Įkraunama...
Įkraunama...

Kai nori susilaukti tam tikros lyties vaikelio

QUOTE(Amica @ 2007 07 06, 00:11)
Maluma, gal ketvirtas vaikas pas tave bus mergaite  biggrin.gif. O jei ketvirto pupsiko isvis nebus, tai greiciausiai pulka anukyciu turesi  mirksiukas.gif

o aš labai noriu tikėti, kad jai bus mergytė..... Juk turi tokia didelė svajonę iįsipildyti 4u.gif
Atsakyti
Na, štai, merginos, radau 2005m. Nr.5(17) žurnaliuke būsimai mamai "Nėščia ir graži" straipsniuką. Perrašau jums mirksiukas.gif

Noriu berniuko! O gal...mergaitės?
..."Surinkome vis dar populiarius prietarus apie būsimo vaiko lytį. Aišku, prašome nežiūrėti į tai pernelyg rimtai smile.gif .
Gims berniukas, jei:
nėščiosios pilvas siauras ir atsikišęs, tarsi agurko formos;
rytais ji jaučiasi žvali ir energinga;
norisi silės ar ko nors aštraus;
pradėjimo akimirą vyras buvo apsirengęs marškiniais bigsmile.gif ;
pradėjimo akimirką kambaryje buvo atidarytas langas rolleyes.gif ;
vyras myli žmoną labiau negu ji jį;
vyras nori vaiko labiau negu moteris;
moteris guli vyro kairėje blink.gif ;
jei per nėštumą moters plaukai tampa tankūs.
Taigi, mergaitės, paliekat vyrukus su marškinukais ir - pirmyn lotuliukas.gif drinks_cheers.gif mirksiukas.gif .

Gims mergaitė, jei:
nėščiąją rytais nuolat pykina;
norisi ko nors saldaus;
nėštumo pradžioje moteriai visą laiką šalta;
gyvybės pradėjimo akimirką už lango lijo lietus blink.gif ;
ant pilvo atsiranda daug pigmentinių dėmių.
Niu, čia dėl kai kurių teiginių abejoju schmoll.gif - laukiausi sūnaus, o norėjosi silkės ir saldumynų vienodai ir pakaitom g.gif .

Kiti būdai:
Moteris laiko ilgu siūlu pervertą žiedelį tiesiai virš kairiojo delno. Jeigu žiedelis svyruoja dešinėn kairėn - gims berniukas, jei sukasi ratu - mergaitė.
Mamos amžių padalykite iš trijų, o vyro - iš keturių. Kuris rezultatas bus didesnis, tos lyties vaikas ir gims mirksiukas.gif .
Štai, prašom pasiskaityti, gal kas ką išbandys bigsmile.gif ?
Atsakyti
Dėkuj gitap 4u.gif prajuokinai čia lotuliukas.gif ypač dėl lietaus- o čia mes apie ovuliaciją, xx/xy...

Ką manot apie tą 4D tyrimą kur Motinoj ir vaike daro? Gal jis patikimas vaikučio lytį sužinot? Aš nežinojau kad turėsiu sūnelį- labai nustebau buvo malonus siurpriziukas wub.gif

Atsakyti
QUOTE(grange @ 2007 07 06, 10:03)
o aš labai noriu tikėti, kad jai bus mergytė..... Juk turi tokia didelė svajonę iįsipildyti  4u.gif

sveikutes 4u.gif miegojau siaubingai doh.gif mazius visa nakti bamba sparde doh.gif dar vakare arbuzo kapojau tai i toleta laksciau doh.gif .baigesi pakraujavimai bet pilvas tai didelis net nezinau kaip pagimdysiu doh.gif dar viksrele apsisukus tai visai baisu doh.gif doh.gif vienu zodziu depresija doh.gif
aciu uz palaikyma ir pati netikiu kad berniuks blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gutė* @ 2007 07 06, 11:34)
Dėkuj gitap   4u.gif prajuokinai čia  lotuliukas.gif ypač dėl lietaus- o čia mes apie ovuliaciją, xx/xy...

Ką  manot apie tą 4D tyrimą kur Motinoj ir vaike daro? Gal jis patikimas vaikučio lytį sužinot? Aš nežinojau kad turėsiu sūnelį- labai nustebau buvo malonus siurpriziukas wub.gif

O koks čia tyrimas, papasakok plačiau, o jis atliekamas visoms, ar tik išskirtiniu atveju... rolleyes.gif

MALUMA stiprybės tau ir sveikatėlės, viskas bus gerai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte12000 @ 2007 07 05, 14:37)
tai va, aš irgi tai manau  smile.gif o šiaip tai yra toks būdas nustatyti kas gims - jei "netyčiukas" - mergaitė, jei planuotas - berniukas. kažkas buvo apklausą surengęs ir procentais įrodė, kad netyčiukai dažniau būna mergaitės...  blush2.gif
Papildyta:
Ai, bet manau, kad čia biškį bobučių prietaras  irnesakyk.gif

