Įkraunama...
Įkraunama...

Kai nori susilaukti tam tikros lyties vaikelio

QUOTE(Neryte @ 2007 07 08, 10:49)
Lygiai taip pat kaip ir bachuriukai  lotuliukas.gif ,cia jau kaip kam  bigsmile.gif

keistas tas gyvenimas blink.gif rodos kas cia yra berniuka turet kitom atvirksciai blush2.gif baisiai bijau gimdymo bet esu tikinti ir turiu mazyte viltele o gal gi mergyte blush2.gif
Atsakyti
MALUMA JAU TAU GIMDYTI NEUŽILGO bigsmile.gif
lengvo tau susitikimo su leliuku, na žinoma viltis dar maža yra mirksiukas.gif , bet ir aš dar ją turėjau iki kol pagimdžiau, bet dabar nemainyčiau savo brangučio į jokią mergytę jis toks fainulka ,kad net nežinau kaip apsakyti, wub.gif
Atsakyti
O va mano viena kaimyne turejo dvi dukras,matyt norejo dar pabandyti ir berniuko susilaukti,ir ka jus sau manot,ogi pagimde dvynukes mergytes bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lioka @ 2007 03 29, 17:15)
Stebėtina, kaip mūsų planai panašūs  bigsmile.gif Mes ir planuojam gegužės mėnesį, ir įsigijau ARBOR bei sieksiu kuo tiksliau nustatyti O  wub.gif žirniui pagauti 4u.gif

Smagu turėti bendražygių  group.gif Pažiūrėsim, kaip seksis  drinks_cheers.gif

labuciukas nepykit uz mano neismanyma,mes taip pat noretumem berniuko nes mergyte jau turim bet kas tas ARBOR testas? g.gif
Atsakyti
Labas abiejų vaikelių susilaukiau ne taip kaip norėjau pirmo norėjau mergaitės o gimė berniukas,o kadangi berniukas tai ir antro norėjau berniuko,bet gimė mergaitė mirksiukas.gif Ir nieko čia nesuplanuosi...
Atsakyti
QUOTE(kamiliuke @ 2007 07 10, 23:32)
Labas abiejų vaikelių susilaukiau ne taip kaip norėjau pirmo norėjau mergaitės o gimė berniukas,o kadangi berniukas tai ir antro norėjau berniuko,bet gimė mergaitė mirksiukas.gif Ir nieko čia nesuplanuosi...

na ir komediante blush2.gif dvieju kavalieriu norejai blush2.gif o kaip mamos uzvadelis padejeja mergyte blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(MALUMA @ 2007 07 11, 07:08)
na ir komediante  blush2.gif  dvieju kavalieriu norejai  blush2.gif  o kaip mamos uzvadelis padejeja mergyte  blush2.gif

Aš turiu mergiotę - bet ji joks užvadėlis schmoll.gif . iš principo mergaitė už berniuką geriau tik tuom, kad ją gali labiau išpuošti lotuliukas.gif

Bet tu taip negalvok, MALUMA, kad jeigu turėsi dukrą - ji bus tau užvadėlis, maniškė tikrai tokia nebus - jai tik akis išvertus lėkt biggrin.gif

Aš augau su broliu - tai patikėk - mamai užvadėlis labiau buvo sūnus, o ne AŠ - dukra. Jis ir dabar toks visas švelnutis, nors trečio kurso studentas, bet kartais užsilipa mamai ant kelių, o vakare šaukia - mama, bučkį ateik duok lotuliukas.gif
Manau, kad viskas priklauso nuo charakterio, o ne nuo lyties cool.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte12000 @ 2007 07 11, 08:58)
Aš turiu mergiotę - bet ji joks užvadėlis  schmoll.gif . iš principo mergaitė už berniuką geriau tik tuom, kad ją gali labiau išpuošti  lotuliukas.gif

Bet tu taip negalvok, MALUMA, kad jeigu turėsi dukrą - ji bus tau užvadėlis, maniškė tikrai tokia nebus - jai tik akis išvertus lėkt  biggrin.gif

