai su mama kai savaja turi  blush2.gif  ar esi tokia pat pasiutus  blush2.gif

Tai aišku - su mani visada problemų buvo - et vaiką pasidariau neplanuotai, mama verkė iš pradžių - sakė dieve dieve doh.gif
Be to šiaip esu ta, kuri vietoj nenustygsta, vis ko prisidirbu - tai pirštą prie nosies supermomentu prisiklijuoju, tai po mašina palendu... bet šiaip santykiai su mama geri, tik broliuko su ja šiltesni mirksiukas.gif
Atsakyti
ai mergytes miegojau siaubingai doh.gif visko privalgiau is vakaro [ta prasme vaisiu juk po to bus negalima blush2.gif ] tai ir skrandi skaudejo ir saremiai buvo kas 5 10 6 7 min kokias 3 val. doh.gif doh.gif doh.gif bet taip tingejau vaziuot i ligonine kad ir praejo doh.gif daba ruosiuos pas gine tai neaisku ka pasakys blush2.gif nu bet skausmeliai buvo brr. kaip skaudus doh.gif
TAD LAIKYKIT KUMSTUKUS blush2.gif blush2.gif blush2.gif GALGI MANO SVAJONE ISSIPILDYS blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(MALUMA @ 2007 07 12, 07:11)
TAD LAIKYKIT KUMSTUKUS  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif GALGI MANO SVAJONE ISSIPILDYS  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

laikom viska ka tk galim 4u.gif
Atsakyti
Sekmes Maluma 4u.gif Viltis mirsta paskutine mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabimile @ 2007 07 12, 11:31)
Sekmes Maluma 4u.gif  Viltis mirsta paskutine mirksiukas.gif

aciu mergytes 4u.gif deja grizau iki pirmadienio [jei anksciau neisves] .sake gimda atsiverus 2 cm. bet dar anksti gimdyt doh.gif . o kad skauda sake taip turi but doh.gif nesamone kazkokia doh.gif
Atsakyti
Tai eik pasivalyt langu, pakabint uzuolaidu.... drinks_cheers.gif mano sese tik taip padare ir isvaziavo ta pacia diena doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabimile @ 2007 07 12, 12:19)
Tai eik pasivalyt langu, pakabint uzuolaidu.... drinks_cheers.gif  mano sese tik taip padare ir isvaziavo ta pacia diena doh.gif

unsure.gif tai bet kad sako negerai ta daryti
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2007 07 12, 12:56)
unsure.gif  tai bet kad sako negerai ta daryti

Nesąmonė, kad negerai schmoll.gif Aš numatytą gimdymo dieną klupsčia grindis išsiploviau, 10pritūpimų padariau, nubėgau iš penkto aukšto į pirmą laikraščių pasiimt, tada atgal laiptais į viršų ir išvažiavau gimdyt blush2.gif Kai nuvažiavau, gimda 8cm buvo atsivėrusi - per 1,5val pagimdžiau sveiką mergytę - jokių komplikacijų schmoll.gif
Ir čia pirmas vaikas, kai pasiklausau, kad kitos po 18val. kankinasi blink.gif o man viskas labai greitai buvo. sakau geriau gimdymas nei apendicito operacija lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte12000 @ 2007 07 12, 13:42)
Nesąmonė, kad negerai  schmoll.gif 

tai gal cia turi omeny kai sako nestumo pradzioj, kad nei ranku nekilnot nei nieko, nes tikrai ne is vienos esu girdejus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(inga78 @ 2007 07 10, 22:32)
labuciukas nepykit uz mano neismanyma,mes taip pat noretumem berniuko nes mergyte jau turim bet kas tas ARBOR testas? g.gif

Ovuiacijos dienai nustatyti.
Atsakyti