O mano abidvi planuotos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Padūkėlė @ 2007 04 25, 13:22)
Man su abiem kavalieriais taip pilvas buvo visas iššokęs į priekį, kaip kamuoliai, aukšti, o su mergytėm sako būna tokie kaip bačkutės, aplink liemenį susirangę ir žemi, bet kiek čia teisybės nežinau  smile.gif

svieka as iigi ta pati girdejau ir man taip ir buvo mano pilvas buvo platejantis prie juosmens o bendradarbes iskiles y virsiu mums abiem pasitvirtino pas mane mergyte o pas ja bernas
Atsakyti
QUOTE(Gabimile @ 2007 04 25, 14:59)
o as tokio net nezinau verysad.gif  parasyk tiksliau adresa, paziuresiu smile.gif  siap tai tam kinieciu arba tam malefemale tai man neatitinka g.gif  ir tevus ir drauges patikrinau tai netinka verysad.gif  tam kinieciu tai viskas atvirksciai biggrin.gif            http://ill.ru/cgi-bi...m.malefemale.pl o kinieciu neturiu verysad.gif

sveikos susidomejau labai sia tema nors 2 planuot galvojam kitamet bet dabar aplink tiek daug nestuke.gif tai taip... smile.gif
tai va pradesiu nuo to kad tam forumok gaunas priesingai nei ill.ru smile.gif pagal ill.ru kai pradejau saviski buvo 55% berniukas ir gime mums bernelis baltapukis thumbup.gif na ir norejau pirmo bernuzelio smile.gif nors jis visai buvo neplanuojamas, bet tikiu ovuliacija bent iki siol nes saviski kai paskaiciavau pradejau butent per O. ir pilvukas mano buvo kaip balionas biggrin.gif
antros noriu mergaiciukes bigsmile.gif lauksiu jusu pasidalinimu planuojant taip pat ilgakases thumbup.gif
sekmes visom planuojanciom sveikuciukus tiek berniukus tiek mergaites 4u.gif thumb_yello.gif
Papildyta:
QUOTE(MALUMA @ 2007 07 06, 14:25)
sveikutes  4u.gif  miegojau siaubingai  doh.gif  mazius visa nakti bamba sparde  doh.gif  dar vakare arbuzo kapojau tai i toleta laksciau  doh.gif .baigesi pakraujavimai bet pilvas tai didelis net nezinau kaip pagimdysiu  doh.gif  dar viksrele apsisukus tai visai baisu  doh.gif  doh.gif  vienu zodziu depresija  doh.gif
aciu uz palaikyma ir pati netikiu kad berniuks  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

viskas bus gerai thumbup.gif man ir pakraujavimai ir pilvo maudimai buvo beveik savaite pries gimdyma labai bijojau seima ant koju visa sukelta buvo... ir viksrele buvo apsiraizgius visaip ten bet ta suzinojau kai gime jau kad ir aplink kakla ir kojas ir taip visas kunelis apsiraizges buvo... bet gime sveikas ir lengvai berniukstis thumbup.gif as to nzn kas bus mergyte ar ne, nustebau per echo nieks nieko konkreciai nesake...zodziu zinau kaip tu jauties ir galiu drasiai sakyt VISKAS BUS GERAI 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo chikita: 06 liepos 2007 - 19:21
QUOTE(chikita @ 2007 07 06, 20:32)
antros noriu mergaiciukes  bigsmile.gif  lauksiu jusu pasidalinimu planuojant taip pat ilgakases  thumbup.gif
Papildyta:

tik, kad jos taip lengvai nesusiplanuoja mirksiukas.gif
Atsakyti
Taip taip, gryna teisybė... g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
Jo ir man reiktų pupytės-mergytės doh.gif bet va kaip jau rašėm tai skyrelyje nelabai kas tiki planavimu ir suplanavimu. Bet jei nepavyks ir berniukai drinks_cheers.gif

QUOTE(jutute @ 2007 07 06, 14:54)
O koks čia tyrimas, papasakok plačiau, o jis atliekamas visoms, ar tik išskirtiniu atveju... rolleyes.gif

Čia tokią reklamą žurnale skaičiau ir tiek- nufotkina vaikutį nestuke.gif pilvuke- o jis matosi ne taip kaip mums duodavo nuotraukytes kur niekas nieko neįžiūrėdavo- o ten matosi puikiai net mimika vaikučio- tai manau ir lytis tikrai matytųsi. Teigiama, kad tokią nuotraukytę pamatę tėveliai pradedą suvokti savo vaiką labiau wub.gif
Papildyta:
čia moksliškiau
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2007 07 07, 16:38)
tik, kad jos taip lengvai nesusiplanuoja  mirksiukas.gif

Lygiai taip pat kaip ir bachuriukai lotuliukas.gif ,cia jau kaip kam bigsmile.gif
Atsakyti