Aš augau su broliu - tai patikėk - mamai užvadėlis labiau buvo sūnus, o ne AŠ - dukra. Jis ir dabar toks visas švelnutis, nors trečio kurso studentas, bet kartais užsilipa mamai ant kelių, o vakare šaukia - mama, bučkį ateik duok  lotuliukas.gif
Manau, kad viskas priklauso nuo charakterio, o ne nuo lyties  cool.gif

tu tikrai teisi, viskas priklauso nuo charakterio
mano mazius ir svelnus ir jautrus kaip mergyte
apsikabina, paglosto lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2007 07 11, 10:43)
tu tikrai teisi, viskas priklauso nuo charakterio
mano mazius ir svelnus ir jautrus kaip mergyte
apsikabina, paglosto  lotuliukas.gif

va va - mano broliukas toks - jis vaikystėj meškučius migdė, mamyčiukas buvo, o aš stogais laksčiau, langus daužiau, vėžliukus ninzes žaidžiau lotuliukas.gif
ir dukrą dabar tokią pačią turiu - kojos mėlynos, apsidaužius visa, suknelių net neperku - nes jau pirmą dieną kur nors užsikabina ir perplėšia lotuliukas.gif
o gal ir ne be reikalo gydytojai 3 kartus sakė, kad bernas gims - dabar turiu tokią pajodžergą - muškietininką lotuliukas.gif

p.s. šiandien draugei atiduosiu visas savo dukros sukneles (kurios dar nesuplėšytos) lotuliukas.gif gal kam reikia? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte12000 @ 2007 07 11, 11:14)
va va - mano broliukas toks - jis vaikystėj meškučius migdė, mamyčiukas buvo, o aš stogais laksčiau, langus daužiau, vėžliukus ninzes žaidžiau  lotuliukas.gif
ir dukrą dabar tokią pačią turiu - kojos mėlynos, apsidaužius visa, suknelių net neperku - nes jau pirmą dieną kur nors užsikabina ir perplėšia  lotuliukas.gif
o gal ir ne be reikalo gydytojai 3 kartus sakė, kad bernas gims - dabar turiu tokią pajodžergą - muškietininką  lotuliukas.gif

p.s. šiandien draugei atiduosiu visas savo dukros sukneles (kurios dar nesuplėšytos)  lotuliukas.gif  gal kam reikia?  lotuliukas.gif

kaip tau lengva ir paprasta bet as tiek planavau tiek vilciuu turejau doh.gif doh.gif doh.gif tad ka gi daryt g.gif g.gif g.gif turbut nieks jau nepades doh.gif tik kazkaip keista kaip lyties neatspeja g.gif visom liepinukem [ju virs 100 ] atspejo tad manau ir man berniuks skirtas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(MALUMA @ 2007 07 11, 12:35)
g.gif  visom liepinukem [ju virs 100 ] atspejo tad manau ir man berniuks skirtas  verysad.gif

console.gif neliudek, bet jis bus pats paciausias, mylimiausias ir fainiausias 4u.gif
kai kas atiduotu viska ka turi, kad bent berniuka turetu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte12000 @ 2007 07 11, 11:14)
va va - mano broliukas toks - jis vaikystėj meškučius migdė, mamyčiukas buvo, o aš stogais laksčiau, langus daužiau, vėžliukus ninzes žaidžiau  lotuliukas.gif
ir dukrą dabar tokią pačią turiu - kojos mėlynos, apsidaužius visa, suknelių net neperku - nes jau pirmą dieną kur nors užsikabina ir perplėšia  lotuliukas.gif
o gal ir ne be reikalo gydytojai 3 kartus sakė, kad bernas gims - dabar turiu tokią pajodžergą - muškietininką  lotuliukas.gif

p.s. šiandien draugei atiduosiu visas savo dukros sukneles (kurios dar nesuplėšytos)  lotuliukas.gif  gal kam reikia?  lotuliukas.gif

aga mano ir meskucius migdo, apkloja paguldo i lova ir dar liepia netriuksmauti blink.gif nes kiskelis gi miega blink.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

bet ir sautuvu neatisako g.gif
Papildyta:
QUOTE(grange @ 2007 07 11, 12:39)
console.gif neliudek, bet jis bus pats paciausias, mylimiausias ir fainiausias  4u.gif
kai kas atiduotu viska ka turi, kad bent berniuka turetu  unsure.gif

na taip tu teisi, nori planuoji, bet sito dalyko - lyties leliuko - esame bejegiai suplanuoti, ir taip jau mes gyvename tarsi pagal plana, tai nors del leliuku lyties jau neplanuokim - kas skirta ta ir auginkime ir mylekime - vistiek tai savas po savo sirdele nesiotas mazulis ir svarbiausia kad tik sveikas butu ir graziai sau augtumete ir sutartumete mirksiukas.gif
Atsakyti